niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Apel do kuratora ŁKS u

O godny upadek- likwidację ŁKS-u
Proszę pana Kuratora ŁKS-u o podanie na forum numeru konta ŁKS-u,
gdyż chcę dokonać chociażby symbolicznej wpłaty na konto, aby Pan mógł w tych ostatnich chwilach Łomżyńskiego Klubu Sportowego funkcjonować. Nie będzie to znaczna kwota ale około 200 złotych. Pozwoli to Panu wysłać przynajmniej paru listów pożegnalnych o nieuniknionym zejściu ŁKS-u.
Proszę aby Pan o tym nie informował Władz Miasta Łomży, posła łomżyńskiego.
Władze Miasta, Pan poseł był z ŁKS-em kiedy klub był na czołówkach prasy, grał dobrze. Widziałem jak siedzieli na trybunie honorowej, jak korzystali z fali ŁKS-u.
Apel a może Tobie czytającemu zbywają jakieś drobne, bez których przeżyjesz , nie wydasz na przegrany zakład totolotka, proszę wpłać na podane konto /o ile Pan kurator poda na forum, myślę , że poda/, dziękuje.
Mam nadzieję, że 60 tysięcznym mieście nie pozwolimy na zejście ze sceny ŁKS-owi ze spuszczoną głową, długi trzeba spłacać /chociaż żywię nadzieję, że nieboszczyk się nie podda i zostanie z nami/.
Szanowny Panie kuratorze proszę o podanie konta do wpłaty.
Jeżeli uda się Panu mecenasowi utrzymać przy życiu ŁKS, czego życzę gorąco, to niech Pan się nie martwi o Władze Miasta Łomży, posła, przyjdą na mecze aby się pokazać jak ŁKS będzie na fali. I znów będziemy wielką rodziną.

p.s. Do fanów, jeżeli będzie podane konto, krzyczcie głośno po mieście, bo wiem , że dla ŁKS-u byście się nawet pochlastali.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Apel do kuratora ŁKS u

Takie pomysły były ale to nie do zrealizowania żeby zebrać jakąś kwotę... Ja oczywiście wpłacę ale dużo tego nie będzie...

Support Your Local Football Team.

Nie wiem czy wpłata na konto coś da,czy po te pieniążki nie sięgnął by ZUS albo US.Osobiście popieram to.Mam jeszcze taki pomysł,tylko niech ktoś doradzi jak to zrobić,żeby zebrać trochę pieniążków wśród prawdziwych kibiców ŁKS-u i w gazetach zamieścić nekrologi// śp.ŁKS ur. w 1926R. itd.....Chodzi mi o to,że może ten sposób ruszył by sumienie tego Pana p{osła} i władze miasta.Wszystkim którzy mają jakiś pomysł, jak również krytykom z góry dzięki!

Przydałoby się jakieś spotkanie. Wtedy będzie można rozważyć kilka pomysłów.

Support Your Local Football Team.

nekrologi to dobry pomysł

Chyba ciężki temat? Praktycznie zero odzewu.Więc już wszyscy pogodzeni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org