Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konie |
wie ktoś może czy w Łomży lub okolicach istnieje możliwość rekreacyjnej jazdy konno (może być nawet na lonży). Czy można pojeździć sobie np z godzine lub więcej (jeździłem już troszke) i jak kształtują się ceny w tym temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konie |
Tylko w "Karino" - teraz i tak wszędzie błoto to sobie nie pojeżdzisz jakbyś chciał
|
|
W miejscowości Ożarki Olszanka 46 jest duża stadnina. Polecam o każdej porze roku :)
|
|
..... ale czegoś nie rozumiem ............... na jakim Ty koniu chcesz pojeżdzić
|
|
Mogę udostępnić Ci swojego konia, co do ceny to się dogadamy - no ale dopiero na wiosnę bo teraz jest wszędzie błoto i nie da się bezpiecznie jeździć. Zainteresowany? Amart Akita
|
|
w Jednaczewie jest jak chcesz to możesz wpadać tam
|
|
pod koniami się dobrze nachlać można
|
|
a czy ma ktoś namiar na jednaczewo. kiedyś tam jeździłam i było fajnie. ostanio bylam tam ze dwa razy ale zawsze nikogo nie było. Karino może i bliżej ale za to ciężko na dobry wypad w teren. Za to lasek Jednaczewski daje możliwość błąkania się i parę godzin. Super. Podobnie było w balikach no ale tam jest daleko. Bastia1 szkoda ze masz jednego bo chcę męża namówić do towarzystwa. Samemu trochę drętwo. :>
|
|
dziewczyny, dzidy w dłoń i na koń :D
|
|
to zapraszam do mnie.
|