Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chrzest |
W ktorym Kosciele w Łomzy nie potrzeba do chrztu zadnych zaswiadczen rodzicow dziecka jak i rodziców chrzestnych? Prosze bez zbędnych komentarzy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chrzest |
hehe przykro mi w kazdym sa potrzebne zaswiadczenia ze sa ochrzczeni i maja komunie sw
|
|
Dasz co łaska i przymkną oko. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
sprobuj w kupiskach
|
|
A u Kapucynków nie da rady?
|
|
U dawnego Ambroziaka nie robią chyba żadnych problemów i jest naprawdę pięknie.
|
|
Dzieki. Pytam,dlatego ze naleze do parafii ksiedza Jankowskiego i On stwarza problemy zeby wydac zaswiadczenie o tym,ze jestem katolikiem bo dziecko chcemy ochrzcic w parafii zony a nie u Jankowskiego a mamy tylko slub cywilny. Sprobujemy u Ambroziaka jak tak.
|
|
Nie ominiesz tego musisz mieć zaświadczenie,miałem duży problem u "Ambroziaka" załatwiałem zaświadczenia na ślub i chrzest natomiast u Jankowskiego bez problemu i jakiejś wygórowanej kasy widocznie podpadłeś hi hi
|
|
Jak to co wyżej piszą nie pomoże zawsze można wpaść do kancelarii biskupa która się mieści przy katedrze w Łomży, tam się rozwiązuje takie problemy najszybciej.
|
|
powinno się "czarnych"wytępić
|
|
a może kazać im przejść przygotowania do I Komunii Świętej?
|
|
KAPUCYNI
|
|
w kapucynkach i jest fajnie
|
|
Do "ziomex" komu karzesz przygotowac sie do Komuni sw...?
|
|
Chrzciny są bardzo wesołym wydarzeniem, w którym to dziecko jest najważniejsze. Dla osób, które przychodzą na chrzciny może być niemałym problemem wymyślenie odpowiedniego prezentu. Ja bardzo długo głowiłem się nad tym jaki prezent wybrać dla swojego chrześniaka. Całe szczęście na stronie: https://www.provident.pl/blog/jaki-prezent-na-chrzciny jest bardzo fajny wpis na ten temat. Z jego pomocą na pewno uda Ci się znaleźć idealny prezent na chrzciny. Dlatego polecam zajrzeć na tą stronę i zapoznać się z tym wpisem.
|
|
A właściwie to jakie dokumenty mogą być potrzebne do chrztu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |