Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa STOKROTKA |
W miejscu obecnego sklepu WIT-POL,przy ul.Ks.Anny będzie nowa STOKROTKA. Co o tym sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa STOKROTKA |
witpol ceny ma ok. jak na stokrotke to niestety parking na 10 miejsc parkingowych to smiech na sali bigi2004
|
|
lipa troche, w witpolu zawsze bylo nie drogo porownujac niektore ceny produktow do innych sklepow, a stokrotka nie jest taka zaraz tania, ale pocieszam sie tym , ze moze beda piec pieczywo na miejscu:)
|
|
Za ciasno i napewno nie będzie, a gdzie prkingi?
|
|
Mam nadzieję, że to nieprawda...
|
|
właśnie dlatego poszerzyli i wydłużyli WIT-POLa , Obserwator napewno nie będzie....? Szybko wspomnisz mój post,i wtedy przyznasz mi rację.Pozdrawiam.
|
|
A to jak zmieni nazwę na stokrotkę to parkingi trzeba z tego powodu powiększać? izis, będą piekli chleb na miejscu tak jak i w obecnych stokrotkach, odstaw psychotropy... Ten sklep będzie dzierżawiony dla sieci stokrotka, nuta tam za sklepową robi w mięsnym:))) i nie wytrzymała z tą sensacyjną wiadomością która zapewne obchodzi całą Łomże...
|
|
ale temat "nowa stokrotka" zwykły sklepik na rogu ma taniej niz ta śmieszna stokrotka więc czym tu się podniecać, czasem to faktycznie wydaje się że na wsi mieszkam...
|
|
slyszlaem ze go sprzedali a nie myslalem ze stokrotka kupila :/ szkoda dobry sklep ,niezle promocje czasem, dobre ceny
|
|
hm z tego co wiem Witpola nie sprzedali tylko będą wynajmować budynek za dobrą kasę. Ale z tą stokrotką to kicha :/ Najpierw budę zlikwidowali, teraz jeszcze Witpola... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
w witpolu taniej. kolejna stokrotka. niedługo bedą sie ścigać czy to miasto biedronek czy stokrotek. jak narazie prowadziłaby biedronka z wynikiem 4:3
|
|
A jeszcze nie tak dawno pełno było narzekań na miejscowych "kupczyków". Teraz , gdy likwiduje się sklepiki i większe sklepy - też narzekacie. Chyba łomżanom nigdy nikt nie dogodzi.
|
|
a pierd..ole jak zamulają! A gdzie galeria Veneda? Gdzie ,,centrum handlowe'' na bawełnie.GDZIE? !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomysłowo.
|
|
sie buduje sie
|
|
Szkoda bo z tego co pamietam to ten sklep do 22.00 czyny ? a czesto tam podrodze wracam to czy piwko czy coś kupić a tak kolejna stokrotka nie za blisko siebie ?? a ODP. mi na jedno pytanie ? CZEMU wszystkie sklepy są otwarte do 21:30 ??? Stokrotka,Biedronka,Polo Market itd ??? a nie np do 22:30 albo nawet 22:00 ???
|
|
bo trzeba by wprowadzic system trzyzmianowy ,albo zatrudnic ekipe do sprzatania sklepu ,która po 22 by sprzatała ......a tak dziwczyny koncza o 21.30 ,maja pól godziny na sprzatanie ,rozliczenia kasy i do domu
|
|
a galerie veneda i narew juz powoli moga zaczynac sie budowyc zaraz po tym jak na modernizacje drog w lomzy splyna 14 duzych baniek to i tak wielki sukces po 10 latach negocjscji i planow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |