Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie zrobić 18-nastke tak na 60 osób !!! |
Witam nie mam pojęcia gdzie można zorganizować 18-stke na 60 osób. Interesuje mnie jakiś lokal. Czekam na inf. co jak gdzie i za ile :D Z góry dzięki za wszystkie propozycje propozycje, rady itd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie zrobić 18-nastke tak na 60 osób !!! |
jaki ten swiat jest materialistyczny: ........pytanie za ile? po przyjacielsku, jak sie ma 18 lat, to sie nie liczy pieniedzy
|
|
No w sumie pieniądze znajda się na wszystko :D byle mi się lokal podobał.
|
|
www.pub9-ka.pl
|
|
Bob Marley poczekaj na wypowiedzi innych bo akurat "szaszu" to jest półgłówek forumowy i na posty tej/tego osobnika nie ma co zważać bo tylko bzdety potrafi tu wypisywać.Także cierpliwości,ktoś normalny na pewno coś tu napisze..:)
|
|
He dzięki za rade cierpliwe poczekam zobaczę co kto doradzi :D \o\O/o/ -.-
|
|
Polecam Fadom, przejdź i porozmawiaj z wlaścicielem, mają odpowiednią salę na taką ilość osób i dużo nie skasuje, poza tym może zapewnić katering itp o ile będzie taka potrzeba.
|
|
Catering to i ja mogę zapewnić :) Tanio i smacznie.
|
|
na muszli ;)
|
|
w rampie vip albo rysiu.
|
|
W PIWNICY MOZNA BY BYŁO. przez caly blok jest dlugi korytarz, pomieszczenie darmowe tylko napięcie trzeba podkręcic na sprzet audio co ty nato
|
|
w 7 kier, rzymiance, w sumie to możesz zrobić wszędzie tylko kwestia czy Cie na to stać. ale wiem po sobie ze nie warto w to dużo kasy wywalić bo nie ważne gdzie ale z kim a po za tym i tak się wszyscy napiją i tak he będą po kontach leżeć i rzygać:p
|
|
9-ka, tanio i fajny lokal
|
|
jak masz więcej chajsu na to polecam amadeus na przykoszarowej byłem tam na nie jednej imprezie i było super i wystrój jaki naprawde polecam pzdr. Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
do maniaxxx zapominacie ze w tym wieku to zazwyczaj rodzice placa za utrzymanie! zawsze to ty masz jakies mysli- maniaxxx a potem sie dziwia ze mnie to denerwuje
|
|
A ja Ci mogę polecić "Zajazd na rozdrożu", czy jakoś tak, w Giełczynie. Obskoczyłem tam kilka imprez i nie miałem żadnych zastrzeżeń......no chyba tylko, że się wewnątrz nie jara :/
|
|
jak na razie to na zabawe nic nie jest zaplanowane, szansa jest ze damy rade przed urodzinami i nikt nie lubi sie nudzic , a rodzine zaprosisz Bob?
|
|
Zależy z rodzeństwa to chyba kogoś tam zaprosze ale tak starszych to raczej nie :D \o\O/o/ -.-
|
|
na bonie albo w diuku albo we biebrzy dobrze Cie tam obsłużą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |