Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciemna strona Księżyca |
Czy ktoś widział dzisiejszej nocy zaćmienie Księżyca? Niech się podzieli wrażeniami, bo ja niestety zaspałam... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciemna strona Księżyca |
Moja uwage wzbudzila tylko niezwykle jasna noc;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Jechałem dzisiejszą nocą ... Księżyc chował się to wychodził z zza chmór, w samochodzie oczywiście Pink Floyd i The Dark Side of the Moon. Czas biegnie, gdzieś przewijają się pieniądze, ja ciągle w biegu, ...., a może problemy są tylko w mojej głowie?
|
|
Nie martw się. Wszystko się kiedyś kończy...
|
|
no tak wiedziałem że o czymś zapomniałem... No ale cóż... nie można mieć wszystkiego. Pozdrawiam szczęsliwców, którzy to widzieli :) pozdrawiam M
|
|
A ja wlasnie mialem okazje dokladnie obejrzec to rzadkie zjawisko (tu: lunar eclipse) - ot, tak wlasnie podczas treningu mojej druzyny 'oldbojskiej'. Ze wzgledu na roznice czasu, zaczelo sie to tutaj o godz. 20-tej, z pelnym zacmieniem troche po 22-giej. Dosc ciekawy widok, ale nawet przy pelnym zacmieniu caly ksiezyc nadal byl widoczny, tylko jakby przycmiony pomaranczowa zaslona. Dla tych co przespali - nastepna okazja 3-4 Marca, 2007. Pozdrawiam, wychu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |