poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ilu jeszcze Czeczenów w Łomży???

gdzie ja zyje, z jogurtow ktore dostaja robia sobie ślizgawki na korytarzach hotelu na bawelnie. Nie wspone o chodzeniu z nozami do szkoly czy bronią. kto za nich odpowiada?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ilu jeszcze Czeczenów w Łomży???

a z kad wiesz co oni robia w hotelu?? nie bales sie tam isc, skoro chodza z nozami??

i jest fajnie

powinni wysłac ich spowrotem do tej czeczeni i bombe tam *******..ć jakos atomową za takie zachowania w stosunku do polaków którzy ich "przygarneli" i wyzwolili od wojny, biedy, głodu itp. Wstydzicie się NIEWDZIĘCZNICY !!!

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

gogolnie nic do nich niemam, ale podobno takie rynkowe plotki ale maja sprowadic okolo 6000 tych ludzi a to chyba juz lekka przesada!!!! i oby to byly tylko plotki!!!!

Fiku

ile 6000 "lekka przesada" jak to prawda to pojeb*** do reszty tych którzy zasimiecają nasze piękne miasto takimi simieciami dajcie sokuj ludzie co oni nam tu chcą zrobić zal.pl

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

drugą Francje zrobia

drugiej Francji to tu nie bedzie... Bo Polak nie popusci...

a ja slyszalem ze podobno maja ich przeniesc do Warszawy

zadzwoń do ambasady gruzińskiej to się dowiesz

tak ciężko czasem pomyśleć

-----------------------------------------------------
Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!!
-----------------------------------------------------

Ostatnio rozmawiałem z pewnym znajomym który pracuje w pewnym resorcie związanym z tymi ludzmi i według owego pana X dostają oni po 700zł na łeb. czyli wyobraźcie sobie parkę czeczenów + 4 dzieci i teraz wzór matematyczny:-) 700x6=4200
Kolega mówi że chciał by być uchodźcą we własnym kraju.

Krew się gotuje. Kuroniówka dla polskiego pracownika przez pół roku około 350 zł KÓRWA SŁÓW MI BRAKUJE

(W tekście mogą być błędy ortograficzne i gramatyczne ale nie ponoszę za to odpowiedzialności bo mam abonament na pisanie z błędami który można kupić w urzędzie miasta)

Pozdrawiam

trzeba zorganizowac STRAJK zabarykadujmy im hotel i biedronki

i jest fajnie

Mowi sie o tym, ze sa poszkodowani w wyniku dzialan wojjennych na terenie Czeczenii i trzeba im pomoc, okej.
Trzeba jednak zauwazyc, ze wojna sie dawno skonczyla, a oni tutaj dalej sa.
Nie dzis nie jutro, ale nadejdzie czas, ze wszyscy obroncy czeczencow w naszym miescie/kraju zmienia zdanie, ale byc moze juz za pozno... czekac tylko na jakas tragedie

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Dobrze że muzułmanów nie ma w Mieście

BRUDASY I ŚMIERDZIELE NIC NIE ROBIĄ I JESZCZE SIĘ PANOSZĄ ZAMIAST BYĆ WDZIECZNYM ŻE I ICH PRZYJELIŚMY BĘDZIEMY MIELI Z NIMY PROBLEM JAK FRANCUZI Z ARABAMY I NIEMCY Z TURKAMY WYWIEŚĆ ICH Z POWROTEM PÓKI NIE JEST ZAPÓŻNO SŁUŻĘ POMOCĄ

rasizm!!!!!!!!!!! pomyślcie jak się czują Polacy w innych krajach!!!!!!! Też mają ich wrzucać bo są z innego kraju?

gośka17

700 na glowe to prawda ze tyle dostaja plus 100 zl miesiecznie na nauke polskiego tez dostają

pier...nie o szopenie.ten temat był już wałkowany z pięć razy.Ile dostają na "łebka" można przeczytać na 4lomza po tym,jak im ośrodek w Katowicach zamknęli.a do ciebie gośka17- nie wyjeżdżaj tu z rasizmem cipko.moim zdaniem Polacy mają zbyt dużo cierpliwości do tej hołoty.i nie porównuj Polaków za granicą do tych obiboków.a do ciebie filczy pasór-większość z nich jest muzułmanami zapewne.a nasz rząd już zauważył,że za bardzo im popuścili,pytanie jak z tego wybrnąć?

kur... są też inne miasta inne ośrodki dla uchodźców a walą wszystkich do Łomzy

Bo w Łomży dobrze dają. Opieką na 1 łepka daję 900 zł zł a nie 700 zł. pokrywa koszt wynajmu mieszkania. W Katowicach pozbyli się ich bo protestowali mieszkańcy, a u nas łomżynianki palą się do nich. Oni wszyscy są muzułmanie. Niedługo oni tu będą rządzić a nie my.

W hotelu na bawełnie jest ich masa, ale na to wpływ ma tyko właściciel hotelu i ich przyjmuje, dla niego to kasa i to dobra 350 zł od łebka.

U mnie dziś była w bloku wędrówka żebrzących... Niestety nie wiem, czy były to rumunki, czeczenki czy cyganki... Wszystkie do siebie podobne.. A już tyle lat nie widziałam latających po chałupach z plakietką i bełkoczących pod nosem "pani daaa". Znów się zaczęło :/

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

drzewko szczescia i co, dalas temu zerakowi pupy troszke ?? ;>>

niach niah :D:D

al-kaida wprowadza swoich ludzi do polski, niedługo będą się wysadzać w powietrze i biedronki nam zniszczą

tylko nie biedronki aaaa...

i jest fajnie

FIN zamilcz żałosny człowieku...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org