Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anty__walentynka |
Hej, czy Wy tak samo jak ja, nie lubicie walentynek??? Jakie jest Wasze zdanie na temat tego święta nie dla wszystkich ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anty__walentynka |
Pozwolę sobie zacytować słowa mojego kolegi: " Pogański dzień zakochanych - jeśli kogoś się kocha to wyznaje mu się to uczucie przez całe życie a nie przez jeden dzień" [...]
|
|
Pieprzyć Walentynki !! Nie ma jak dobre jebanko przy kropelce czegoś mocniejszego ! I Wanna Put A Tiger In Your Tank !!
|
|
frajerzy co dupek nie mogą se znaleźć przez swoje braki. może to dla was okazja w wy tak podchodzicie to sie wcale nie dziwę. życzę miłego życia w samotności hehehe Biernaczento- sie wyznaje, ale czegoś dla odmiany i doniosłości dnia i uczucia tez mieć nie zaszkodzi.
|
|
ryba22 kto nie ma ten nie ma. A okazja jest przez cały tydzień :) Piszesz, że czegoś dla odmiany, dla odmiany to możesz zabrać swoją kobietę nawet w zwykły dzień na romantyczną kolację.
|
|
Bernard Jenkins - Alleluja !! świete słowa
|
|
ryba ale zes sie sprul xD nie naduzywaj slowa frajer to taka rada na przyszlosc bo kiedys ktos moze cie przytemperowac za takie slowa
|
|
a ty miles85 siedź tam w tym salonie i sie nie wychylaj temperówkę mam ja Biernaczento- mogę ale czy dziś nie jest najlepsza okazja. a zresztą jak pamiętam to jest to święto nie tylko zakochanych ze wzajemnością a okazja żeby ta miłość jakoś wyznać
|
|
ryba patrze ze nie przebierasz w słowach mam nadzieje ze kiedys wydoroślejesz albo chociaz troche zmądrzejesz.......
|
|
;-))
|
|
Trzeba myc sie mydlem w plynie :)
|
|
Maarcin hehehe dobre ty to masz poczucie chumoru a nie tylko kłutnie Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Maarcin dobre dobre i genialna aluzja do nadużywania pewnych zwrotów. Ale jak ktoś lubi jego sprawa (chodzi o nadużywanie, a nie podnoszenie mydła:) ). Elo-ziom tak, tak samo jak Ty nie lubię tego święta. O ile ktoś naprawdę wierzy w miłość i kocha, to ma tak naprawdę okrągły rok do jej okazywania. iwona26
|
|
Noc Kupały |
Noc Kupały, zwana też Nocą Kupalną, Kupalnocką lub Nocą Świętojańską czy też potocznie Sobótką lub Sobótkami Święto ognia, wody, słońca i księżyca, urodzaju, płodności, radości i miłości http://pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kupa%C5%82y A po co nam Walentynki i do tego w Zimę? Komercyjne święto. Nawet myszki komputerowe (dla dociekliwych) reklamują w mailach - cóż za romantyzm. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A ja polubiłem :)) trzeba po prostu mieć z kim spędzić ten dzień a nie pić browary i mulić przed kompem ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |