Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAJWIEKSZY "KOZAK"? |
JAK MYŚLICIE?KTO JEST NAJWIĘKSZYM "KOZAKIEM" W ŁOMŻY???? :D HE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAJWIEKSZY "KOZAK"? |
Na pewno nie kożlak :) Gal
|
|
Baba która sprzedaje Kozaki :D
|
|
ach...Temat... bez komentarza... ach
|
|
przejdż sie do yamy tam same kozaki, to tzw "kozakownia" ...;) a na bramce to takie kozaki ze nawet w Rosji takich kozaków niema, nie wspominając juz właściciela Master of kozak p.s nie jestem bywalcem tej wylęgarni kozaków , byłem tam lat 4 i chyba sie tam nic nie zmieniło
|
|
W Łomzy to same sraki KOzaki z autorem tekstu na czele
|
|
Największy kozak to ten co ma największą chodowle kóz hehe
|
|
ryba22 sugerujesz ze ty jestes tym najwiekszym????to gratulacje.hehe o jamie popieram same banano-kozaki.hehe a reszta ma jakies zjeb....e wiejskie poczucie humoru.ludzie opanujcie sie i nie róbta wiochy
|
|
ta najlepszy temat zeby komus lipy narobic skasowac go .......pewnie chciałbys zeby ciebie tu wymieniono hheheheh buhahahah autorze tej komedii .......................
|
|
jakiej lipy???ciebie powinni skasowac za brak poczucia humoru i pozdrawiamy pana ostrowskiego i całą KMP w Łomży. super4-moze ty myslisz ze ciebie tu ktos wymieni i cie pokreco na 5 lat za koze w nosie najwieksza.hehe
|
|
a ostrowska pala tu zaglada??
|
|
moze jest policyjnytm hakerem i zaraz wjada nam na hate za przestepczosc w sieci.hehe ja osobiscie zgłosił bym go na najwiekszego kozaka.ostrowski na prezydenta.heh
|
|
najwieksze kozaki w Łomzy siedzą w domu Łomża leży na Mazowszu !
|
|
a najbardizejn niejaki pan O z gazem w reku w drzwich ow lokalu a za plecami ów szef lokalu haha
|
|
pan oli..................... aj ta jama *** tam niepiszczie glupot bo to nikomu niewyjdzie na dobre sami byscie niechcieli zeby was tu opisywano i kazdy by sie tylko denerwował .............wiecie jak jest chwaly to nieprzynosi tylko same problemy
|
|
Tak kozaki to za winklem jak mama z okna nie widzi. Ze szlugiem i CHWDP z komóry oczywiście:) A po 20 no cóż można spokojnie wychodzić bo ekipa "pidżama" i ekipa "dobranocka" już w domu planują co zrobić jutro na chu*a (czyt rzucić w coś kamieniem i zgrzać dzide). Jest się z czego śmiać chociaż:) Support Your Local Football Team.
|
|
HAHHAHAHAH! Co do tematu to tak:W ŁOMZY SĄ KOZAKI ,,NA POKAZ'' jebią wuzek a jeden strzał i lolka nie ma.Jeśli szukać największego kozaka to taki który jest mało znany bo znani to męskie dziwki... Jednym słowiem hujostwo kozaki na pokaz AHHAHAHAHAHHA! Pomysłowo.
|
|
tak tak a najwieksze kozaki to sa na tym forum i dostarczaja tematu panom z KMP. Przeczytajcie dzisiejsze wiadomosci na 4lomza i zobaczycie jak koncza wszyscy "kozacy".
|
|
haha waszym jedynym osiedlem jest ten pierd olony server haha tak Kola masz racje tu same kozaki a co do czego to pod siebie ze strachu sraja haha
|
|
"jeśli szukać największego kozaka to taki który jest mało znany bo znani to męskie dziwki" dobrze powiedziane;)
|
|
ja jestem kozak i wypier***** :P
|
|
pan daje piontaka a cwaniak trzydziesci :P a najwiekrzy kozak to ten co kozy dyma gumoooowiec
|
|
do Tom/redi/ czasami zaglądam gościu z wyspy
|
|
kozaki, kozaki, kozaki, a ja tam lube adidasy :D hahahah kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
bez kitu załozyłem ten temat ,myslałem ze bedzie zwała a tu takie wiesniaki czasem sie wypowiadaja ze niema powodów do smiechu a raczej do płaczu.nazywacie łomze wioska bo połowa z was to wiesniaki i wychodzi to na forum hehe
|
|
Pal dędy konfituro!
|
|
Autor: Kola (---.adsl.inetia.pl) Data: 12-02-09 20:33 tak tak a najwieksze kozaki to sa na tym forum i dostarczaja tematu panom z KMP. Przeczytajcie dzisiejsze wiadomosci na 4lomza i zobaczycie jak koncza wszyscy "kozacy". z tego mozna delikatnie wywnioskowac ze "ty" (Kola) należysz do szerokiej grupy społeczniaków a co za tym idzie konfitur. <J.S.>
|
|
a kto to ostrowsski
|
|
nie ma kozakow za to sa tatarzy a tatarzy to najwieksi kozacy. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
chwala za madrosc ........wszystkim forumowiczom zwałe se wariatka chciala pokręcic heheheh zwałowicz jeden ja sie nieboje ze mnie tu ktos wymieni po pierwsze niema za co po drugie pisze tu anonimowo po trzecie co doceniam nikt tu sie nie wygłupił i kazdy podszedł z mądrością do twojej głupoty
|
|
jonybe20 może sam jesteś kozakiem to powiedz w jakiej dziedzinie, bo jeśli chodzi ci o to co skumała większość forumowiczów to z pewnością znajdziesz tu kozaka lepszego od siebie, i bez urazy bo ze swojej strony życzę ci jak najmniej blizn na twarzy, bo to oszpeca, a z pewnością najlepszego nie ma, bynajmniej w tym mieście (i zawsze znajdzie się lepszy), chyba że faktycznie mówiłeś o butach hehehe.
|
|
jonybe20 - nudzisz się i zakładasz debilny post w którym ty sam wiesz o co ci chodzi w tej pustej łepetynie ale nie obrażaj innych tylko tacy buracy o nizszym poczuciu wartości maja takie problemy więc zapisz sie nawizytę do psychologa i nie truj powietrza na ł-ża 4. pozdrawiam i trzymam kciuki ze leczenie się uda !!!
|
|
ale to już było "KOZAKI na forum" http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=102123&t=102123
|
|
Autor: Norman (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 31-07-07 18:21 Kozak współcześnie to koleś ubrany w dres lub jakiś oryginalny ciuch, najczęściej łysy i uprawiający jakieś sztuki walki (MMA, Boks, Ju-Jitsu, itp.) oczywiści uprawia te walki na ulicy na słabszych lub pijanych, ewentualnie w stosunku nie mniejszym niż 3:1. Kozakowi najczęściej towarzyszy łatwa uśmiechnięta panienka nie koniecznie blondynka i inne Kozaki. Proszę o dokończenie i rozwinięcie tego opisu KOZAKA ;) to jest opis współczesnego kozaka choć nie koniecznie musi być w dresach to dla tych pedałów i wieśniaków co głupie komentarze tutaj zamieszczali a zebym wiedział ze jest juz taki temat to oszczedził bym wam kompromitowania sie na tym temacie. PS: super4-jak juz pisałem wczesniej mieli by za co cie tu umiescic (najwieksza koza w nosie <rekord guinessa>) a ty Milusia zamknij morde lafiryndo i sram na twoje powietrze na 4lomza jak tylko nim oddychasz to życzę ci zebys sie udusiła
|
|
DOBRA OGŁASZAM KONIEC TEMATU!!!!!!!!! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTO DODA JESZCZE COS DO TEGO TEMATU TO CWEL I LUBI CZUC KUTASA W DUPIE!!!!!!!!!!!!!!HEHEHEHEHE
|
|
kozak to kozy rucha;]]]
|
|
i sam jesteś cwel
|
|
Czy na tym forum jest jakis moderator ktory by sie zajol tymi wyzwiskami chyba ze koleszka moderator umie kasowac tylko posty w ktorych udowadnia mu sie jego brak inteligencji no nie "auto cos tam"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |