czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
STOP Czeczeńskiej ekspansji Łomży (bezkarnej)

apel nie sprowadzajcie ich tu nozowników, jezdzacych po korytarzach hotelu na jogurtach ktore dostaja z naszych podatow

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: STOP Czeczeńskiej ekspansji Łomży (bezkarnej)

taki temat już był !!!! taka gadanina nic nie zmieni !!!

żyjesz? to pozwól żyć innym

Polska dla polaków - brudasy na drzewo.

Nasza bis

TomkuM, adamos nie wzywa do zabijania Czeczeńców, jego martwi (podobnie jak i mnie i chyba każdego kto chce/musi docelowo jednak mieszkać w Łomży).ich mentalność, brak zasad współżycia społecznego innego niż prezentują uzbrojone hordy na Kaukazie. Ich mentalność jest nie do zniesienie i tutaj faktycznie, zastanówmy się, co zrobić, aby im to ukrócić.

tyez tak uwazam ,nasz kraj ani europa nie śa miejsce dla ludzi z taką mentalnością. Tylko pjebom wydaje sie ,że uda ich się zasymilować - nigdy zrozumcie to nigdy - prędzej was zaszlachtuja niż będa tacy jak my

Nasza bis

Niech ida do roboty a nie szlajaja sie bezczynnie. Bezrobotnych, nierobów i pasozytow nam nie brakuje,
Jezeli juz tu sa to niech sie dostosują albo wy......, a jak chcą kozaczyć to mieli okazje w swojej ojczyznie w ktorej nie byli tacy odwazni jak tu, to takie z nich Kozaki............

CENTRUM

Mam pomysł wygłośmy im DżIhad w naturze jest szczególnie tak że wygrywa większy a jesteśmy znacznie większa populacja w łomży póki co choć z miesiąca na miesiąc ich przybywa coraz więcej w niedługim czasie będzie tak że będzie wyż demograficzny w łomży odnośnie Czeczenców

To DLa zasady we dwóch Nie dacie Rady

Pamiętajcie ,że z Czeczenii nie uciekają biedni bojownicy tylko ci co mają kasę. Prawdziwy bojownik to został i walczy.

Niedługo będzie ich wiecej niz nas całe Miasto opanują

Będziemy mieli taki cyrk z nimi jak Niemcy z Turkami, Francuzi z Algierczykami.
Będą tworzyć enklawy bezrobotnych, gdzie będzie kwitł handel gównem.
Będą robić dzieci głupim małoletnim Polkom, bez zakładania rodzin.
Na pewno nie będą się wtapiać w nasze środowisko.
Należy poważnie się nad tym zastanowić, aby im pomóc ale nie narobić sobie bigosu.

Uwaga!!! nabity :)))))

W Niemczech czy Wielkiej Brytanii niektórzy myślą podobnie o Polakach niestety...

Ale Polak na zachodzie zapierdala jek dziki osioł a nie zyje z socjalu jak pasożyt i nie robi dzieci na potege tylko poto by wyrwać troche kasy,
niemiałbym nic przeciwko nim gdyby oni zachowywali sie jsk normalni ludzie
czy to czeczen, czarnóch czy rumun ale jak bedzie wpozadku to niech sobie zyje ale w zgodzie z otoczeniem i to oni mają sie dostosować do nas a nie my do nich, nie moze być tak ze dziewczyny boją sie chodzic po ulicach bo czeczeny ich zaczepjają a czasaem i porywają bo u nich taka wiostkowa tradycja :)

CENTRUM

mi się wydaje ,że Pan Prezydent miasta chce mieć niebawem wieksza rozpierduche w mieście na tym tle to dopiero pójdzie po rozum do głowy. Obecnie to chyba uwaza ,że to nie jego problem bo on za ich utrzymanie nie płaci. Tylko ,ze biedny zapomnial ,że to on odpowiada za bezpieczeństwo w miescie . A tego ludziom jakos nie zapewnia.

Nasza bis

To jest właśnie to!
Przyjechali nie po to, żeby pracować (jeśli już, to bardzo mały odsetek), lecz po to, by żyć z naszych świadczeń socjalnych i chlać leżąc do góry ******. To jest to, co odróżnia ich od Polaków pracujących za granicą. Nam nikt nie da za darmo mieszkania i świadczeń socjalnych w krajach, w których pracujemy. Wręcz przeciwnie - kraje zachodnie do dziś płacą za asymilację obywateli Turcji, Maroko, Egiptu, Antyli itd. Przyjechali jako tania siła robocza (głównie w latach 60-tych), dostali paszporty, świadczenia socjalne i zaczęła się ekspansja, która trwa po dziś dzień. Skutki? Te najbardziej odczuwalne to przede wszystkim cięcia w sektorze socjalnym, spowodowane w większości przez imigrantów.

Prowokator

A tylko sprobuj im cos zrobic to odrazu Helsinska "****"fundacja praw czlowieka sie odezwie:(

"Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński

"Pamiętajcie ,że z Czeczenii nie uciekają biedni bojownicy tylko ci co mają kasę. Prawdziwy bojownik to został i walczy.'
no z tym się nie zgodzę, bo wiem, że i Ci, którzy mają nierówno pod kopułą i celem ich zycia jest walka (jakkolwiek ją rozumieć ) też przyjeżdżają!.
Myslę, że przybywają po prostu Ci, którym po prostu udalo się uciec, nie byloby nic w tym złego, gdyby faktycznie nie 'terroryzowali' miejscowej ludnosci, bo jako kobieta muszę przyznać, że te ich zorganizowane 3-4osobowe grupki potrafią wzbudzać (przynajmniej we mnie) strach.., czasami mam wrażenie, że myslą, że wszystko im wolno. Rozumiem, że być może w ich kulturze inaczej sa traktowane kobiety, ale czyz nie powinni się przystosowac i starać się traktować polskie kobiety bardziej z kulturą - tak, by nie musiały się bać ich wzroku? No, ale oczywiscie nikt nic z tym nie zrobi, bo po co.., każdy mysli o swoich tyłkach..
Nie jestem materialistką, ale będę szczera i powiem, ze boli mnie też ów fakt, że ONI za NIC mają po 1200zl zasiłki, podczas, gdy np. ja-chcąc udać się na odbycie stażu-PRACOWAĆ GODNIE- nie mogę, bo nie stać na to urzędu pracy.. To jak to jest? Czeczeni nie muszą się uczyć, nie muszą pracować, a mają o niebo lepiej, a ja chcę się uczyć, opłacać studia, muszę i chcę pracować - ale nie mam warunków... doprawdy czuję się dowartosciowana jako Polka;\ szkoda, ze to tylko darme gadanie...
cóż.. warto by było wziąć z nich przykład i gdzieś wyjechać...

Dzisiaj taki jeden czeczen zabiedzona rasa zaczoł od tak sobie wyzywać dziewczyne która szła sobie ulicą od szmat i innych takich.
Koniec z tymi czeczeńskimi kurwami teraz niech sie oni mają na baczności bo za duzo sobie pozwalają i czas nimi sie naprawde zająć jeżeli nie chce nimi sie zająć policja ani władze miasta to ludzie sami sie nimi zajmiemy nie bedą nam sie tutaj panoszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto jest za tym niech odda swój głos na TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CENTRUM

wybaczcie ale takim apelem na internecie niewiele zdziałacie, to chyba jest tylko zależne od władz miasta i organów sprawujących bezpieczeństwo... wandalizmu nie pokona się brutalnością, w ten sposób tylko się ją napiętnuje.. dużo piszecie, mało robicie;)

Czas na samosady

Jak kuba bogu tak bóg kubie

Groźba karalna

ciężar gatunkowy - występek
przepis karny - art. 190 § 1. K.k.
grożąca kara - grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2
forma winy - umyślna w zamiarze bezpośrednim
odpowiedzialność nieletnich - nie
typ kwalifikowany / uprzywilejowany: nie / ściganie na wniosek pokrzywdzonego

http://pl.wikipedia.org/wiki/Gro%C5%BAba_karalna

ale zes sie wychylil z tym kodeksem ,bez komentarza , ja tam bym do nich nic nie mial zeby sie tak sucze nie panoszyly ,ale nie roznimy sie tak bardzo od ruskich i wkoncu sie skonczy babci sranie....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org