Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Buraki i ich rzęchy |
Poruszanie się autem po naszym pięknym mieście jest coraz bardziej uciążliwe a ponadto na drogach wjazdowych powinien stanąć znak:uwaga na auta z tablicami BLM,BKL,BZA,BGR. -chcesz włączyć się do ruchu-taki burak Ci nie ustąpi -widzisz auto wykonujące manewr zmiany pasa ruchu,skręcania,zawracania lub wyprzedzania bez użycia kierunkowskazu-rejestracje j.w. -auto na włączonych halogenach w terenie zabudowanym-rejestracja j.w. -chłopaczek w 20-letnim gracie,"zimny łokieć"i wyjące disco-polo-rejestracja j.w. -ktoś przejeżdża na żółtym świetle wywołując popłoch przechodniów-rejestracja j.w. -żałosne wyścigi starych klamotów spod sygnalizacji świetlnej-rejestracja j.w. -jazda pod prąd na ulicach jednokierunkowych-rejestracja j.w. -jazda od pasa do pasa lub krawężnika,czyli jak na wiejskim "gościńcu"-rejestracja j.w. -tankowanie na Statoil lub w Orlenie za 10 zł,hot-dog ,kawa,fajeczka(na stacji paliw) i zaglądanie pod pokrywę silnika w poszukiwaniu KM i przecieków silnika-rejestracja j.w. Na pewno wielu z Was na też inne spostrzeżenia.Wśród kierowców na tych "egzotycznych"blachach jest zapewne spora garść porządnych użytkowników szos ale większość tych chwastów tworzy opinię o "buraczanych rajdowcach". Kokosz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Buraki i ich rzęchy |
Tak cie to irytuje to wez -zatrzymaj samochod na blachach j.w -opowiedz mu swoja historie j.w Zobaczysz co bedzie
|
|
nic nie będzie bo jak burak może zrozumiec to co się do niego mówi. Nasza bis
|
|
A ty kolego na jakich blachach jeździsz??
|
|
O nawet moja rejestracja też jest.Mam podać przykłady rajdowców z BL w tablicach? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
No na pewno żaden początek tablicy rejestracyjnej j.w nie mówi nikomu nic o kwalifikacji i umiejętności kierowania pojazdem. Sam jeżdżę dużo po tym mieście i spostrzeżenia są naprawdę różne, także nie ma na to recepty. A samo określenie "burak i ich rzęchy" też pewnie każdy zrozumie na swój sposób, lecz burakiem można określić kogoś nieudacznego, również bez wiedzy i doświadczenia itp. lub kogoś komu brakuje kultury i wyraźnego braku słownictwa j.w.
|
|
I na BL jeżdżą niezłe przygłupy.
|
|
A co mają tablice do tego jak kto jeździ jak ktoś "burak" to i na BL będzie jeździł jak "Burak" .Mało myślący tok rozumowania
|
|
Mistrzu nie bądź taki mądry bo sam może jeździsz zdezelowanym autem i to jeszcze na czarnych blachach, a co do BL-ek to ja bym powiedział że kultura ich jazdy jest tragiczna. A pod tymi stacjami to zazwyczaj stoi ''cwaniactwo'' i ''małolatka'' na BL w aucie od tatusia. Jak nie wierzysz to sam sobie popatrz co się dzieje około godziny 18 np. na statoil.
|
|
A pro po "Buraki i ich rzęchy" mało to stoi pod blokami w Łomży starych rzęchów z tablicą BL?Ty Kokosz uważasz sie za wielkomiejskiego?Ty chyba nie byłeś w prawdziwym wielkim mieście,takim jak Londyn albo New York. A co Ty uważasz się za Hołowczyca?
|
|
zacznij chodzić pieszo to będziesz miał z głowy to co cię denerwuje ;)
|
|
Jestem pewien ze szczeka by ci opadła jak byś zobaczył jakie auta śmigają na BLM czy BGR zresztą na pewno widziałeś na obrazkach z gumy Turbo, a co do stylu jazdy jestem pewien ze niema znaczenia tablica jak wyżej ktoś pisał "gówniażeria " na BL`ach "rządzi", idąc tokiem twego rozumowania najlepiej powinni jeździć ludzie z metropolii jeśli podoba ci się ich styl nie musisz się kisić w nieprzyjaznej Łomży zmykaj do warszawy i tam cwaniakuj ;-)
|
|
nazywasz ludzi o tablicach j.w. burakami ze są z wiosek a ja powiem Ci szczrze ze największe buraki są w łomży popatrz czym jezdzą łomżyniacy tez bardzo często są to żechy a buraki jezdzą często dobrymi samochodami które kupili za pięniądze z dopłat na gospodarstwo rolne niestety łomżyniacy to także dziady nie wszyscy oczywiscie ale kolesie z wioski mają częsciej hajs niz ci niby "mieszczanie" i wychodząc na papierosa w większosci prośbę o poczęstowanie papierosem słysze od łomżyniaków a nie od tych "buraków" jak to ich nazywasz troszke ta końcówka nie na temat ale cóż....
|
|
dobre!!!!
|
|
A jakim WP Kokosz autem jezdzi??Mozna wiedziec???
|
|
zgadzam cie całkowicie , BLM i inne to jedne wielkie chamy , które nie wiedza co to uprzejmosc i kultura jazdy i niech sie żaden przygłup nie wypowiada ze jest inaczej , pracuje jako kierowca i zazwyczaj poruszam sie po terenie czyli w okolicach Łomzy , i to co widze to totalna masakra , i jeszcze buraki w traktorzykach - zero świateł , klapki na oczach i jadą do miasta blokować ruch !!!!!! p.s 1 do z_2013 - pieszo!!!!! widziałes zeby jakis BLM przpuscił cie na pasach w deszcz !!??? nigdy p.s 2 do Thomas - zmień tablice albo wracaj do rodzinnego domu p.s. 3 do DxxxD - kolejny kozak z bąblem w nocie i łapami jak dwa jeziora oderwany 3 lata temu od pługa granatem p.s 4 - nie sądze ze na BL jeżdzą sami kulturalni kierowcy bo i tu buraków nie brak ale , ile razy klnołem w samochodzie na tych ze wsi to ludzkie pojecie przechodzi !!! pozdro dla tych co wiedza co to uprzejmosc i kultura na drodze
|
|
więc twierdzisz ze jestem przygłupem??? jeżeli tak to gratuluje kultury która nie powinna byc jedynie na drogach
|
|
tak pokozakuj se na forum palaczu
|
|
najwiekszym chamem i burakiem jest 'kokosz" ktury uwarza sie z miastowego i ze najlepiej sie porusza po miescie jak typowy łomżyniak ,kturzy jak wszyscy sie wcinaja wymuszaja pierszenstwo i wiele innych zeczy.mysli jak ma blache na BL TO ON KOZAK ,A JA WAM NAPISZ ZE TACY CO MAJĄ BLACHE NA BL TO DLAMNIE WIESNIAKI I BURAKI Z SKURĄ NA SOBIE I W ADIDASACH.
|
|
szalony palacz c.o kochany, nie rozpędzaj się aż tak bardzo, serducho też ma swoje granice. Mieszkam od jakiegoś czasu na totalnej wsi, zabitej dechami, pokrytej strzechą, a kierowcą nie jestem aż tak kiepskim. Gdybym miała generalizować chętnie zbeształa bym "pracujących jako kierowców", bo już dwóch dupków połamało mi zderzak podczas wymuszania pierwszeństwa. Więc co? Obsmarowujemy?
|
|
ja sobie wypraszam co ma rejestracja do człowieka od kiedy to mierzymy taka miarą człowieka????!!!!!!!! jeździ sobie taki...(nie napisze o kogo chodzi bo nie będę się zniżać do poziomu innych a poza tym mogłabym kogoś urazić) z rejestracją BL i myśli że Łomża jego mnie denerwuje jak ktoś jedzie prawym pasem wyprzedzi dwa samochody a potem się wpycha.Ja osobiście nie wpuszczam no chyba że ktoś nie robi tego perfidnie i na chama. A jak się komuś nie podoba to tak jak zostało napisane wyżej niech zacznie chodzić piechotą albo kupi sobie rower.Koleś ma chyba jakies problemy. :)
|
|
Katarzynko i wiele innych kobiet jak i mężczyzn - nauczcie się że lewy pas jest dla wyprzedzających, a jak nie wyprzedzasz to zjazd na prawy!!!! I niech Ciebie nie denerwuje to, że on Ciebie wyprzedza prawym skoro Ty rozwalasz swoją dupę na lewym!!!
|
|
taaaak????jadą pasem prawym od świateł przy lidlu w strone centrum daleko nim dojedziesz??? no chyba że chcesz skręcić na kopernika w innym przypadku pas ten jest dla autobusu! zraesztą jadąc w druga stronę przy dworcu robią tak samo. :)
|
|
Pojedź do Warszawy na BL, role się diametralnie odmienią, ciekawe co będziesz wtedy myślał, jak określą cię burakiem i wieśniakiem, jestem ciekawy :) Swoją droga, w Warszawie to jest dopiero "kultura" jazdy. Łomża to przy tym taniec figurowy na lodzie. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
i to jest najlepszy morał tego tematu :) :)
|
|
I później przez kobietki zapieprzające lewym pasem, jakby miały na niego monopol, ja muszę wysłuchiwać obelg! Koniec generalizowania! Katarzynka wpuszczać jest miło- dla własnego bezpieczeństwa;), ewentualnie mając CB możesz sobie nadużyć. I pamietać-ruch w naszym kraju -jak to tej pory-jest prawostronny;) Markac, nie wymagaj tak wiele od tych z buzującym testosteronem, niestety, wielu nawet nie zaznało tej wielkomiejskiej słodyczy. A ten robak u Ciebie lata i lata. Wyuszczasz go czasami, dręczycielu?
|
|
cwiara
|
|
ludzie czy wy nie umiecie czytać czy co??? wiem że w Polsce obowiązuje ruch prawostronny ale opisałam wyżej konkretne skrzyżowanie więc proszę dokładnie przeczytać i nie zapieprzam lewym pasem chyba że jest tak nakazane. :)
|
|
jak ktos jedzie rozpedzony ta ulica a Ty mu sie wcisniesz odrazu na lewy pas to normalne ze Cie wyprzedzi z prawej a nie bedzie hamowac i czekac az sie rozpedzisz
|
|
Sytuacja przy lidlu - zgadzam się. Nie należy takich wpuszczać, chyba że blachy są daleko pozałomżyńskie to rozumiem, bo tamten pas nie jest najlepiej oznakowany i niektórzy nie wiedzą co dzieje się dalej. A poza tym to mało widać kierowców którzy traktują się jako jedynych właścicieli lewego pasa?
|
|
markac Warszawa, Kraków, Poznań, co za roznica?? Trabia na mnie ja trabie na nich, klna na mnie ja klne na nich. I do calej reszty specow od jazdy ilu z was wpuscilo kogos wyjezdzajacego ze Statoil?? ilu z was przepusci autobus wyjezdzajacy z zatoczki?? Ilu z was nie popelnia bledow za kierownica?? Ja nie widze problemu w rejestracji, tylko w mentalnosci samych kierowcow w naszym regionie - zrobi gosc cos zlego - upomnij, a nie wylewasz smutki na forum. Jeden z polskich kierowcow rajdowych powiedzial kiedys, ze nie ma ma dobrych kierowcow - bo za kierownica do perfekcji dochodzi sie przez cale zycie...
|
|
Wiesz co śmieciu z największym gów** i chamstwem spotkałem się z fantastycznymi kierowcami z bl rejestracjami, także mi nie piep* śmieciu takich głupot, podskocz do białego bo do innego miasta poza swojym szarym miasteczkiem pewnie nie wiesz jak dotrzec, wysmiany w głos zostaniesz. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Swoją drogą można by na rogatkach umieścić znaki zakazujące wyjazdu z miasta samochodom na BL....
|
|
marcelus jesli to bylo do mnie to masz rzeczywiscie problem, ale z wlasnym ja.
|
|
walic wiesniaków
|
|
Różni ludzie na różnych blachach jeżdżą. Miałem przyjemność jeździć przez dłuższy czas na blachach BL i warszawskich w Warszawie w tym samym przedziale czasowym. Na blachach BL trabiono na zapas, wszyscy chcieli pouczać, nikt nie chciał wpuszczać, ustapić :))))) Jak jechałem na warszawskich, to cuda mogłem robic i naprwdę w ekstremalnych sytuacjach ktos zatrabił, ale nie z morda tylko sytuacja tego wymagała. Takie to jest patrzenie kierowców na blachy. Co do Łomży, to uważam, ze wiekszość kierowców z poza miasta nie zwraca uwagi na to jak parkuje(zajmują dwa miejsca lub blokują), a bierze się to prawdopodobnie z tego, ze w miejscu zamieszkania nie maja takich problemów. Co do kierowców autobusów i ich wyjazdów z zatoczek, to nagminnie wymuszaja . Jest dla nich stworzony przepis, ale to nie znaczy, ze bez "kierunku", albo równocześnie z właczeniem jego, nie patrząc w lusterko, mają wyjeżdżać pod koła innego samochodu. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Chyba ktoś czegoś zazdrości ?? ja dużo osób znam którzy jeżdżą jak debile na BLM na BL nawet na BI ;) zależy od charakteru i stylu kierowcy nie samochodu ;) mnie wnerwia pewien debil w czerwonym wypierdku mamuta co ma 15 lat samochód i pierdzi po mieście i jeździ bokiem na każdym skrzyżowaniu i na BL :)
|
|
Nie ma co uogólniać .Dużo jest wieśniaków z swoich batmobilach ,ale są też ludzie zamożni w luxusowych samochodach na tych samych blachach. Na BL nie raz i nie dwa widziałem wielkie spojlery ,spinery w kołpakach i inne głupoty. Dla ciebie hamem jest ktoś z np. Mątwicy .Ty jesteś hamem dla warszwawiaka a warszawiak dla nowojorczyka i co zrobisz.Ten co napisał : ''walić wieśniaków" na bank ma ciotke,wujka a może i rodziców pochodzących ze wsi jak każdy z resztą i to jego powinni walić .
|
|
walić wieśniaków z Łomży "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
Nie ważne kto ma jaką tablice chodzi o życliwość a tu jej widać nie brakuje widze prawie same wypowiedzi z klasą. Gratulacje tak trzymajcie dzieki tej dyskusji ta życzliwoćś poprawi się na naszych lokalnych drogach Ę.Ą.
|
|
For " Autor: SN4P " jasne, że moja riposta nie jest skierowana do ciebie, a do autora tego idioycznego postu. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Po co wzniecać niesnaski, jeżeli możemy spojrzeć na sprawę obiektywnie. Sam jezdzę na blm i tego typu stwierdzenia nie są w porządku. Muszę napisać, że łomżyniacy (jeżeli tak kierujący zostali już podzieleni) jezdzą ok, kultularnie i wogóle, tylko zbyt agresywnie. Co do aut, każdy ma takie autko jakie ma i tyle, auto naprawdę nie jest żadną miarą. Pozdrawiam!
|
|
Łomżyniacy zazdroszczą wszystkim innym dobrych samochodów bo sami maja trupy. a ich jazda hahaah rundka po mieście i odstawic tacie samochód bo paliwa nie ma hahah Buraki cukrowe ! :)
|
|
Rewolwer, pierwszy akapit powala realizmem i zgodnością z rzeczywistością ;) Dodaj do tego zielony listek na tylna szybę i może dojść do mordobicia :) Kobieto za kółkiem, jakoś dziwnie mi się to skojarzyło "Wyuszczasz", ale doszedłem, że zrobiłaś chyba literówkę ;) Jak widzisz, mój "robaczek" (heh) nie ma wyznaczonych granic i w każdej chwili może odejść hej daleko, ale tylko w obrębie tego forum. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
hehe ludzie z miasta zazdroszczą jakimi samochodami jeżdżą Blm
|
|
ale glupi temat.... chocby z tego powodu, ze pewnie 1/5 tych BLM to rodowici lomzyniacy, ktorzy pobudowali sobie domy za miastem ;o))))
|
|
Ja jeżdzę na BLM i co?z tego powodu mam być obrażany?!Bo mam takie blachy a nie inne,do tego stare auto na które ciężko zarobiłem a teraz sam ciężko je utrzymuję i zbieram na drugie,ucząc się i popołudniami pracując jako kierowca jeżdżąc na terenie Łomży i do tego mając 19 lat.Więc wylewając z siebie pot,wysiłek co za burak ma prawo pier... smuty jakim jestem kierowcą i jak zachowuję się na drodze skoro tego nie wie,tyczy się to też ogółu kierowców z blachami BLM. kokosz jesteś frajer i tyle,strzępisz zęby bo zdenerwowałeś się na kilku kierowców BLM,powtarzam kilku,a gdzie reszta?!sam nie jestem święty ale mogę siebie usprawiedliwić tym że w godzinach pracy jeżdżąc głównie się śpieszę do klientów więc wiadomo że czasem się zapominam,ale kiedy trzeba pełna kultura i żaden palant z wioski Łomża nie będzie obrażał ogółu BLM z tego powodu że "kilku" właśnie BLM nie umie się zachować.BL też dobrzy,dużo jeżdzę to widzę co wyprawiają. Ostatnio stojąc za autami na skrzyżowaniu byłem świadkiem jak Bmw bodajże na BL władowało się pomiędzy auto rozbijając 3 inne plus swoje.To było wczoraj w Piątnicy,koleś ma naprawdę talent bo tak się rozpędził od ronda do skrzyżowania że biedak nie wyhamował,no sorry ale rozpędzając się na odcinku 70m do wysokich prędkości do tego dojeżdżając do skrzyżowania pełnego aut i w ostatniej chwili hamując to raczej bym się nie odważył. ps.łomżyniacy sami siebie nazywajcie wieśniakami,macie takie dziury na drogach że aż mi szkoda tego mojego starego auta,zawadzka czy sikorskiego,piłsudskiego to ciągle tylko bu bu bu.
|
|
BUHAHAHAHA! wiecie co?to ja wam powiem jak nie wiecie! haha ha ŁOMŻA TO JEDNA WIELKA 'WIOCHA"! a wiecie czemu?bo tam PRAWIE wszyscy pochodzą ze wsi! mama z tatą się pobudowali w "wielkim" mieście a teraz synowie i córeczki udają"wielkich panów" i *******ą takie farmazony j.w-(do zakładającego temat) bo tatuś da synkowi na godzinkę pobujać się AUTEM haha(oczywiście nie tyczy się wszystkich osób mieszkających w ŁOMŻY) bo normalny człowiek to by nie pieprzył takich głupot j.w bo ktoś ma takie i takie blachy a nie inne albo taki a taki samochód to jeździć nie potrafi. To zależy od kierowcy jak jeździ a nie od jego blach i posiadanego samochodu buraku ((jak tak dobrze jeździsz to powinieneś to wiedzieć)) Jak taki jesteś mądry jeden z drugim,to jak widzisz iż ktoś źle jeździ to otwórz szybę albo wysiądź i powiedz to w twarz albo opiernicz daną osobę a nie jak pan j.w(zakładający temat) pierniczy na wszystkich, że posiadający tablice j.w źle jeżdżą. haha ha a ja jeżdżę na ONG i mam cie w d*pie. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Tablica nie ma nic do rzeczy. Brak kultury jest widoczny u wszystkich (czy to ze wsi czy z miasta - np: Warszawka). Daleko nam do kultury kierowców z Niemiec czy Skandynawi. Kiedyś oglądałem program i była tam pokazana Szwecja - jak jest ograniczenie do 50 to choćby to było na odcinku 5 km nikt nie przekroczy prędkości a u nas 9/10 kierowców w depę i będzie dobrze jak ograniczą sie do 90 km. Tyle. Wszyscy jeździmy po chamsku jedni miej inni bardziej.
|
|
katarzynka no tak bo lewy pas ruchu do jazdy na wprost jest tylko dla ozdoby nie?pojecia nie masz i nie musialas pewnie jezdzic sluzbowo, ale jak nei chesz wpuszczac to nei wpuszczaj to jest wlasnie cecha buraka
|
|
CO MA TABLICA REJESTRACYJNA DO UMIEJĘTNOŚCI. w ŁOMŻY JEST WIĘCEJ BURAKÓW W STARYCH RZĘCHACH JAK NA WSI, WIEM BO MAM ZNAJOMYCH I WIEM, ZE NA WSI MAJĄ LEPSZE FURY AJESLI JEZDZĄ CIUT AGRSYWNIEJ TO WIADOOMO ZE U SIEBIE MAJĄ PEŁEN LUZ JAZDY PO AUTOSTRADACH.
|
|
Nie zgodze sie ze kazdy kierowca na takich blachach to burak ktory nie zna kultury jazdy, lecz jest ich zdecydowanie więcej jak tych kierowców na BLkach . Znam bardzo dużo osob na BLM którzy jeżdżą z kultura...
|
|
Autor: Tadeusz Naplet (---.lom.netster.pl) Data: 16-02-09 14:10 CO MA TABLICA REJESTRACYJNA DO UMIEJĘTNOŚCI. w ŁOMŻY JEST WIĘCEJ BURAKÓW W STARYCH RZĘCHACH JAK NA WSI, WIEM BO MAM ZNAJOMYCH I WIEM, ZE NA WSI MAJĄ LEPSZE FURY. No to ładnie się o swoich kolegach wyrażasz... Szkoda, że nie słyszą, jak nazywasz ich burakami w starych rzęchach :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
heheh ten temat to jakic cwel założył hehe sam maluchem jeździ i zazdrości bo dzieci rowerami go mijają hehe
|
|
Największych kretynów spotkałam do tej pory w całkiem dobrych samochodach, z pewnością nie pełnoletnich. Swirek, a kim dla Ciebie jest autor postu, że streściłeś go w słowie "cwel"? Nawet "maluch" z umiejętnym kierowcą za fajerką będzie wzbudzał większy podziw (bynajmniej mój) niż siksiarz z kluczykami do Ferrari i niewyobrażalną ilością koni (mechanicznych?:P). Markac wyśli go na urlop, biedak-już za własnym ogonem lata!;)) Pokażmy klasę "buraka miastowym" i wyjedźmy Fiatami na "mcdonald"!
|
|
hm coś tej prawdy w w tym poście z tymi blachjami moi drodzy jest. Zerknijcie tak obiektywnie okiem i sami stwierdzicie ,że te spotrzeżenia są zupełnie trafne . Nasza bis
|
|
|
|
ja tam jednak jak widze bkl bgr i bza to odruchowo zdejmuje noge z gazu bo kilka przypadkow ekstremalnych sie zdarzylo, ostatnio widizalem jak pani z kolna na pilsudzkiego przy szpitalu pod prade leciala dosyc zabawne,byly tez jazdy na rondzie zgodnie z ruchem wksazowek zegara :],czasami poprostu przyjezdni ,ktorzy nie znaja drog jezdza tragicznie i nie potrafia sie wcale poruszac po iektorych skrzyzowaniach,.
|
|
ja jeżdze na niemieckich tablicach , ale szczerze najbardziej mnie wkurzają tzw elki. raz na światłach naliczyłam 7 sztuk katastrofa, za nimi jadąc jada 40.
|
|
Tablica nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia patrze raczej na płeć. Dla mnie kobieta za kółkiem to masakra. Panie bez obrazy. Support Your Local Football Team.
|
|
D****Z18 z pewnością jeżdzę lepiej od Ciebie! Tylko przez brak brawury i ciężkiej stopy, która lubi swoje jakimś niezbadanym bliżej trafem "przykleić się" do mężczyzn. Przebiję Ci opony, kolego, zobaczysz;]
|
|
kobieto za kolkiem nie watpimy, znam osobiscie kilka kobiet ktore dobrze jezdza i chwala Ci za to jezeli tez sie do nich zaliczasz ale czy naprawde nei widzisz jak wiekszosc kobiet jezdzi ?:P
|
|
Wafel- popieram to co powiedziałes !, ja osobiscie od roku nie jeżdże już na BL,mimo iz jestem rodowita łomzynianką i do tej pory tam mieszkałam ;kupilam dom własnie na wsi zeby uciec od takich prostaków jak Kokosz czy urzad skarbowy- juz sama nazwa twojego nicku sprawia ze ludzie cie nie lubią p.s. pozdrawiam wszystkich" wiesniaków"!
|
|
Cześć wieśniaki na BL-ach. Jeżdżąc po waszym brudnym mieście muszę za każdym razem wjeżdżając na swoją posesję na wsi myć mój traktor. Całe szczęście też, że mój sprzęt ma o niebo lepsze hamulce od tych strupów na BL bo wymuszając pierszeństwo na ulicach w Łomży uważacie że mój Fendt 716 nie wyciągnie 50km/godz, a to błąd. Narazie oszczędzam was i nie wjeżdżam wam w d... bo żal mi i tak brudnych jezdni, to po co zaśmiecać je próchnem. Zdarza mi się również pochwalić panie w samochodach, które nie pchają się mi pod maskę przed światłami w przeciwieństwie do taksiarzy w złomach z demobilu. Z wyrazami szacunku dla BL-ów znających kodeks drogowy i własne manualne zdolności, Chłop. Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
rolnik - 50km/h ?:) ja rowerem szybciej jezdze, a jeśli chodzi o brudne ulice to miejscami może i są, ale tylko od krowich placków ktore poodpadały od twojej wiejskiej maszyny
|
|
rolnik to nei miejsce zamieszkania lecz charakter czyni czlowieka wiesniakiem, a zeby dobrze jezdzic nie trza miec konkret fury, ta puca z tym traktorem to juz wogole nie wymaga komentarza.....pierd....j se plomienie i caly ten wiejski tuning to moze jeszcze troszke poczujesz sie lepszy
|
|
ciacho - dokladnie zrobilem to samo teraz tez mam BLM i w McDrive kupuje Wiesmacki he he he he po miescie zle jezdza ludzie ktorzy w nim nie mieszkaja, ja juz 2 razy widzialem warszawiaka jak na rondzie na pl. Kosciuszki jechal pod prad ;o))) do autora: 1) a nie pamietasz juz jak twoj ziomek z BL zaliczyl fotoradar w B-stku chyba ze 30 razy czy 100 razy.. juz nie pamietam, tak czy siak, pokazal jacy to madrzy kierowcy z tablicami BL, ***** w gazetach o debilu pisali.... Nawalil nam kaszany wszystkim 2) a ten kuturalny ******** co zabil dzieciaka, przejezdzajac po jego ciele 2 razy !!! Tez BL 3) A inny kutas ktory potracil dziewczynke na przejsciu dla pieszych, na Pilsudskiego.... 4) ktos tu pisal o Ferrari... Ferrari + brak rozumu = efekt na slupie wiaduktu w Warszawie i tyle samo madrosci w tym temacie co w glowach tamtych rajdowcow ;o))) Ja juz wole trafiac na ludzi ze wsi czy innych miast, ktorzy wymuszaja pieszenstwo, lub nie chca wpuscic itp. Bo jezdze tyle lat i na tyle dobrze ze potrafie takie zachowania przewidziec. Ale chron mnie Boze przed tymi skurwielami, ktorzy zabija ludzi na drogach, bo wierza, ze tablica BL, WA czy inna jest swiadectwem ich umiejetnosci!!! Wole kierowcow ktorzy jezdza zle, niz tych ktorym sie wydaje ze jezdza dobrze to tak na poparcie mojej tezy ze tak glupiego pierdolenia jeszcze nie czytalem
|
|
1) ******** - k***rwa 2) ******** - skur****wiel nie wiedzialem ze automat tak fajnie zamienia niecenzuralne slowa ;O))
|
|
o, ale slowo "kutas" mozna pisac ;o))
|
|
a ja wam powiem to co ja mysle.to nie rejestracja robi z nas lepszego badz tez gorszego kierowce.to jakimi kierowcami jestesmy zawdzieczamy sobie.a prawda jest taka ze w Lomzy(i nie tylko!!!!!) kierowcy sa....jak chamy!!!oczywiscie nie wszyscy ale niestety wiekszosc.ja robilam prawko kilka lat temu-uczyl mnie wspanialy instruktor ktory nie tylko nauczyl mnie dobrze jezdzic i parkowac ale tez zasad kultury ruchu drogowego w stosunku do innych kierowcow jak rowniez a moze przede wszystkim do PIESZYCH.to co ja widze na naszych drozkach odbiega daleko od jakiejkolwiek kultury.CHAMSTWO!!!!!piesi musza biegac po pasach,nie powiem juz o tym ze pieszy moze sie "odgniotow" nabawic czekajac kiedy jakis laskawy kierowca raczy POZWOLIC NA PRZEJSCIE PO PASACH.o boze a jak juz sie jakis znajdzie to UWAGA na dwupasmowce na pasach mozna byc przejechanym jak sie za wolno przebiega-drugi kierowca chce byc przed tym co przepuszcza igrajacego ze swoim zyciem pieszego i.....ostatnio widzialam takie zdarzenie na naszej "autostradzie" Pilsudzkiego-pieszy o kulach chcial sie przedostac na druga strone(wracal o ironio losu ze szpitala)-jeden kierowca sie zatrzymal ale to nie spodobalo sie drugiemu-brakowalo niewiele ,laskawy kierowca zatrzymal sie tuz przed i jeszcze rozdarl sie na pieszego!!!!LUDZIE KTO WAS JEZDZIC UCZYL??????a kto zaliczyl z takim zachowaniem egzamin????ja bym jeszcze ta kula w maske przylozyla to by sie "pan kierowca" nauczyl. inna sprawa choc tez swiadczaca o kulturze a raczej jej braku to zasada "zamka blyskawicznego".sa jeszcze tacy co wiedza co to jest????????????????z tego co ja widze to watpie. sa dwa pasy nagle jeden pas sie konczy-czy to lewy czy to prawy zadna roznica- i co wtedy......oooo kazdy kierowca oglada z baaaaardzo bliska bieznik opon u kierowcy jadacego przed nim.to nic ze ten ktos obok miga kierunkowskazem(choc ten nawyk tez wygasa-po co zarowk meczyc-kierunkowskaz to dla wielu TYLKO ozdoba auta!!!!!) a nawet zaczyna reka machac a za nim robi sie korek-bieznik kolegi z przodu jest lepszy,inny a i "B" w rejestracji z baaardzo bliska inaczej wyglada!!!! o ilez przyjemniej byloby na naszych drogach gdyby choc z polowa tych co uwazaja sie za takich super kierowcow znala podstawowe zasady.niestety czesto ci co was ucza sami ich nie znaja i takim przykladem swieca ze pozal sie boze!!!!!!!to nie BLM,BKL,BGR ,BWM itd kieruje autem tylko jakis "pan/i kierowca "ktoremu po prostu brak jakiejkolwiek kultury i szacunku dla drugiego. : (
|
|
Kokosz ja mieszkam na wsi jezdze mercedesem klasy S 320 rok 2004 a Ty powiedz czym ty jedzisz .mam firme transportowa i mieszkam na wsi ? cio ha Zeby ci ze wsi nie naskoczyli na łomze i dupska wam skopali , tak cos czuje.
|
|
Największa plaga łomżynskich dróg to "L" i BKL-owcy. Koniec i kropka. to jakaś masakra jest....
|
|
zamiast kropki wstaw przecinek bo i tak ktos cos dopisze, a L- ki powinny jezdzic w godz. 02 w nocy do 6 nad ranem
|
|
miles85 gdybyśmy wszyscy byli tacy idealni to miała bym nudności,jadąc moim "rzęcehm". A tak przynajmniej faceci przy piwku mają temat do rozmowy;] Co byście bez NAS zrobili? Milczeli ;)) a jak Ty władasz samochodem, mój drogi? ciacho, Buddo, zdobyłeś prawo jazdy znakami wodnymi czy uczciwie, jak wszyscy napaleni na cztery kółka, w kolejce? Nie jeździłeś L? Zapomniał wół... Padła ta plaga akurat na nasze miasto, bywa. Chłopaki nie płaczą ;) SoKóŁ999 skarbeńku, życzę Ci w przyszłości takiej właśnie rejestracji. Pokory i szarych komórek! barmato03 długawo, luźnie, ale sens chyba pojęłąm. Sukces!
|
|
droga kobieto sama jestem kobieta wiec wiem co o naszych zdolnosciach za kierownica mysli wieksza czesc panow.prawda jest taka ze ten temat to jak studnia bez dna-mozna pisac i pisac pytanie tylko czy to cos pomoze?swoja opinie opieram na wlasnych obserwacjach poruszajac sie tez-O ZGROZO ZNOWU BABA-autem po naszych drogach i to co widze nie ma zadnego zwiazku z tym czy to ktos z blm,bkl,bza czy tez bi,wa,bl !!!!
|
|
kobieta za kółkiem nie jest zle wprawdzie prawko ma dopiero 5 lat ale troche kilometrow sie juz nakrecilo, ale fakt ze bywa bardzo zabawnie dizeki paniom na drodze , ostatnio jedna taka osobniczka w Lce chciala wymusic na mnie pierwszenstwo na rondzie i malo mi bok nie wjechala , zeby instruktor nie zachamowal byloby booom, a jej jedyna reakcja to zasloniecie oczu i pochylenie glowy w dol, kawalek dalej malo na pobocze nei wpadlem bo nie moglem opanowac smiechu, i pomyslec ze niebawem bedzie poruszac sie po naszych drogach :], na co dizen jednak najbardziej niebezpiecznym zjawiskiem na drogach sa taksowkarze ktorzy niewiem z jakioch wzgledow mysla ze sa pojazdami uprzywilejowanymi ostatnio jeden dizadek z passata kombi jednego dnia 3 razy zajechal mi droge ,kierunki wlaczaja zawsze w ostatniej chwili , wpychaja sie wszedzie na 3, uwazaja ze maja wszedzie pierwszenstwo...
|
|
Pięknie udał się temacik!!! Poruszona lekko drażliwa strunka wystarczyła, aby obok kilku ciekawych wypowiedzi,odezwała się sfora wiejskich burków i miejskich kundelków o chamskim rodowodzie. Tym większa chwała dla 10% rodowitych mieszkańców Łomży,którzy żyją wśród tego pospólstwa!!! Właściciele oryginalnych i unikatowych aut łączmy się!!! Vivat prowokacja!!! Kokosz
|
|
JA TAM MAM PRAWKO OD 11,5MIES I JEZDZE PO LOMZY MOZE NIE IDEALNIE ALE TRENING CZYNI MISTRZA NIEPRAWDASZ?
|
|
a co tu dużo na zakończenie mówić łomżyniaki zazdroszczą i już :)
|
|
Co tu dużo mówić. Facet nie ważne czy ze wsi czy z miasta jeździć jakoś umie. Wiadomo BLM wjedzie do Łomży to się mota bo nie porusza się na co dzień po takich drogach. Ciekawe jestem jak sadzą na nas BLów Warszawiaki. Też pewnie jest to samo:) Ja jestem tylko troszke uprzedzony do kobiet i niemiłe wspomnienia z kobietą za kołem też mam:) Ogólnie wkurzają mnie jeszcze Lki. A jest coś co mnie wkurza i jest najczęściej co nie znaczy że zawsze powszechne wśród wiejskich chłopaków. Po*ebana muzyka Techno, zimny łokieć pusta bania w wozie od rodziców... Tego też nie moge strawić... Support Your Local Football Team.
|
|
mowisz ze wkurzaja cie nauki jazdy l tak? ale musza sie gdzies nauczyc jezdzic zapewne ty tez sie uczyles i kogos wkurzales
|
|
Nie przeczę że ktoś się wkurzał na mnie ale takie prawo dżungli:) Support Your Local Football Team.
|
|
wiadomo, kazdy kiedys zaczynal,ale co za duzo to nie zdrowo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |