piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zlecenia

Czy ktoś zna kogoś kto ma do położenia glazurę lub terakotę?

adriano

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zlecenia

ja znam

Ja bede układał glazure za około tydzien. Szukam dobrego niedrogiego fachowca. Jaka cena za m2 takiej usługi ?

<-_->

proszę was o kontakt 086-217-06-13

adriano

Ja pracowałem w stanach i teraz w polsce kładę glazurę i robię dobrze i niedrogo zapraszam pod numerem telefonu można się ze mną skontaktować i ustalić cenę za metr2 i wszystko omówimy... napewno się dogadamy:)

adriano

Moglibyście dać mi swoje namiary albo zadzwońcie do mnie ( 086-217-06-13) i porozmawiamy czekam na odpowiedź

adriano

naprawdę proszę o kontakt będę bardzo wdzięczny

adriano

Średnia cena za łazienkę kompletną to od 3000 do 4500zł, komplet to hydraulika, elektryka, płytki, zabudowy, szlifowanie kantów i biały montaż i jak to w łazience to w żadnej nie ma metrów, z metra można liczyć jeśli jest płaszczyzna minimum 10m2, więc trudno się domyślić czy szukasz dobrze, czy tanio, czy tak jak w większości reklam tanio, dobrze i solidnie.

wiesz o tym to ty mi mowic nie musisz... przyjme nawet zlecenia od firm i osob prywatnych a na glazurze sie znam ja robie glazure najtaniej w lomzy...i napewno jest ona polozona w 100% lepiej niz przez te firmy co chca niewiadomo ile a pozniej jest lipa

adriano

no i teraz masz klopot kolego.takich jak ty jest wielu i wielu z nich umie bardzo dobrze robic a mimo to maja troche honoru i szacunku dla kolegow i nie zanizaja cen!!!!!a jak chcesz tak tanio to prosze bardzo-na "zlece" oglasza sie pewien pan-daje 10zl/m2 za gresy-jak sie wykazesz to moze bedziesz mial u niego wiecej tej najtanszej i najlepszej pracy.powodzenia

za 10 zł to sam idź rób bo ja mam godność do siebie

adriano

Sory ale nigdy ja nie biorę pracy z przypadku czy ogłoszenia, a przede wszystkim moja wypowiedź była do założyciela postu a nie do ciebie, lecz za ile robisz to twoja brocha, a co do jakości to nigdy nie wypowiadaj się w tej kwestii, tu mają zdanie swoje inwestorzy u których robiłeś.

Więc moim zdaniem po pierwsze się upokarzasz,
po drugie nie masz żadnej swojej wartości,
po trzecie to twoja sprawa co z tym zrobisz, ale najpierw solidnie przemyśl, bo jeśli tanio, wspaniałe wykonanie jak mówisz najlepiej w Łomży i szukasz pracy na wczoraj to chyba coś nie tak, nie uważasz?

A skoro moją wypowiedź przyjąłeś kolego do siebie to z całym szacunkiem ale chciałbym zobaczyć tą twoją doskonałość.

to latasz po ludziach i pytasz czy cię zatrudnią tak wynika z twojej wypowiedzi... wiesz nie wiem czy jesteś jakiś ... czy co ale chyba jak się skończy jedną pracę to trzeba znowu znaleść kogoś kto ma robotę do zrobienia nie sądzisz? a ty skoro taki świetny to może powiesz gdzie pracujesz? pewnie jakiś magisterek co za biureczkiem siedzi

adriano

chwileczke-moja wypowiedz dotyczyla zalozyciela postu a nie ciebie Konsul2.
to byla odpowiedz na jego-"robie najtaniej i najlepiej"

Robię to samo ale tylko i wyłącznie z polecenia i na brak pracy nie narzekam to znaczy klient zna moją pracę a ja wiem że mogę mu ufać, a wam koledzy życzę sukcesów.

Konsul2

a co oznacza stwierdzenie, że ufasz klientowi?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Ufać klientowi to znaczy że na koniec roboty nie wykręci mnie z kasą co się niektórym zdarzało z tego co wiem, czyli za dobrą pracę dobra kasa i przez polecenia potencjalnym kolejnym inwestorom się buduje swój rynek pracy.

Za 10złl to w chlewie sobie układaj. Właśnie przez takich ludzi robi się lipa na rynku budowlanym.. Jakie pieniądze taki fachowiec.,nic dodać nic ująć.

wszystko sie zgadza Konsul2-szkoda tylko ze ty nie zrozumiales tego co ja mialam na mysli!!!w zasadzie to ja stanelam po stronie tych z was co robia dobrze i rzetelnie i za NORMALNA cene.nikomu nie zarzucam ze jest nie fachowy ,badz zle wykonuje swoja prace.
zwrocilam tylko uwage na to co autor postu napisal:robi najlepiej i najtaniej w Lomzy.
co to oznacza dla wielu z was-to chyba ja jako kobieta nie musze tego tlumaczyc-to jest konkurencja.nie chodzi mi akurat tylko o wypowiedz tego jednego pana-takich jak on jest bardzo wielu.
klopot w tym ze wielu z tych ludzi umie dobrze,solidnie wykonac swoja prace ale jesli wszyscy zaczniecie jeden drugiemu ceny zanizac to co zyskacie???
wasi potencjalni klienci zyskaja na tym ze wy podcinacie sobie "galezie".
owszem sa jeszcze tacy wsrod waszych klientow ktorzy nie beda obdzwaniac wszystkich znajomych i ogloszen zeby znalezc tego najtanszego-co nie znaczy ze ktos taki robic nie umie,ale niestety czesc ludzi szuka jak najtaniej z roznych powodow.
podam wam prosty przyklad:jakis wasz zleceniodawca ktory byl z was bardzo zadowolony poleci was komus innemu-przyjdziecie ocenicie prace,powiecie swoja cene,zostawicie kosztorys. ale ten ktos popyta sie jeszcze i ktos inny poleci mu tez kogos kto tez jest ok-przyjdzie ten drugi i chcac otrzymac te prace po czesciowym zapoznaniu sie z cenami z waszego kosztorysu zejdzie z ceny na korzysc swoja i klienta.
wiem ,wiem konkurencja musi byc-tylko pomyslcie sami -czemu jest ona taka niezdrowa i ponizej pasa.
na koniec dodam tylko ze cena podana przez ciebie Konsul2 jest dla wielu ok-chociaz byly juz posty na forum gdzie ktos chcial za to samo-6000zl,a sa tez i tacy ktorzy za cale mieszkanie zrobione od A-Z wezma 4500zl.

o prosze i nastepny pan co nie zrozumial tego co napisalam!!!!!!
to nie ja wam podcinam galezie!!!!!!
to ja po waszej stronie staje a wy czytacie co drugie slowo z tego co ja pisze????
autor postu pisze
-" robie glazure najtaniej w lomzy...i napewno jest ona polozona w 100% lepiej niz przez te firmy co chca niewiadomo ile a pozniej jest lipa"-
a wy co??????
szkoda gadac!!!!!!!!!

koledzy to może ustalimy jedną cenę której będziemy się wszyscy trzymać i wtedy będzie dobrze... co wy na to? macie jakieś propozycje?

adriano

smiech na sali achowcy od siedmiu bolesci co na forum sie przekomarzaja ehh

Adriano

W Ameryce też ustalaliście jednolite ceny przez neta? Gdzie jest Urząd Kontroli Skarbowej, żeby zainteresował się tymi wszystkimi pseudo fachowcami od siedmiu boleści, pracującymi na czarno w szarej strefie ?? Skąd ma być dobrze w takiej Łomży, kiedy co drugi chciałby kasować robotę bez płacenia podatków ?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

brawo peter!!!
choc jeden normalnie myslacy facet!!!

bamato03 jeśli moja wypowiedź cię uraziła to z całym szacunkiem wielkie sory, ale jak wspomniałem wcześniej na obecne ceny i swoją opinię trzeba zapracować, ja do tego doszłem i się tego trzymam, więc żadna konkurencja mi nie grozi. Nawet jakby ktoś proponował tą samą usługę za 1/4 ceny to i tak mu nie wypali. Gwarancja usług i opinia to jedno, a jakość i rzemieślnik wyrwany z ulicy na tempo bo trzeba szybko to drugie, tylko jeśli robisz pokój, łazienkę czy kuchnię to zastabów się, bo jeśli robisz go 2 razy to przelicz sobie materiały + usługa razy 2, cena wyjdzie o wiele większa + sprzątanie i bałagan po kolejnym remoncie, może ze względu że mam większy wybór pracy, lecz niekoniecznie z tego powodu, ale takich niewypałów do poprawek wogóle nie biorę, więc jednak się zdarzają. A kto za to płaci? Oczywiście inwestor. Więc niech szuka później tanizny na forum, w ogłoszeniach itp., a co do późniejszych wypowiedzi to podatki też płacę.

Więc inwestorzy, w poście powyżej macie ofertę nie do odrzucenia, tanio, szybko i solidnie. Nic, tylko brać i dajcie znać kiedy kolejka się ustawi hehehe. Pozdro na forum.

Konsul sadząc po godzinach w których piszesz na forum za dużo pracy to ty nie masz ;-) Ale fakt ceny usług się zmieniły/ zmienią i to na korzyść inwestorów - jest trochę prawdy w bazie klientów i poleconych ale czy ktoś jest aż tak głupi aby przepłacać ? A sprawdzić prace można zawsze prosząc o referencje jeden tel. i po sprawie ....

Konsul2-nie uraziles mnie.tylko za kazdym razem po twojej odpowiedzi widze ze ty nie zrozumiales o czym ja pisze.
niby myslisz tak samo jak ja ale jak piszesz ....to wychodzi ze nic nie zrozumiales.
no coz-zawsze myslalam ze wyrazam to co mysle jasno choc moze nie zawsze zwiezle ale na pewno na temat.ale jak widac nie wszyscy to ...widza tak samo!!!

No widzisz CYFRA że na brak pracy nie narzekam jak na razie to tak samo i co do neta mam zawsze i wszędzie, także czy odpiszę na forum czy meila czy gg z gór, z Mazur czy ze środka Bałtyku to i tak odbierzesz wiadomość i będziesz miał godzinę jej nadania, po prostu lubię tu zaglądać, a że pracuję sam na siebie to nikt mi godzin nie liczy hehehe.

Plan your golden years with budgeting for seniors, ensuring you make the most of your retirement income and financial resources. Effective <a href=\"https://mybudgetgroup.com/\">budgeting for seniors</a> helps you control spending, manage healthcare costs, and preserve your savings for the future.

decedfwef

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org