niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przepraszam, że głos oddałem na pana Brzezińskiego

(Nie) Dali na ratowanie ŁKS-u
Po przeczytaniu artykułu jak wyżej, pytam się
Czy można wszystko zniszczyć, można
po co Łomży klub z tradycją,
po co Łomży galerie handlowe,
wystarczą biedronki,
jak prowincja , to prowincja

"gdybym to ja tak potrafił... Są tacy, co potrafią, a są tacy, co nie potrafią. W tym cała rzecz"
"Kubuś Puchatek"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przepraszam, że głos oddałem na pana Brzezińskiego

Niech zrobi kolejną podwyżkę dla siebie i swoich pachołków! Kur** krew człowieka zalewa.

Wywalic na bruk i niech nowa młoda elita zasiądzie na stołkach może w końcu coś sie ruszy w naszej "wsi" Łomży

Macie racje, głosujmy na Zajkowskiego, on najmniej przyczynił się do długów ŁKS-u, chciał go ratować!!! A najlepiej niech go wystawią radni Platformy Obywatelskiej, oni wiedzą jak grać pod publiczkę i zrzucać z siebie odpowiedzialność!
Tylko ciekawe co by te 200 tys., albo nawet i pół miliona z budżetu miasta dało? Pewnie tyle, że latem Prezydent musiałby z budżetu miasta w ŁKS władować co najmniej milion złotych.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Na moją rodzinkę nie ma co liczyć.Ma 5 głosów w plecy.

brawo

Pamiętam pierwszy mecz w II lidze ŁKS Łomża, spikier dziękował władzom miasta za stadion i za to, że ŁKS jest w II lidze. Pamiętam jak Sroczyński podnosił szalik ŁKS w górę, a cały stadion ryczał "dziękujemy, dziękujemy". No to i teraz podziękujmy.

glosujcie na mnie:D ja tu zrobie porzadek:P :D

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

Zmiana prezydenta się prosi!

Pomysłowo.

A na kogo mieliśmy głosować?, na Kołaka... to był podobny wybór jak pomiędzy Tymińskim, a Wałęsą... Choć Brzezina nie jest z mojej bajki, ani w "formie", ani w "treści" jednak jest tysiąc razy "strawniejszy" od PiS-....lca .... Gdyby preziem był Kołak albo inny pisowiec do Urzędu wchodziłbym niczym do kościoła...

Pozbawmy władzy księży i przykościelnych polityków

rudy błazen z druhem

wstyd i hańba!! Inaczej nie da się tego określić.

-4 glosy w plecy.

i dobrze że nie dali, szło by to w nieskończoność, niech pieniądze idą na młodsze grupy w ŁKS, skoro poszczególne zarządy nie potrafiły racjonalnie gospodarować i kasa szła ale pewnei nie tam gdzie powinna

Kto kierował klubem przez ostatnie lata miasto czy zarządy?

za to co robi pan prezydent robi dla naszego miasta to powinien pod sądem stanąc

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

słyszałem że...
mądrość życiowa polega na tym by wiedzieć na co nie zwracać uwagi.

http://www.youtube.com/watch?v=XYMeiHm67Hw

(_zzz_)

Zgadzam się z Tarczynem!!! Ta kasa nic by nie uratowała a tylko wydłużała agonię. Szkoda - Łomża miała szansę ale jak zwykle zarządy nie potrafiły jej wykorzystać!!! Pozostaje tylko jeszcze pytanie PO CO modernizacja stadionu!!! PO CO w dobie kryzysu WYRZUCACIE KASĘ W BŁOTO????PO CO?

ktoś tu wymienił nazwisko v-ce prezydenta S.Rzygać mi się chce,jak go widzę albo jak czytam to nazwisko.Już dawno powinien wylecieć na pysk z ratusza.

darfil- błoto, to Ty masz zamiast muzgu. Po 1, to stadion nie miał być TYLKO piłkarski, ale i lekkoatletyczny + korty tenisowe, a nawet gdyby był tylko piłkarski, to prędzej czy później, będziemy mieć dróżynę w Łomży, a stadion będzie stał, a po 2, to Ty i tak tych pieniędzy byś nie dostał do ręki ani na konto, więc ciesz się, że w Łomży będzie ładny stadion a nie tylko same Biedronki!
Tylko nażekać potrafią. Jak nie ma stadionu, to wszyscy że źle, ale jak powstanie, to jeszcze gorzej. Weźta się ludzie za robotę, bo widzę że się nudzi!

glosujcie na mnie.. :- P

Nie no miasto się rozwija ;)) biedronki i ronda są OK nie ma co narzekać ,stadion nam budują basen ,bioska ogolnie to miasto się rozwija nie ma co ;)) tylko powini straż miejsko zlikwidować bo to z daleka śmierdzi a wydawanie kasy na ŁKS to porażka wiadomo że jak nikt konkretny tego nie wykupi i nie złapią tych co zadłużyli klub to nic z tego ;)) ale p.prezydenta nie bronie te laptopy mikrofony to przesada i te podwyżki pensji ,ale kto by nie chciał więcej zarabiać ;]

Jest sens remontowania stadionu który spełnia wymogi II ligowe, choćby po to aby zrabiać na wynajmowaniu obiektu pod rozgrywki II ligowe innym drużynom.

taa juz iwdze jak tlumnie zjezdaja sie druzyny z calego kraju zeby w lomzy popykac...***** zebym mial wolnych z 5 baniek sam bym im posplacal te zaleglosci xD a nasz prezydent nie lubi pilki noznej bo to meski sport a zawsze jak widze publiczne wypowiedzi pana B. mam powazne watpliwosci co do jego meskosci....

o ile dobrze mi wiadomo to wasz pan prezydent to potrafi tylko likwidowac wszystko i hendlowac nieruchomosciami ze swoimi wybranymi biznesmenami . Chyba najwiekszy zaprzedawczyk jaki byl do tej pory

ja wam pokarze jak sie rzadzi! ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org