niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejny budyneczek w Perspektywie

Ojej dzis moje oko dostrzegło kolejny budyneczek na ul.Ks.Anny/obok parkingu strzezonego/ ciekawe kto i za ile kupił ten kawałeczek spółdzielnianej ziemi.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejny budyneczek w Perspektywie

ale co dokładnie zobaczyłaś? budują coś? bo słyszałem że w tamtych okolicach biedrona ma być budowana...

tak tylko kolejnej biedronki nam do szczescia brakuje...

Pewnie klub nocny :D;LD

Nie, to jest mały prywatny budyneczek. Stoi jakoś tak ukośnie jak by się wstydził że wogóle stoi.

Najciekawsze jest dla mnie to za ile poszedł następny kawałek ziemi
Może ktoś coś wie, niech pisze

DiDi

OO to jest pomysł :D

Pomysłowo.

prawie rok tam budują budynek piekarni wiec nie wiem czemu dopiero teraz zostal dostrzezony

bigi2004

Taaa miała być "budka z pieczywem"....

Autor: panidomu (---.lomza.mm.pl)
Data: 24-02-09 18:16

Ojej dzis moje oko dostrzegło kolejny budyneczek na ul.Ks.Anny/obok parkingu strzezonego/ ciekawe kto i za ile kupił ten kawałeczek spółdzielnianej ziemi.

DiDi

ale zes spostrzegawcza naprawde szok, dzisiaj snieg stopnial to zobaczylas conieco hehehe jak interesuje to idz do sm i zapytaj to poweidza tobie. Skad ludzie na forum maja wiedziec za ile poszedl moze za 1 pln?

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Moze i miala byc budka z pieczywem. akurat mieszkalem w bloku obok i naprawde dobrze ze cos tam powstalo a nie stara zaniedbana trawka z polamanymi drzewkami. Lepsza duza budka z pieczywem niz jakies drewniane dziadostwo co tego pelno na targowicy w lomzy-to jest karygodne a nie jakis ladnie wkomponowany budyneczek

bigi2004

burdel meski ...hehehe... ;D

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

Teren został kupiony za 300 000 zł i to płatne oficjalne do rąk PREZESA . Wszyscy o tym wiedzą łącznie z prokuraturą, komendą główną policji, ABW, CBŚ , CBA. Pisali o tym w SUPER EKSPRESIE , a wy nie wiecie ?!

3 stare miliardy?? sporo:) no ale cena jak najbardziej uczciwa bo co na marnym kawalku ziemi sklep z bulkami postawic to przeciez wydatek lekka reka pol duzej banki -wiec zamiast sie cieszyc ze ktos byl w stanie taka kase wylozyc to tylko sie nie podoba

bigi2004

taa pan prezes juz ladnie musi byc zarobiony jak go widze czasem to glowe tak wysoko zadziera ze czasem az sie boje o jego kark xD swoja droga ciekawe czy rozwala nam te boisko na ks janusza jednak ,jakby tam byl potrzebny jeszcze jeden sklep , a jak to bedzie biedronka to juz wogole konanie...

a mamusia mówiła nie ufaj czerwonym - to nie głosują na zlodziei

Ja też mieszkam obok i jakoś nie uśmiecha mi się sąsiedztwo tego "budyneczku" oraz syfu jaki będzie wokół po jego otwarciu... Nie uważam również żeby był ladnie wkomponowany... Jakoś wolałam jednak tą trawkę i drzewka które NIE BYŁY połamane... Ale co tam... teraz chociaż młodzież ma się gdzie schować i chlać... w końcu to przyszłość narodu i trzeba o nich dbać...

To będzie buda z pieczywem, kraska na pewno, wciska ten chłam wszędzie gdzie się da.

tak tak ten budynek postawil taki jeden burak z rogali to jest taka wioska za stawiskami ale co zrobic ma pieniadze to robi co chce nie dawno straz miejska pisala mandaty za to ze pies wbiegl na ten trawnik a za tydzien wszedl pan karwowski z rogali gm stawiski na ten sam trawnik z koparka i go zniszczyl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org