Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomylil sie ze zlodyczami |
czekolada jest wsretna bo kozka nawet mleczana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomylil sie ze zlodyczami |
beeee- gozka
|
|
idź do lekarza
|
|
nie lubie cytryn z gozka czekolada bee
|
|
szaszu debilko przyjemność ci sprawia takie błaznowanie?
|
|
Nie, przyjemnosc sprawia jej/jemu to, ze: po pierwsze sie nia/nim interesujecie mimo tego debilstwa, po drugie, ze Was drazni, co w jej/jego mniemaniu daje jej/jemu jakas kontrole nad Wami... po trzecie wydaje sie jej/jemu, ze robi blazna z Was, a nie z siebie, poprzez swoje "super celne" kpiny. Widac czegos komus brakuje w zyciu, chociaz pewnie wmawia sobie ze to taka rozrywka... No bo kto spedzalby cale dnie na robieniu z siebie idioty...
|
|
Jak zobaczyłam że szaszu założyła jakiś temat to wcale niczego madrego nie oczekiwałam.. I nie pomyliłam się,rzeczywiście temat głupi i bez sensu jak jego autor..:)
|
|
jak zwykle "mania-xowate" podejscie do slodyczy, ktore to naduzywanie w jedzeniu sprawia otylosc nawet jezeli jest ich brak, to nie oznacza ze ich kupienie jest tak dla zycia potrzebne i niezbedne ,- jezeli odjecie od ust nie sprawialo problemu ... nie wiem ile jest zmyslow w glowie czlowieka by stymulowac obrazkami slaba osobe boje sie przytyc - a moze potem bluznierstwa ochydne ze jest sie grubym beda na porzadku dnia codziennego ?
|
|
i pomyśleć że takie coś ma pracować na moją emeryturę
|
|
szaszu - brawo jesteś kolejnym frajerem na tym zasranym forum pozdrawiam
|
|
denver gdzie ty mieszkasz czlowieku, na jakiej planecie? nigdy nie -ogla,dales'(as')- reklamy w telewizji a o walce z choroba wieku, , ktora jest otylosc' nikt nie slyszal?
|
|
otyłość to masz w głowie i guza chyba też.jak ty wychowasz dzieci?
|
|
krecik cos ci sie chrzani
|
|
jakie powarzniaki, usmiechnoc sie, czekolady nie jedliscie? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
raz na jakis czas, jezeli1klasy, pewnie sam masz chetke?
|
|
szaszu kretynko patrze ze nie ma tematu na tym forum zebyś sie udzielała-ale jak ZENADA myslisz ze jestes taka,,FAJNA,, mysle ze narescie facet cie zucił bo z zakapleksiona idiotko nie mogł juz wytrzymac czy przyjaciol szukasz bo pies ci zdech!!!! Wez sie ogarnij trzszke i nie zakładaj tych osranych majtek tylko lec kup nowe nad 517 i moze inaczej zobaczysz naszą Łomze A tak wogle to ty roboty nie masz? Idz stań w kolejke do zatrudniaka i tam wygłaszaj te swoje MADROSCI ZYCIOWE. Debilizm gora!
|
|
zadowolona debilizm górą! Może skup się na sobie i zwróć uwagę ile błędów walnęłaś w jednym poście... Oczy bolą. Kolejne dziecko, które zamiast kompa powinno dostać słownik! Treść Twojego posta w ogóle pominę, bo szkoda słów na komentarz... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
jaki wysoki poziom duskusji!
|
|
a ja mysle ze szaszu to chlopak a nie kobieta jak niektorzy pisza
|
|
zalezy, jak trzeba pyskowac to moge byc chlopakiem
|
|
matko swieta ty to psychol jakis naserio zajmij sie jakoas praco bo ci odbija a nieprzed komp cale 24godz na dobe ile to kasy na prad daln wyda
|
|
chamica - a ty co robisz?
|
|
dzisiaj bylo przeslodzone rano nie tylko potem
|