niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co oni wyprawiają

Czy ktoś mi może odpowiedzieć co ci policjanci wyprawiają?
Nie jeden raz widziałem sytuację gdy ul.Polową od małego ronda H. Bielickiej w stronę Al. Legionów jedzie sobie radiowóz dosłownie może 20km/h i patrzy w lusterka wsteczne czy ich nikt nie wyprzedza. Wiem że tam jest zakaz wyprzedzania ale czemu to służy, co tacy idioci se wyobrażają .Jak nie mają zajęcia to niech ruchem steruja bo coś dziwnego w tej Łomzy sie ze światłami dzieje , a nie ludzi w pracy wku....
dziękuje

...nie takie rzeczy obiecywałem....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co oni wyprawiają

hehe element spowalniania ruchu w postaci panow tepych policjantow:) net nie jest na mnie wiec te ciemniaki i tak mnie nie dojada:) widze to nieraz bo niestety w lomzy mieszkam bardzo blisko niebieskich smerfow

bigi2004

w poludnie ulica legionow jechac 40 km/h to lekka przesada

takie zachowanie jest karalne mandatem podobnie jak jazda z nadmierną predkoscia,pozatym ci panowie nie zatrzymują sie na stopie ciekawe kto im wystawi mandat???

azaxxx

zwykła prędkość patrolowa. Paru durniów się zebrała, wyzywa wszystkich dookoła i chce, aby reszta się do osłów dołączyła. Chcecie jeździć po 120 km/h lub więcej? do F1. Albo panowie do Policji na komendantów i pokażcie, że jesteście inteligentni inaczej i nakażecie jazdę radiowozom m.in. 100 km/h. Przecież wy wiecie lepiej jak inni powinni pracować i kto jest idiotą. Pogratulować.

ziomex - bardzo głupia wypowiedź.

policja to idioci.... ruchem sterowac na piłsudskiego z legionów... barany a nie na mc donaldzie kawke pic

W$N

ziomex zablysnal , a co do tego kieorwania ruchem to macie racje ***** jak na skrzyzowaniu legionow z pilsudzkiego wylaczyli swiatla to w srodku dnia tamtedy przejechac to mozna kurwicy dostac ale nasza policja jedyne co umie robic to malolatow za pierdoly sciagac zero jakiejkolwiek pomocy spoleczenstwu ktore im placi

ziomex -pała heeh

ziomex- ogarnij sie haha a wiadomo pała to pała

ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe

zimex. Patroluje to się najlepiej "z buta" , a utrudnianie ruch w nieuzasadnionym przypadku jest wykroczeniem.

O, ale tu mamy prawników i kandydatów do nadzoru Policji. Aż dziw, że policja narzeka na brak kadr. Sami mądrale, Najlepiej to policjantom odkręcić koła w radiowozach, zamalować okna i lusterka wsteczne, aby nie śledzili przypadkiem zbig2156, a sa jest ekspertem od służby patrolowej (panie naczelniku prewencji jest kandydat na doradcę - fachura). Zawsze i wszędzie policja j..na będzie. Nikt nie lubi bata na grzbiecie. Ale prawda jest taka, że jak każdy będzie patrzył w swój talerz, a nie sąsiada to widelcem w oko nie dostanie. czytając wasze żałosne wypowiedzi śmiem twierdzić, że po prostu zazdrościcie im bycia policjantami. No ale na to to trzeba szkoły, szkoły i jeszcze raz szkoły. Idioci.

hym a wiecie czemu nie mozecie tamtendy przejechac jak nie ma swiatel?? bo durnie jezdzic nie potraficie... i jak sie czegos nie potrafi to sie szuka w tym przypadku winy w policji... ale oni tez majo prawe na przerwe i na kawe... dziwne czy wy w pracy kawy nie pijecie to tez ludzie... a 20km?hj to predkosc patrolowa... i prawidlowo niech zwalniajo ruch albo niech ustawio na al. legionow kolo kazdego slupa jakis fototradar i ustawio go na 50 km/h zobaczycie jak szybko nauczycie sie zwalniac... a jak wam sie nie podoba to idzicei do sejmu na politykow robciue reformy... albo na policjantow tylko ze wtedy bedziecie narzekac zewszycy tak szybko jezdzo po miescie ze boicie sie dzieci na dwor wyposcic... aj jak paru idiotow przeciwko policji stanie to samne obelgi ja jak kotrys w ryj dostanie telefon ukradno albo stluczke ma to pierwsze co to po policje....

1. Zakaz wyprzedzania jest dopiero przed przejściem i skrzyżowaniem z Sienkiewicza - od ronda można było ich "łyknąć" 3 razy..
2. Na ruchliwych skrzyżowaniach o ruchu kierowanym sygnalizacją w przypadku głównych ulic pomoc policji bardzo by pomogła. Chyba jest logiczne, że gdyby wystarczającym dla natężenia ruchu rozwiązaniem były znaki określające drogę z pierwszeństwem to by nie budowano sygnalizacji. Skręt w lewo od A7 jest męką. Połowa na drodze z pierwszeństwem nie wie o co chodzi, jedni wpuszczają inni jadą i przejechać zgodnie z prawem i wszelkimi regułami jest bardzo ciężko. Oczywiście nie mówię o "wciskaniu się" bo nie uznaję takich metod. Jeżeli nie działają światła o wiele lepiej sprawdziłaby się ogólna zasada pierwszeństwa dla nadjeżdżających z prawej. Wtedy wszyscy zwalniają przed skrzyżowaniem i jest mniejsze ryzyko kolizji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org