niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Brzeziński zabieraj pan tych czeczenów z miasta

darmozjadów. Katowice sie pozbyły a pan przyjmujesz w 60 tysiecznym miescie okolo 1000 czecznów co to ma byc????Polak na zasiłku a wiekszosc bez prawa do niego a czeczen za nic ma okolo 2000 tys, przesiadujac w barze lub wozac sie beemkami. SKANDAL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Brzeziński zabieraj pan tych czeczenów z miasta

adamosxx POPIERAM !!!!!!!!!!

Adamox ale ty namolnyyyyy. W rodzinie pewnie też co he? Człowieku jak taka masz nie nawiśc do czeczeńców to wyślij pismo do Braci Kaczyńskich .
Albo jak chcesz coś zdziałac to idz do urzędu Miasta ( Ratusz ).Jak nie wiesz gdzie to na necie znajdz albo taki duży budynek a naprzeciwko jest czerwony plac i HALA TAGROWA .A NIE IDJOTO JEDEN ZAŚMIECASZ FORUM POSTAMI KTÓRE GÓWNO CI DADZĄ .

Trudna sytuacja w Kuchni Caritas.
naszym cieżko+

Nie popieram .Temat spam nie wart rozpoczynania kolejnej dyskusi o fikcji i snach moczopędnych .

sebo19 nie kompromituj sie swoim prymitywnym podejsciem do sprawy.

HEHEHEHE DOBRE .aDAMOX JAK SIĘ ŻALIC TO DO RADIA MARYJA ........... HEHEHE .9
pS .TYLKO KSIĘDZU RYDZYKOWI DAJ NA TACE TO CIE WYSŁUCHA HEEH

sebo19 nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych nie masz pojecia, przypuszczam ze rydzyka w zyciu nie slyszales i RM tez i opowiadasz bzdety uslyszane w tvn czy gdzies tam

adamosxx To w RM ci Rydzyk opowiedział o tych czeczenach tak?

goldman88 tak, powiedzial rowniez ze jestes normalny..mam mu wierzyc?

Mnie oni nie przeszkadają.

A swoją drogą polacy też uciekali za granicę pod pretekstem prześladowań.

Pozdrawiam wszystkich Czeczenów

znam człowieka który pracuje (bo musi) w "ich" ośrodku. Uwierzcie mi (wiem że mówię pewnie o nie więcej niz 15-20% obywateli tego Państwa) ludzie naprawdę się ich boją i gro podejrzeń (broń, komórki , dobre samochody i.t.d.) to szczera prawda. Trzeba na to zareagować aby móc wyjść spokojnie z domu po zmroku. Niemniej rola Pana Brzezińskiego w tej sprawie jest bardzo mała. Myślę że mieszkańcy osiągnęliby dużo więcej szukając pomocy u jakiegokolwiek posła NAszej ziemii. Fakt jest taki że to prawo pozwala im (obywatelom Czeczenii) na zachowania jakie mają miejsce. W każdym normalnym kraju za podobne historie zostaliby wydaleni . Jeszcze raz powtarzam iż nie mówie tutaj o wszystkich uchodźcach, ale tych którzy łamią prawo.

Jestem pewien jednego: jeżeli Nasi włodarze (i ci miejscy i ci z "centrali") nic w tej sprawie nie zrobią , to ludzie sami na to zareagują prędzej czy póżniej, czego przykładów w historii można znaleść tony.... (tylko skutki będą opłakane)

pozdrawiam wszystkich!!!

ja uważam podobnie biernośc władz miasta w końcu doprowadzi do poważnego konfliktu poniewąz zachowanie i obecnośc tych ludzi nie ejst do zaakceptowania przez miszkańców miasta. Więc jak sądze dopiero tragiczne wydarzenia otworza chyba oczy Panu Prezydentowi.

Nasza bis

"adamosxx" popieram, miasto pomaga nie wiadomo komu i to wszystko z wspólnej kasy podatników, niech się wezma do roboty darmozjady a nie tylko na datki liczą. Po co dawać takim cudzoziemcom, to juz lepiej pomoc naprawde biedym rodzinom w Łomży a takich myśle nie brakuje. A na czeczeńców niech łoży ich państwo a nie nasze...

ja za połowę mniej niż oni dostają zasiłku muszę utrzymac 4 osob. rodzinę, w tym dwoje dzieci w wieku szkolnym, i żadnej pomocy z pomocy społ. niech radni spojrzą na ten problem,jesteśmy gminą z biedniejszych regionów, jak chcą pomagać to niech to finansuja bogatsi ,a nie ta bieda północno -wschodnia .Jak mnie dochód na osobę przekroczył 5ZŁ, to nie dostałam stypendium socjalnego na moje dzieci, które bardzo by pomogło w wydatkach szkolnych,a oni taką kasę dostają za nic,a co to za obywatele jak nawet polskiego nie chcą sie uczyć, będzie to samo co w innych krajach np. Włochy napuścili Rumunów .Chińczyków itd, a teraz mają z nimi tylko problemy, i to co najgorsze z biedy bo lenie rozboje, kradzieże,itp, więc póki nie jest za póżno ograniczać ,deportować niech rządzą,ale u siebie, przecież cały naród nie wyjechał, tylko ci co mieli kasę ,cwaniaki jedne!!!!!!!!

jako puentę możnaby przypomnieć stare przysłowie: "dasz palec........, wezmą ...................................."

kupcie po 9 wszyscy i niech kazdy jednego czeczena odpali i po klopocie ha

ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe

maruda,mowisz ze Tobie oni nie przeszkadzaja,zobaczymy co powiesz za rok jak tak dalej bedzie

"Maruda" to pała wygląda mi na czeczena brudasa !!! Brudasy won "gracja" i "krwawyedward" popieram Co nasze władze sobie mysilą brudasów nasicągali h** wie z kąt i traktują ich lepiej od nas!!! Co im do głowy strzeliło to ja niemam pojęcia zeby z naszego pięknego miasta syf robić NIECH ICH DO DOMÓW PRZYGARNO JAK ICH TAK KOCHAJĄ ALBO LEPIEJ NIECH ADOPTUJĄ PO 2 BRUDASÓW I KARMIĄ ZA SWOJE PINIĄDZE A NIE ZA NASZE. Dajcie spokuj co wy robicie !!!!!!!!!!!!!!!! Żal serce ściska jak na to wszystko sie patrzy!!! :-( :-( :-(

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

Panie Brzeziński zabieraj pan tych czeczenów z miasta albo adoptuj ich pan

Wczoraj ich widziałem jak za nasze pobatki przegrywali kase w Admirale na "jednorękich bandytach".To prawda że oni mają 2tysiące na głowe za nic?!Bo zastanawiam się czy obywatelstwa nie zmienić;P

w maszyny to nałogowo graja!

Krótko. Panie B. zabieraj Pan ten motłoch i jego brudy !!!! Jeśli nie to sam ustąp bo NIC Pan nie robisz prócz grzania stołka !!!!!

W....

pokrzykujecie jak moherowy elektorat przed siedzibą swojej rozgłośni

"Brzeziniak" to jakiś dziwny gość - pie....i ŁKS , a przyjmuje czeczeńców!!!

Czeczeni zniknijcie z naszego pięknego miasta!!!!! To my powinniśmy dostawać więcej zasiłku to nasz kraj! Co ma powiedzieć np. gracja, która ma 2 dzieci i to jeszcze w wieku szkolnym?! Wypad!

To wszystko to nie do pomysilenia co pan.B. wyprawia nie ratuje pan naszego ukochanego ŁKS-só co promuje nasze Miasto w całej Polsce tylko daje pan tym brudasom ciężkie piniądze na co? na papierosy , alkochol na wsadzanie w maszyny do gier. Polak dwa razy się zastanowi na co ma wydać piniądze z wypłaty a oni nasze piniądze z podatków przepier*** w maszyny i przepijają. I KTO MI ODPOWIE CZY TO JEST QURWA SPRAWIEDLIWOSIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest wina naszych łomżyniaków bo wynajmują im mieszkania i dlatego oni są w Łomży.

Dokładnie masz racje A.D w pobliżu straży pożarnej na ul. sikorskiego obok siebie w 2 domach wynajmują czceczeńcy jeżdżąc sobie w miarę porządnymi bryczkami. A my Polacy za granicą siedzimy jak myszy pod miotłą pracując ciężko a nie dają nam za free pieniedzy

Łomżanin

Bueheh my siedzimy jak mysz pod miotło .Dzieciaku byłeś kiedyś gdzieś za granicą ? Nierobami nie jesteśmy ,ale alkohol,zadymy itp nie są obce.
AD flecie ,byś zrezygnował z dochodu w imię hasła "Polska dla Polaków"?
Powiedz jeszcze sklepikarzom żeby bułek im nie sprzedawali.
Markopolo5 ,widzisz czeczeni potrafią wynająć nie pracując a ty jak ciota z mamą mieszkasz.
Niektórzy ludzie są głupszy od zwierząt.

popieram te scierwa tylko zatruwaja nasze miasto a kasy maja jak lodu i skad z naszych podatkow.Ludzie w Katowicach ich pogonili my tez musimy.nie bede te brudasy panoszyly sie u nas w miescie

powibijajta sie nawzajem i bedzie spokuj o...

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

zamiast pieprzyć farmazony i siać popelinę poczytajcie sobie na 4lomza z 04.02.2009 artykuł na temat czeczenów-ile dostają i na jakich warunkach.a to że mają kasę i stać ich na wiele to już inna sprawa.sam ich nie cierpię i to nie wiecie jak bardzo!!!

wszystko prawda popieram są bardzo chamscy dostają sporą kasę dużo za dużo- samochody-gry w automaty- bary -są bardzo pewni siebie ale to do czasu mają bandyckie spojrzenia na nas i nie są przyjażni

W pełni popieram. Sprowadzają się całymi rodzinami dostają w pytę kasy za osobą i tylko się przyjrzyjcie im. Mnożą się jak króliki każda kobieta co może urodzić jest w ciąży, mam z nimi kontakt to widzę po ile dzieci mają. Grozi nam plaga czeczenów. Oni nie tylko mieszkają w tych hotelach dla uchodźców, ale już sobie i mieszkania i domy wynajmują. Jeżą ciemnymi golfami albo bmw. Noże to u nich na porządku dziennym. Każdy dzieciak komura i to wypaśna, służba zdrowia otwarta: ząbki nie ząbki full opcja. Na chodniku to żaden nie zejdzie z drogi a chodzą po czterech...W te wakacje widziałem na miejskiej plaży jak przyszli w 15 i jeden z nich trenował ich w walce. Wyglądał jak zawodowy zabijaka. Nie wiem czy wszyscy w Łomży sobie zdają sprawę jak oni żyli tam u siebie, jak się musieli bronić podejrzewam że zabijali. Jeszcze jedna sprawa. Mojej siostry córka szła z koleżankami ze szkoły i jeden czeczen gonił jedną z nich bo mu się podobała. Ktoś pomyśli no i co dziecięce zabawy. Tak tylko że w ich kraju jeżeli któremuś czeczenowi podoba się kobieta to ją porywa. I jeżeli jej on też to wszystko gra, ale jeżeli jej się to nie spodoba to jej rodzina może go zabić. W Polsce juz byl jeden przypadek porwania polki. Zobaczycie jeszcze my bedziemy pracowac dla nich.

Nasza tolerancja nas zgubi:(

Mało Panu B.... syfu w Łomży ??? Może Pan B.. lub jego przydupasy oddadzą po jakieś 10 koła miesięcznie dla nich z pensji ?? To raz dwa by zamietli ten bród z Łomży. Najpierw to Panowie i Panie trzeba pozamiatać w tym chlewie ratuszu !!!!!

W....

Ludzie tyle waszego co sobie tutaj popiszecie. Trzeba by ludzie sie zebrali poszli do Ratusza z jakimis petycjami czy cos takiego i twardo się domagali zrobienia porzadku. Co z waszego pisania na forum. Czy naiwnie myslicie ze wladze miasta cos sobie robia z waszych postow? Bez urazy ale przypomina mi to stado wron co to się zlatuja chmara, kracza ale wystarczy tupnać noga i nie ma ani jednej. Jeśli jest problem to potrzeba czynow nie gadania. Jeśli kogos obraziłem tymi wronami to sory. Tak mi się jakos skojarzylo.

tak na pustym gadaniu nie wiele sie osiągnie

Nasza bis

Masz rację że to nic nieda, ale temat poruszony więc można się wypowiedzieć. Może krawatki poczytają trochę słowa ludu. He tutaj łatwiej bo anonimowo a z petycją wyskoczyć to trzeba z nazwiskami. To są albo debile, albo mają coś z tego że masowo ściągają czeczenów i kolejne bódynki na to przeznaczają. A pomoc społeczną do baraków przenieśli. O swoich by zadbali. Tyle pomysłów czeka na realizację, tyle terenów na inwestycje. Tylko kościoły, biedronki i teraz hotele dla czeczenów. Cała Łomża w trzech słowach.

dokładnie tak. Darmozjady i nic więcej. Ani oni gdzieś pracują ani cokolwiek dobrego dla nas robią. Ja pracuje po 12 godzin dziennie i nie ma tyle co oni. Przykład? Proszę bardzo. Sprzedawałem w komisie telefon komórkowy. Wartości 200 zł. W tym samy m czasie wszedł Czeczeniec i za swój tel zgarnął 1000 zł. bez żadnej licytacji. I pytanie skąd on to ma? Także zamiast zapraszać ich do nas ja bym się zastanowił jak ich się stąd pozbyć. A pieniądze które oni dostają niech trafią do naprawdę potrzebujących mieszkańców Łomży.

To może jakaś ustawka pod urzędem w jakiś dzień o konkretnej godzinie i idziemy do prezydenta lub do radnego w tej sprawie ;] i do tvn lub interwencji zadzwonić niech na cało Polske idzie jaki jest problem z nimi żeby inne miasta nie wciągnęły się w te bagno bo to jest poważny problem .

Popieram incjatywe KGB trzeba zorganizować spotkanie najlepiej w urzedzie miasta zrobic liste gdzie ludzie bedą mogli sie podpisywac przeciwko dzikiej ekspansji Czeczenów i przeciw ich bezkarności oraz braku reakcji Policji i Władz Miasta

CENTRUM

a wy zamiast gadac i lac sie po lbach miedzy blokami zbierzcie sie w gromadke i sami ich pogoncie...nie ma co czekac na decyzje pajacow z ratusza...to oni maja sie bac nas a nie my ich...wstyd mi jak na to patrze....POLSKA DLA POLAKOW

ja popieram ostatnio w komisie nawet chłopak powiedzial ze najdrozsze telefony jakie ma nie kupuja polacy tylko czeczence chodza i zmieniaja se na coraz to lepszy telefon za czyje pieniadze??napewno nie za swoje malo tego po rynku chodza i sprzedaja rzeczy ktore dostaja do jedzenia typu jogurty masla itp.pewna kobieta po złotówce sprzedawała schabowe!!!!!

Cieszę się , że coraz wiecej ludzi widzi ten problem. Czeczency to najgorsza zaraza, wiem bo mialem z nimi do czynienia. Od malego uczeni sa agresji i tak wychowuja swoje dzieci - Polak dla nich to wróg. Zabić dla nich to honor. Kobieta w ich hierarchii wartosci jest tuż za szczórem (obojetnie - Polka czy Czeczenka). Pałają nienawiścią do wszelkiej władzy (POlicja nie da im rady). Popieraja ich instytucje Helsinska Fundacja Praw Człowieka, Amnesty International, PCK - dlatego wszyscy ich się boją - czeczency wiedza gdzie pisac skargi - dlatego opieke medyczna maja pierwsza klasa. Dostają ponda 1000 zł na samotnego, a jesli ma rodzine to ok 700 zł na KAZDEGO członka rodziny. Do tego kradna. Sa silnie związani ze sobą, tworzą hermetyczna strukture. Oni sa jednoścą a my Polacy tylko się kłocimy i wyzywamy - jak na tym forum. Musimy się zjednoczyc i stawic i opor, bo w przyszłości będa z nimi ogromne problemy.

odkąd poznałem czeczencow popieram Wszechpolaków

Jeszcze dodam, ze ci co wyjechali z czeczenii to nie sa najbiedniejsi - to sa przewaznie przestepcy i zabijacy . Byc moze w czeczenii sa tez spokojni ludzie , ale oni zyja u siebi do nas przyjechali ci najgorsi , ktorzy umieli stamtad uciec. Jesli chodzi o ich stosunek do pracy - nie ma mozliwości zeby Czeczen uczciwie pracowal - dla nich praca to hanba, ona woli ukrasc, zabic, aby nie pracowac. Jesli już ktorys zechce popracowac to chce minimum 2,5 tys i nie moze to byc praca fizyczna, bo to go hanbi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org