Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Romans w biurze |
Czy romans w biurze to coś złego ? Robie cholera wszystko co trzeba w tej firmie po nocach i po godzinach nie żadko, a szef mi zabrania podrywać koleżanki z pracy. Co on mysli przecież gejem to ja nie jestem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Romans w biurze |
mały romansik nie jest zły:) musisz tak to robić zeby szef nie widział j23-znowu nadaje....
|
|
to nie cos zlego to cos pieknego :D ale uwazaj kogo rwiesz molestowanie jest karalne a nie wszystkie kobiety lubia laczyc zycie zawodowe i osobiste, mysle ze wlasnie dlatego szef ci zabrania dla twojego i swojego dobra
|
|
a może szef sam ją popindala w dupal, kiego mu konkurencja
|
|
może być też tak, że sam szef chce być zapięty przez Ciebie. To by tłumaczyło jego fochy.))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
prawie wszyscy szefowie firm w Łomży to sztywniaki co tu się dziwic że chłopakowi poflirtowac zabraniają. Wszystko jest dla ludzi, ale z rozsądkiem....
|
|
Bemol dzieciaku, to ty nie wiesz, ze pracownice, to szefa własność . Szefowie zawsze myślą , ze są Number one:)))) On sam się do nich ślini, tylko mu koncepcji na wyrwanie brakuje. A może po cichu i popycha którąś. Przypatrz się bacznie zagadnieniu:)))) Jak chcesz popracować , to daj sobie spokój. O ile nie jest już za późno:))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
zapnij szefa i reszta pójdzie jak po maśle.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
może ty je molestujesz a nie podrywasz a to różnica zasadnicza.
|
|
Autor: Bemol (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 24-02-09 12:36 Zrób coś w pracy "na gęsto, a nie na żadko". Mi się wydaje, że twojego szefa wku*wia brak podstawowej wiedzy na temat ortografii u jego podwładnego. Popracuj nad pisownią, może pozwoli Ci na więcej. Chyba jednak zalewasz, że ktoś Cię zatrudnia z taką znajomością polskiego ? ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |