Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na operację ginekologiczną? |
Wykryto u mnie duży (średnica 10 cm) guz na przydawkach. Lekarz zalecił operację – cesarskie cięcie brzucha. Jaki szpital proponujecie? Jakiego lekarza? Może którąś czytelniczek miała podobny problem? Czy miałyście zlecone jakieś dodatkowe badania? Czy zaproponowano Wam inne metody leczenia, np. laparoskopie zamiast laparotomii?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na operację ginekologiczną? |
Dziewczyno - idzie się do innego lekarza aby potwierdzić chorobę i metode operacji a dopiero wybiera się lekarza. Ja proponuje lek. Piskorską jest ok i Szpital w Łomży Lora
|
|
Najlepiej to chyba by było szukać znajomości i do centrum onkologii w Warszawie.
|
|
guz na "przydawkach"???? zmien lekarza, albo naucz sie jezyka ojczystego. to drugie bardziej wskazane
|
|
Szpital kliniczny Białystok, oddział ginekologii doc.Przepieść jeden z najlepszych diagnostów
|
|
ojej "w" zamiast "t" :P i jest przydatkach
|
|
Dziękuję wszystkim życzliwym za rady i opinie. Mam nadzieję, że wypowiedzą się jeszcze osoby, które miały ten sam problem. Co do wypowiedzi „gluta”: Gdyby Tobie w jednej chwili załamał się cały świat i stanąłbyś przed groźbą walki z nowotworem, to pisząc posta nie zwracałbyś uwagi na literówki. Najwidoczniej jesteś zbyt mało dojrzały, aby zrozumieć powagę problemu. Co do dokształcania to polecam Ci prawo, zwłaszcza wyroki sądowe – gdzie literówki przez traktowane są jako „oczywista pomyłka pisarska”. Miłej lektury.
|
|
Ja korzystałam z usług kliniki białostockiej na Ciepłej.Polecam.Super speckaliści,super ludzie.Trzymaj się!Powodzenia.Będzie dobrze:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |