Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta |
Witam mam pytanie, czy jest jakis dentysta w Łomży ktory przyjmie w niedziele? Boli mnie noworobiony ząb i ledwo co wytrzymuje:|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta |
Nie słyszałam żeby jakiś dentysta przyjmował w niedziele.Weź coś przeciwbólowego i wytrzymaj do poniedziałku..:/
|
|
JEŚLI BOLI NOWOROBIONY ZĄB ZGŁOŚ SIĘ DO DENTYSTY KTÓRY TO SPARTACZYŁ NIEDZIELA NIE NIEDZIELA ALE JEŚLI KASE ZA TO WZIĄŁ TO ŁASKI NIE ROBI 15234
|
|
Tak, zgłosić sie zgłosze jutro...Dzisiaj najgorsze jeszcze przeboleć. No nic narazie dobrze idzie ,jedynie szkoda ze w Łomży nie ma pogotowia dentystycznego.
|
|
idz do gluszkowskiego tel: 602479828. przyjmie nA 100% :>
|
|
a moze masz ten zab zatruty?
|
|
wlasciwie duzy to mnie 2 bola, ten jeden(6) zatruty, juz skonczony podobno...ale on mniej boli, za to obok niego boli jak cholera:|
|
|
bo nieszczęscia chodza parami :>
|
|
Gluszkowski tel: 602479828 tylko będziesz musiał jechać po niego do domu i jechać z nim do jego gabinetu
|
|
Dziekuje wszystkim za posty. Jednak wytrzymam do jutra i zalatwie sprawe tam gdzie zeby b yly robione. A co do p.Głuszkowskiego, nie zadzwonie...mam swoje zdanie:) Pozdrawiam
|
|
Długo szukałam dobrego dentysty, ale dopiero po jakimś czasie w końcu trafiłam na kogoś zaufanego i porządnego. Znajoma mi poleciła klinikę Villanova, podobno mają tam bardzo dobrych specjalistów. Sprawdziłam i przekonałam się na własnej skórze i dziąsłach, bo właśnie z nimi miałam problemy. Po więcej informacji zapraszam tutaj http://www.villanova.pl/78/0/periodontologia.htm Świetny poziom obsługi, polecam każdemu :)
|
|
Ja w Łomży dobrego dentysty niestety nie znam. Niedługo wybieram się na leczenie tu, ale przy okazji załatwię po drodze parę innych spraw.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |