poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gangsters

gangsters.pl

To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody.

Myślę że gra wielu z wam się spodoba. Jakby ktoś się rejestrował to nie zapomnijcie w miejscu na poleconego wpisać mój nick:P ten sam co na forum.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gangsters

RoXoR

Nie podawajcie jego nicu bo dajecie mu zrobic w pewnym sensie .Może to być ranking itp .Ale cwaniak !!!!!!!!!!!!

"Myślę że gra wielu z wam się spodoba. Jakby ktoś się rejestrował to nie zapomnijcie w miejscu na poleconego wpisać mój nick:P ten sam co na forum." RoXoR .Dodaj do tego slowo "PROSZE" a jak bede sie tam rejestrowal to wpisze twoj nick bo nie zalezy mi na tym co tam wpisuje.

Jakby ktoś się rejestrował to proszę bardzo was o wpisanie w miejscu na poleconego mojego nicku RoXoR. Dzięki temu zarobię 100 tysięcy złoty na konto gracza, a kasa w tej grze jest kluczowa:P

teraz lepiej?:)

żadnego rankingu do poleconych niema, za 1 poleconego który uzyska 10 lvl gracz otrzymuje 100 tys. Cwaniak ze mnie i tyle:D

Fajna giera;) moze ktos chetny do gangu sie przylaczyc?? trzeba miec conajmniej 10lvl. jak cos to zalozylem gang ŁOMŻA. Można sie pobawić;) fajna gierka jak się komuś nudzi.

u mnie po osiedlu dobre gangstery chodzą może oni się przyłączą :) haha

Niewątpliwie sią groźni;) nie ma ryzyka dopiero jak ich mama na obiad zawoła ;P

Manager demotywatorowy potworze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org