niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fryzura

Witam. Mam takie dosc nietypowe pytanie. Otuz myslalam nad zrobieniem sobie kolorowych pasemek (kolor rozowy, niebieski. do konca jeszcze nie wiem) i nie mam zielonego pojecia do jakiego fryzjera miala bym sie udac. Czy w kazdym zakladzie takie robio? I ile to by kosztowalo jesli ktos sie orjentuje. Chodzi o przefarbowanie wlosow na jeden kolor i zrobienia od dolu dwoch grubszych pasemek.
Pozdrawiam.

_______ *plask*

Byleś jedynym moim grzechem.. *.*
tsz tsz..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fryzura

hejka tu masz numer 2184302 do fryzjerki to jest na niemcewicza 2 salon jolanta polecam naprawde jesli chcesz balejaz to zaplacisz okolo 80 zl polecam tylko trzeba sie umawiac bo od razu cie nie przyjmie ma duzo klientek pozdrawiam

Tylko nie tam,mają się za specjalistki i terminy,że hej.
Wszystkie klientki wychodzą jak "spod garnka",zero polotu,zero inwencji,zero taktu...

Nasza bis

W salonie Agata p. Elwira, młoda osoba. Koleżance robiła mocno czerwone (krwiste :P) pasemka na średnim brązie.

na poznanskiej jest nowy salon Pani Matyla Lipinska 504125169 ja robie u niej co miesiac czerwone pasemka na czarnych wlosach cena 100zl a gdzie indziej pytalam to spiewali mi 130-150, mam dlugie wlosy, takze za krotkie bedzie jeszcze taniej

a tak propos tego salonu na poznańskiej u pani M.Lipińskiej prosze o sugestie czy dobrze robi pasemka jeśli ktoś był to prosze o opinie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org