poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
REKRUTACJA 2009 - TESTY DO POLICJI + PSYCHOTESTY

Witam przyszłych policjantów :)

Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji
( do szkółek policyjnych itp.)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: REKRUTACJA 2009 - TESTY DO POLICJI + PSYCHOTESTY

!!!!!!!!!!!! CHWDP DLA SCIERWA !!!!!!!!

To nie Alegro tylko forum ogólne!

tumanie , 50000 razy był ten temat , czego sie podniecasz , masz to se miej i sieć na dupie

jebać ich, koleś chyba pomyliłeś adresy :) Forum to prawie bagno, ale nie zejdzie na PSY :) pozdro.

Nie wiem czy się orientujesz ale mamy taka Polską tradycję ... JEb....Ć policje !!!!!

Usłyszałem kiedyś że test multiselect czy jakoś tak to test który po pomyślnym zaliczeniu wykazuje że badany jest mało inteligentny? To prawda?

Support Your Local Football Team.

Test w miare uplywu czasu zmienia swoja forme i jest zaadaptowany na wymogi jakie policja odczuwa narzucane przez spoleczenstwo i zmiany krajowe srodkowo-pobudkowe.
Policja jest naszym ratunkiem , nawet ta co nie nosi munduru i nie jest policja,.
Mozemy wybrac chaos panstwowy i 'burdy' uliczne czy rozleniwione-podnaszace na duchu spacery niedzielno-sniezne?
Zapewniony dobry ruch drogowy czy wypadki lub wpadki nieprzemyslane?

Szaszu są policjanci i policjanci. Oczywiście że Policja jest potrzebna bez tego to byś na ulice nie wyszedł. Niestety są tacy co szkołe policyjną skończyli wrzucili takiego w suke i myśli że błyszczy i włada. Idzie też do Policji wielu tumanów przez układy. Uważam że młodym taka władza do głowy uderza i to oni są agresywni i prowokują. Właśnie do nich moim zdaniem odnoszą się skróty "ACAB" "(C)HWDP" "JP". Ogólnie Policji nienawidze ale Policjantów z powołania podziwiam.

Support Your Local Football Team.

ooo hwdp dla ścierwa wez sobie chłopie puknij w czółko i się zastanów szczylu o co tu biega myślisz ze sobie posłuchasz HG firmy peji itp i jesteś wielkim fanatykiem pokolenia JP goście śpiewają ty ich słuchasz kupujesz gadżety oni na tym kasę trzepią a gdy przyjdzie co do czego dzwonisz na policje że cie pobili okradli.

peja cyt. hajs jest środkiem nie celem,, to dlaczego bluzy itp są takie drogie skoro w tekstach mówią że to jest muza dla ludzi ulic których nie stać na nic
śpiewem zarabiają na życie spoko ale zobacz na minusy

ooo hwdp dla ścierwa wez sobie chłopie puknij w czółko i się zastanów szczylu o co tu biega myślisz ze sobie posłuchasz HG firmy peji itp i jesteś wielkim fanatykiem pokolenia JP goście śpiewają ty ich słuchasz kupujesz gadżety oni na tym kasę trzepią a gdy przyjdzie co do czego dzwonisz na policje że cie pobili okradli.

peja cyt. hajs jest środkiem nie celem,, to dlaczego bluzy itp są takie drogie skoro w tekstach mówią że to jest muza dla ludzi ulic których nie stać na nic
śpiewem zarabiają na życie spoko ale zobacz na minusy

Policja powinna być przyjaciółmi normalnych obywateli niestety nie jest . Ja czasami czuje się bardziej bezpieczny nie widząc suki czy policjantów .

TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI - gg 6775028 testydopolicji@op.pl
Witam przyszłych policjantów :)
Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji :
( do szkółek policyjnych itp.) , czyli :

WSZYSTKO AKTUALNE !!!

Nowy Test Wiedzy Ogólnej

Odpowiedzi na pytania z zakresu:
- Administracji Publicznej
- Funkcjonowania Policji
- Bezpieczenstwa Publicznego

UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!!

PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!!

NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ

http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach

Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC
Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie)

SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!!

Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!!

Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów!

Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!!

- MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!!
- WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania
- Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!!
- PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie.
- WZOR PODANIA
- WZÓR ŻYCIORYSU
- przykładowe pytania które zadaje psycholog
- program szkolenia REKRUT
- jak przebiega komisja lekarska
- jak przebiega test fizyczny
- porady przez gadu gadu lub majla !!!
- etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd
i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp)

!!! POLECAM !!!

Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji.

testydopolicji@op.pl
gg 6775028
tel 666 194 944

SŁUŻE POMOCĄ

100% zadowolenia

EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!!

UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH

U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW

PRZEKONASZ SIE SAM

USTAWA O PRAWACH AUTORSKICH:
Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 (D.U. 1994/24/83) za naruszenie praw
wlasnosci poprzez kopiowanie,
powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych tresci bez zgody
wlasciciela grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5
(art. 115.1).
Wszelkie prawa zastrzezone !!!

Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich !!!

100% pozytywnych opinii

www.policja2009.fora.pl
www.testydopolicji.eu
testydopolicji@op.pl
gg 6775028
tel 666 194 944

o ***** żal.pl normalnie jak się czyta komentarze takich młodocianych zjebów z pokolenia JP hehe banda cwaniaków a tak jak ktoś wyżej powiedział wpierdol dostanie coś mu ukradną to od razu biedaczek dzwoni po policje a skoro tak jeb... policje to se sami załatwiajcie takie rzeczy....

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org