niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie na operację ginekologiczną?

Wykryto u mnie duży (średnica 10 cm) guz na przydawkach. Lekarz zalecił operację – cesarskie cięcie brzucha. Jaki szpital proponujecie? Jakiego lekarza? Może którąś czytelniczek miała podobny problem? Czy miałyście zlecone jakieś dodatkowe badania? Czy zaproponowano Wam inne metody leczenia, np. laparoskopie zamiast laparotomii?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie na operację ginekologiczną?

Dziewczyno - idzie się do innego lekarza aby potwierdzić chorobę i metode operacji a dopiero wybiera się lekarza. Ja proponuje lek. Piskorską jest ok i Szpital w Łomży

Lora

Najlepiej to chyba by było szukać znajomości i do centrum onkologii w Warszawie.

guz na "przydawkach"???? zmien lekarza, albo naucz sie jezyka ojczystego. to drugie bardziej wskazane

Szpital kliniczny Białystok, oddział ginekologii doc.Przepieść jeden z najlepszych diagnostów

ojej "w" zamiast "t" :P i jest przydatkach

Dziękuję wszystkim życzliwym za rady i opinie. Mam nadzieję, że wypowiedzą się jeszcze osoby, które miały ten sam problem.

Co do wypowiedzi „gluta”: Gdyby Tobie w jednej chwili załamał się cały świat i stanąłbyś przed groźbą walki z nowotworem, to pisząc posta nie zwracałbyś uwagi na literówki. Najwidoczniej jesteś zbyt mało dojrzały, aby zrozumieć powagę problemu. Co do dokształcania to polecam Ci prawo, zwłaszcza wyroki sądowe – gdzie literówki przez traktowane są jako „oczywista pomyłka pisarska”. Miłej lektury.

Ja korzystałam z usług kliniki białostockiej na Ciepłej.Polecam.Super speckaliści,super ludzie.Trzymaj się!Powodzenia.Będzie dobrze:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org