poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Anty__walentynka

Hej, czy Wy tak samo jak ja, nie lubicie walentynek??? Jakie jest Wasze zdanie na temat tego święta nie dla wszystkich ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Anty__walentynka

Pozwolę sobie zacytować słowa mojego kolegi:
" Pogański dzień zakochanych - jeśli kogoś się kocha to wyznaje mu się to uczucie przez całe życie a nie przez jeden dzień" [...]

Pieprzyć Walentynki !! Nie ma jak dobre jebanko przy kropelce czegoś mocniejszego ! I Wanna Put A Tiger In Your Tank !!

frajerzy co dupek nie mogą se znaleźć przez swoje braki.
może to dla was okazja w wy tak podchodzicie to sie wcale nie dziwę.
życzę miłego życia w samotności hehehe

Biernaczento- sie wyznaje, ale czegoś dla odmiany i doniosłości dnia i uczucia tez mieć nie zaszkodzi.

ryba22 kto nie ma ten nie ma.
A okazja jest przez cały tydzień :)
Piszesz, że czegoś dla odmiany, dla odmiany to możesz zabrać swoją kobietę nawet w zwykły dzień na romantyczną kolację.

Bernard Jenkins - Alleluja !! świete słowa

ryba ale zes sie sprul xD nie naduzywaj slowa frajer to taka rada na przyszlosc bo kiedys ktos moze cie przytemperowac za takie slowa

a ty miles85 siedź tam w tym salonie i sie nie wychylaj
temperówkę mam ja

Biernaczento- mogę ale czy dziś nie jest najlepsza okazja.
a zresztą jak pamiętam to jest to święto nie tylko zakochanych ze wzajemnością a okazja żeby ta miłość jakoś wyznać

ryba patrze ze nie przebierasz w słowach mam nadzieje ze kiedys wydoroślejesz albo chociaz troche zmądrzejesz.......

;-))

Trzeba myc sie mydlem w plynie :)

Maarcin hehehe dobre ty to masz poczucie chumoru a nie tylko kłutnie

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

Maarcin dobre dobre i genialna aluzja do nadużywania pewnych zwrotów. Ale jak ktoś lubi jego sprawa (chodzi o nadużywanie, a nie podnoszenie mydła:) ).
Elo-ziom tak, tak samo jak Ty nie lubię tego święta. O ile ktoś naprawdę wierzy w miłość i kocha, to ma tak naprawdę okrągły rok do jej okazywania.

iwona26

Noc Kupały

Noc Kupały, zwana też Nocą Kupalną, Kupalnocką lub Nocą Świętojańską czy też potocznie Sobótką lub Sobótkami

Święto ognia, wody, słońca i księżyca, urodzaju, płodności, radości i miłości

http://pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kupa%C5%82y

A po co nam Walentynki i do tego w Zimę? Komercyjne święto. Nawet myszki komputerowe (dla dociekliwych) reklamują w mailach - cóż za romantyzm.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

A ja polubiłem :)) trzeba po prostu mieć z kim spędzić ten dzień a nie pić browary i mulić przed kompem ;P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org