Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzura |
Witam. Mam takie dosc nietypowe pytanie. Otuz myslalam nad zrobieniem sobie kolorowych pasemek (kolor rozowy, niebieski. do konca jeszcze nie wiem) i nie mam zielonego pojecia do jakiego fryzjera miala bym sie udac. Czy w kazdym zakladzie takie robio? I ile to by kosztowalo jesli ktos sie orjentuje. Chodzi o przefarbowanie wlosow na jeden kolor i zrobienia od dolu dwoch grubszych pasemek. Pozdrawiam. _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzura |
hejka tu masz numer 2184302 do fryzjerki to jest na niemcewicza 2 salon jolanta polecam naprawde jesli chcesz balejaz to zaplacisz okolo 80 zl polecam tylko trzeba sie umawiac bo od razu cie nie przyjmie ma duzo klientek pozdrawiam
|
|
Tylko nie tam,mają się za specjalistki i terminy,że hej. Wszystkie klientki wychodzą jak "spod garnka",zero polotu,zero inwencji,zero taktu... Nasza bis
|
|
W salonie Agata p. Elwira, młoda osoba. Koleżance robiła mocno czerwone (krwiste :P) pasemka na średnim brązie.
|
|
na poznanskiej jest nowy salon Pani Matyla Lipinska 504125169 ja robie u niej co miesiac czerwone pasemka na czarnych wlosach cena 100zl a gdzie indziej pytalam to spiewali mi 130-150, mam dlugie wlosy, takze za krotkie bedzie jeszcze taniej
|
|
a tak propos tego salonu na poznańskiej u pani M.Lipińskiej prosze o sugestie czy dobrze robi pasemka jeśli ktoś był to prosze o opinie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |