Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gry na pc |
Kto wie może gdzie można kupić gierki na pc z góry dzięki za info Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gry na pc |
W Empiku.
|
|
a oprócz empiku Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
W Pepco bywają (starsze i niewiele) , w naszych tzw. marketach są, w Biedronce bywają, w Media Expert są, w kilkunastu sklepach komputerowych na terenie tego miasta też są, no nie jesteśmy taką metropolią, spacer 2-3 godziny i będziesz wiedział. Ale najlepiej kupic przez internet - polecam Merlin lub Empik. Aha, no i jeszcze na rynku bywają, ale tu źródło mocno niepewne, choć cena może kusić. Bywa, ze intrukcja instalacji po rosyjsku, a jedynym angielskim słowem w niej jest crack...
|
|
nigdzie nie można Tu nie salon gier Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Ja mam 3 gierki na sprzedaż. Evolution GT, Kompania Braci, UFO Kolejne Starcie.
|
|
A ja powiem tak że w Empiku chyba jest największy wybór z tego co pamiętam, ewentualnie w galerii stokrotka, możesz spróbować przez sklepy internetowe z dostawą do domu. Aha, chyba jeszcze na dworcu coś widziałam, w tych budkach co są te tanie gazety.
|
|
Allegro.pl
|
|
Games Point nazwa mowi sama za siebie:D
|
|
ja szukam gry Knight starsza gra Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Ja kupowałam na hali targowej.
|
|
W MediaExpert masz gry na PC i na Konsole. Empik szczeze to bieda... Sklepy komputerowe to przynajmniej mi odpowiedzieli ze niezamawiaja bo wszyscy przez internet kupują. Musisz sie przespacerowac Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Empik albo GamesPoint - w MediaExpercie duzego wyboru nie ma, a w Empiku mozna chociaż STEAM'a kupić bez problemów a nie jak to wczesniej w Łomży było w kafejce jak jest, albo allegro...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |