Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja Kablowa Multimedia w Łomży |
Właśnie wróciłem przed chwilką z biura Multimedia. Jak wiecie w telewizji lecą ich reklamy na temat odbioru programów w HD. Niestety w Łomży jest to niedostępna usługa i bardzo miła pani powiedziała, że sama nie wie kiedy to zostanie wprowadzone do oferty programowej u nas,w najbliższym czasie raczej nie jest to możliwe. Z jednej strony to mi się podoba-rzeczowo i na temat,bez owijania w bawełnę,że już niedługo,za tydzień lub dwa. Nie pozostaje nic innego jak zakup zestawu do odbioru tel.satelitarnej. Tylko teraz mam duży problem-jak to zrobić aby mieć możliwość ogladania na dwóch telewizorach jednocześnie dwóch różnych programów. W salonach proponują wziąć 2 zestawy-czyli bym płacił 2 abonamenty. Nie mam zamiaru zająć całego balkonu antenami. Chodzi o to,że dzieci chcą oglądać bajki a ja np.Discovery. Może ktoś ma rozwiązanie takiego problemu? br1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja Kablowa Multimedia w Łomży |
zamiast 2 anten mozesz zastosować konwerter z 2 wyjsciami dla 2 tunerów piotr
|
|
cyfra + , spliter, 2 dekodery
|
|
Dzięki za porady. br1
|
|
jaki bylby calkowity(szacunkowy )koszt podlaczenie drugiego tv. nie liczac tego pierwszego np od cyfry czy polsatu, bo on w abonamencie powiedzmy, ze za grosze. chodzi mi ile bedzie kosztowala reszta... dekoder konwerter czy spliter...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |