Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mikrofon nie działa |
Witam.Mam problem.Mam sprawny mikrofon(testowany na innych kompach) a na moim ja słysze ale mnie nie słyszą..tzn czasami ale ogólnie to jakieś odgłosy i przerywanie..wie ktoś co jest nie tak?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mikrofon nie działa |
kup nowy
|
|
kup sluchawki
|
|
jaką masz kartę dźwiękową?
|
|
jak wchodzisz na skypa ustaw sobie na rozmowę testową, połącz się i na dole (na Skypie) masz obrazek. masz narysowane słuchawki kliknij tą ikonkę i pokaże Ci się dwie ikonki:D na jednej masz mikrofon i obok strzałkę rozwiń to. powinno się pojawić "domyślne ustawienie Windows","Mikrofon...", "Audio cd..." "Wejście liniowe.." itd. i musisz sobie któreś z tego ustawić. nagraj się na wiadomości testowej i będziesz słyszał/a jak to brzmi:D ja mam ustawione na Mikrofon (realtek...) i jest gites. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
jak ty sie słyszysz, a sygnał nie idzie dalej, przełącz do innego gniazda. miałem karte na której sygnał był tylko wzmacniany a nie przetwarzany
|
|
niewiem jaką mam kartę ,a na gg tez tak przerywa ;] ale z tego co pamiętam nagrywalem glos na nero waveeditor to byl dobry głos..
|
|
zanieś go do kościoła tam ci pomogą takie małpy w czarnych sukienkach
|
|
moze w ustawieniach w regulacji głośności masz cos nie tak. poszukaj opcji zwiększającej wydajność mikrofonu. jak wejdziesz w regulacja glosnosci tam sterowniki zaawansowane i pod mikrofonem Ci sie powinno pokazac 'zaawansowane' i tam powinienes miec taka opcje
|
|
jaką masz kartę dźwiękową?
|
|
Sorki, dopiero wróciłem do domu i mnie dwa razy pytanie wleciało. A jak jest z innym mikro na Twoim komputerze, próbowałeś(aś)?
|
|
niewiem jaka ta karta..nie próbowałEM i narazie niemam mozliwosci spróbowac :) kupilem 2 kamerki..mysle ze na tym kompie bedzie bezproblemowo ale na tamtym juz pewnie beda problemy bo kamera ma mikrofon wbudowany i jak nie bedzie mnie slychac to lipa..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |