Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sposób na fotoradary ? tylko jaki |
Witam ! znacie moze jakis sposob na fotoradary na drogach ? stacjonarne i przenosne . czy sa jakies urzadenia ktore wykryja taki radar na drodze . problem polega na tym ze w niektorych mjescach jak jest ograniczenie do 40 km na godz jedziesz 51 a zdjecie pstryk .moim zdaniem to troche przesadzone jest zeby tak zanirzac predkosc . czy policja tez tak jedzi przepisowo. jak wykryc taki radar na drodze na odleglosc .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sposób na fotoradary ? tylko jaki |
zawsze jest sposob, kup punkty karne na allegro.pl
|
|
Rozowe okulary, radary zbierają żniwa głównie na 40stkach; w miejscach, gdzie jest ograniczenie do 50km/h często nie dojrzysz flash'a jadąc nawet 65km/h (+niektóre nie są działające). Radary, jednak tylko te stałe, są w niekktórych oprogramowaniach GPS, o ile się nei mylę. Przenośne radary są dla 'rozrywki' (mundurowych), połowa łomżyniaków o nich dowaiduje się po miesiącu dostajać pamiątkowe zdjęcie.
|
|
to jak jest ograniczenie do 40km/h to jedz 40 a nie 50km/h, to wtedy Ci nie cyknie:D he. sposób na radar to antyradar. takie nieduże urządzenie i wykrywa radar. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
jeszcze mnie nie znasz
|
|
ha ha hah szaszu Ty to jesteś niezła artystka haha hahah:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
dobrze powiedziales
|
|
podobno ktos przestudiowal zalecenia producenta co do uzywania fotoradarow i jest w nim o tym ze fotoradar nadaje sie do uzytku do temperatury nie mniejszej niz -5 stopni celsujsza co oznacza ze jezeli przysla tobie zdjecie w dniu w ktorym temp byla mniejsza nizeli -5 mozesz nie przyjmowac mandatu argumentujac tym ze fotoradar mogl dzialac nie wlasciwie
|
|
mozna zaplacic mandat, jezeli sie przekroczylo szybkosc
|
|
Antyradar w lusterku
|
|
mysle, ze przesadzasz... dostales mandat z predkoscia 51km/h ?? :))) ?? moze o 51km/h :P antyradar to na swoje ryzyko bierzesz... agent... podobno... jedz na zdjecie to sie dowiesz;)
|
|
ale ubaw
|
|
A co rozowe okulary strzelili dziś fotkę na Sikorskiego ? :D
|
|
na chetniskiego
|
|
na slowackiego
|
|
strzelilo zdjecie przy predkosci okolo 52 km na godz. ograniczenie do 40 km na godz. wiedzialem ze jest tam radar ale nie sadzilem ze zrobi zdjecie przy takiej predkosci to nie bylo w lomzy . moim zdaniem to jest przesada zeby przy takiej predkosci robilo zdjecie. ten co ustawiał radar to ciekawe czy jezdzi tak przepisowo chetnie bym mu ryja skopal za takie gry.na radiu cb slyszalem pozniej ze innym tez porobilo zdjecia.
|
|
to był radar przenośny czy maszt?? na maszty mam sposób prosty i tani ale publicznie nie mogę go podać bo wiecie że k..wy są także w internecie
|
|
zawsze jest cb....................
|
|
Jednym ze sposobów na fotoradar i bardzo skutecznym jest zdjęcie nogi z gazu :) Strasznie zbulwersowany jesteś... :) spokojnie :) Raz jechałeś za szybko i Ci pstryknęło foto, drugi raz tak nie zrobisz:)
|
|
Jeżeli stoi radar to chyba nie do ozdoby... Tym bardziej jak wie się że stoi to można zwolnic... _____________________________________________________
|
|
wiedziales, ze fotoradar i nie zwolniles;) o ironio:) no faktycznie zbulwersowany:) bardziej, ze pisze...ze by kogos pobil:)
|
|
predkosci sie czasami przekracza, jezeli trzeba placic to jest tak jak z podadkami dla panstwa od dochodow, jak nie dasz to i tak ci z konta wezma grzechem jest eksploatowanie grzesznikow
|
|
Według mnie antyradary powinny być legalne.
|
|
wg mnie kazda osoba powinna wytatuowac sobie na czole reklame pepsi
|
|
ktos mowil ze lomza jest malym miastem?duzo tam ludzi mieszka?
|
|
Wtorek: chesz - używasz, nie chcesz - nie musisz. Nie popisałeś się swoim przykładem. Następnym razem zanim coś napiszesz, postraj się zrozumieć to do czego będziesz pisał.
|
|
szaszu,przyjedź to zobaczysz!a co do fotoradarów-no cóż,najlepszym sposobem jest odpowiednia prędkość.CB nie zawsze daje pewność,że ktoś(misiaczki)nie robi nas w konia.oni też mają poczucie humoru i to wcale nie gorsze o nas,kierowców.ostatnio widziałem na obwodnicy Ostrowi Maz.jak dupnęli mondziakiem nieoznakowanym jakiegoś klienta.i miał CB !
|
|
Nie popisałeś się swoim przykładem. jak to? i dlaczego naskakujesz na mnie? chcesz to zmienic? idz na posla rzadu RP i walcz o to
|
|
tobie sie juz w glowie kreci, chcesz przy kazdym slupie postawic foto-radar, a czy? ja ci tego zabronie? chcesz sie zemscic, na kim?bo jak widze to nie szanujesz kierowcow myslalam ze lomza jest na jakims poziomie, wyzywanie i szantaz lomzyniakow
|
|
Jedynym skutecznym sposobem jest antyradar podłączony w samochodzie poniżej link do antyradarów sprzedawanych przez firme z Łomży, urządzenie sprawdza sie używam 6 lat i żadnej fotki na koncie a robie 4-5 tyś km m-cznie. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8798249&gr_id=3 Ę.Ą.
|
|
zaczyna mnie to bawic :)
|
|
"najlepszy antyradar to płyta CD przy lusterku , mam taką i nie przyszło mi foto :D:D" hehe ;-)) pozdrawiam
|
|
Najlepszy antyradar to 4 plyty cd. Dwie przyklejasz na tablice rejestracyjna trzecia na naklejkie na szybie i najwazniejsza ta przy lusterku.
|
|
nawigacja ladnie wykrywa wszsytkie radary tylko przypał cały czas jej używać mnie juz po pól godziny ten głósik tak wk...ia , że muszę ą wyłączyć
|
|
miles85, nie wiem jaką masz nawigację, ale ja w swojej moge wyłączyć głos i zostawić sam obraz, a ponadto można zmieniać głosy (męskie, damskie), więc to nie problem
|
|
to zalezy jaka masz mape i soft, a nie jaka masz nawigacje... bo nawigacja to malutki komputerek...
|
|
ale nawigacja pokaże Wam gdzie jest słupek a jak sie rozstawią poza słupkiem to .... Niestety pozostaje albo wolniej jeździć albo CB lub antyradar (idealny na fotoradary - niestety bezużyteczny na wideorejestrator)
|
|
a co wy na to zeby pozalepiac te fotoradary plasteliną lub farba pomalowac ?
|
|
jedziesz...
|
|
Najpierw trzeba zorbić pamiątkowe zdjęcie, wysłać szeroki uśmiech, koniecznie z blachami w dłoni! Wtorkowe "Jedziesz!" ;))))
|
|
ze co? :))
|
|
na pamiątkowe zdjęcia najlepszy antyradar
|
|
ja mam jedną najlepszą receptę!!!!!!!!!!!! żeby nie było zdjęć należy jeździć zgodnie z obowiązującymi zakazami rotfl!!!!!
|
|
a czy mozna takie zdjecie z fotoradaru np. wykorzystac potem do dowodu osobistego lub innego dokumentu ? no bo jak juz dostane fotkie to zeby jej nie zmarnowac przecisz zaplacilem za te zdjeciei to chyba sporo he he .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |