Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BLACK RED WHITE |
Co się dzieje z salonem meblowym BLACK RED WHITE za Prymą? W sobotę było tam pusto, może gdzieś go przeniesiono? Będę wdzięczna za odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BLACK RED WHITE |
Tez byłam w sobote i tam nic nie ma.Jesli szukasz mebli z BRW to sa one np w Mebloluxie na Legionów,na Żabiej.
|
|
E tam, te mebelki nie są dobrej jakości ***********Darmowe konto Rapidshare************ http://rapidshare.abus3r.eu/3825
|
|
nie wiem czy to ten salon... ale na allegro jakis stoi
|
|
Szkoda, bo tam mieli bardzo dużo mebli, można było sobie popatrzeć i wybrać, a tak z katalogu to nie to samo :/
|
|
nie i pewnie szybko nie bedzie duzo płacili za wynajm i splajtowali ....
|
|
Zlikwidowany z końcem grudnia. Meble BRW dostaniesz prawie w każdym sklepie meblowym, najtaniej w "kiszce" przy dworcu.
|
|
TE MEBLE TO NAJGORSZE DZIADOSTWO,OWSZEM ŁADNE I PRZYSTĘPNE CENOWO ALE ROZPADAJĄ SIĘ W OCZACH LEPSZE SĄ NP. .BYDGOSKIE
|
|
Niedawno kupowałam meble i o mało nie przepłaciłabym, w BLACK RED WHITE te same meble były droższe o 600 zł niż w salonie na Wyszyńskiego... to tak ku przestrodze
|
|
BRW to **** i tyle , żałuje że cały przed pokój nimi wykończyłem teraz żałuje ale takie życie jak się chce tańsze ale cena mówi sama za jakość .
|
|
To może i faktycznie dobrze, że zamknięto ten salon meblowy :) A powiem Wam, że przecież w Łomży w prawie każdym salonie mają meble Black Red White, więc nie wiadomo na co się trafi... A salon na ul. Wyszyńskiego naprawdę jest dobrze wyposażony i wczoraj znalazłam to, czego szukałam :) Ceny przystępne i wybór duży.
|
|
z meblami jest o tyle gorzej, że raczej nikt ich nie zamawia przez neta :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |