niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nowa STOKROTKA

W miejscu obecnego sklepu WIT-POL,przy ul.Ks.Anny będzie nowa STOKROTKA.
Co o tym sądzicie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nowa STOKROTKA

witpol ceny ma ok. jak na stokrotke to niestety parking na 10 miejsc parkingowych to smiech na sali

bigi2004

lipa troche, w witpolu zawsze bylo nie drogo porownujac niektore ceny produktow do innych sklepow, a stokrotka nie jest taka zaraz tania, ale pocieszam sie tym , ze moze beda piec pieczywo na miejscu:)

Za ciasno i napewno nie będzie, a gdzie prkingi?

Mam nadzieję, że to nieprawda...

właśnie dlatego poszerzyli i wydłużyli WIT-POLa ,
Obserwator napewno nie będzie....?
Szybko wspomnisz mój post,i wtedy przyznasz mi rację.Pozdrawiam.

A to jak zmieni nazwę na stokrotkę to parkingi trzeba z tego powodu powiększać?
izis, będą piekli chleb na miejscu tak jak i w obecnych stokrotkach, odstaw psychotropy...
Ten sklep będzie dzierżawiony dla sieci stokrotka, nuta tam za sklepową robi w mięsnym:))) i nie wytrzymała z tą sensacyjną wiadomością która zapewne obchodzi całą Łomże...

ale temat "nowa stokrotka" zwykły sklepik na rogu ma taniej niz ta śmieszna stokrotka więc czym tu się podniecać, czasem to faktycznie wydaje się że na wsi mieszkam...

slyszlaem ze go sprzedali a nie myslalem ze stokrotka kupila :/ szkoda dobry sklep ,niezle promocje czasem, dobre ceny

hm z tego co wiem Witpola nie sprzedali tylko będą wynajmować budynek za dobrą kasę. Ale z tą stokrotką to kicha :/ Najpierw budę zlikwidowali, teraz jeszcze Witpola...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

w witpolu taniej. kolejna stokrotka. niedługo bedą sie ścigać czy to miasto biedronek czy stokrotek. jak narazie prowadziłaby biedronka z wynikiem 4:3

A jeszcze nie tak dawno pełno było narzekań na miejscowych "kupczyków". Teraz , gdy likwiduje się sklepiki i większe sklepy - też narzekacie. Chyba łomżanom nigdy nikt nie dogodzi.

a pierd..ole jak zamulają!
A gdzie galeria Veneda? Gdzie ,,centrum handlowe'' na bawełnie.GDZIE?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomysłowo.

sie buduje sie

Szkoda bo z tego co pamietam to ten sklep do 22.00 czyny ? a czesto tam podrodze wracam to czy piwko czy coś kupić a tak kolejna stokrotka nie za blisko siebie ?? a ODP. mi na jedno pytanie ? CZEMU wszystkie sklepy są otwarte do 21:30 ??? Stokrotka,Biedronka,Polo Market itd ??? a nie np do 22:30 albo nawet 22:00 ???

bo trzeba by wprowadzic system trzyzmianowy ,albo zatrudnic ekipe do sprzatania sklepu ,która po 22 by sprzatała ......a tak dziwczyny koncza o 21.30 ,maja pól godziny na sprzatanie ,rozliczenia kasy i do domu

a galerie veneda i narew juz powoli moga zaczynac sie budowyc zaraz po tym jak na modernizacje drog w lomzy splyna 14 duzych baniek to i tak wielki sukces po 10 latach negocjscji i planow

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org