niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyprawa na ryby

Witam wszystkich zainteresowanych , więc jak w temacie, czy z Łomży organizuje ktoś wypad dla wędkarzy na Bałtyk, ewentualnie może ma ktoś ciekawe propozycje? Za kontakty na kutry dziękuję, bo to posiadam. Interesuje mnie wyprawa na dzień lub dłużej. Jakby byli chętni to może warto wybrać się grupą, będzie taniej. Planuję w połowie kwietnia, dla zainteresowanych pozdro i podaję gg 4015378.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyprawa na ryby

Takie wyprawy organizowal Pan -Piekarski ze sklepu Złotsa Rybka na ul. Broniewskiego

A czy on organizuje jeszcze?

Ok, jutro przedzwonię, już mam do tego sklepu numer. Dzięki za radę.

dajcie znak na forum jak znajdziecie, ja jestem chętny na dorsze. A może ktoś na Kazachstan ma wycieczki??? Ponoć sumy większe od wędkarza.....

Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem

po tkaiego suma wcale nie trza na kazachstan jechac prbolem jest zeby go tlyko zlowic nawet w niektorych miejscahc narwii zyja tkaie sk....ele, tylko zastanow sie czy kijek ci wytrzyma xD

Też bym z chęcią pojechał.

***********Darmowe konto Rapidshare************

http://rapidshare.abus3r.eu/3825

Jednak z Łomży jeżdżą, na początek marca mam już z kim się załapać, tylko zależy jak dopisze pogoda, a później się zobaczy, może indywidualnie osobówką, bo koszty nie są duże.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org