Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zęby |
Siema:) Znacie jakas paste zwykłe co wybiela chociaz troche zęby? Bo czytałem o pastach wybielających ale sie zraziłem bo odwapniają zęby
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zęby |
zlote sa najlepsze i drogo nie kosztuja, w lomzy na slowa-.....go , to nawet w kolejce nie trzeba stac, pokazesz kolano i masz pol-kolana tez mozna, -nic nie pokazesz tez sie zalapiesz,
|
|
widać szaszu że masz ogromne problemy ze zrozumieniem ale nie przejmuj się medycyna szybko się rozwija więc może i Tobie pomogą
|
|
juz mi pomagaja
|
|
Możesz spróbować BLANX, osobiście nie próbowałam ale na ulotkach piszą że jest super:>>> albo colgate. Nie musisz się martwić o odwapnianie. Pasty zawierają fluor który wzmacnia szkliwo. I możesz stosować dodatkowo płukanki, np ELMEX (tu wiem z autopsji:> ) są całkiem ok w smaku i super chronią zęby. A jak chcesz mieć ekstra białe zęby to trzeba wybielić w gabinecie. Po tym będzie przejściowa nadwrażliwość ale efekt murowany :>
|
|
BLANX tylko BLANX jest wersja silniejszej pasty BLANX dla palaczy i kawoszy (kolor zloty)
|
|
a ile ta blanx kosztuje w aptece bo bym se wziol ale moze a allegro taniej wyjdzie :)
|
|
Blanx pewnie koło 20 zł. I podobno nie mozna past wybielajacych stosować cały czas. Po zużyciu tubki trzeba zmienic na jakąś zwykłą pastę. Podobno używane w nadmiarze mają odwrotny efekt. _____________________________________________________
|
|
a nie mozesz se isc do apteki i sie zapytac ? hehe albo idz na miasto pokozacz problem zniknie razem z zebami ... heheh w garci przyniesiesz pare klow ... w farbe wrzucisz bede biale jak trzeba ... heheh albo korektorem dawaj po zebach .. tylko szpar miedzy zebami nie zamaluj heheheeh
|
|
niemozliwe na allegro tez 19,99 .to trzeba isc do apteki,ale nie wierze ze taka sama cena :)
|
|
moge isc kozaczyc i wroce z wszystkimi uwierz mi...na tej lomzy to juz same patałachy praktycznie bo tylko zule sie szwedaja co ledwo na nogach stoją..a normalni siedzą w domach bo co na tej lomzy robic:D
|
|
BLANX-mialam i wcale rewelka to nei jest..... Sensodyne Whitening juz lepsza i cena tes-powzyej 10 zł a NAjlepsze jest piaskowanie zębów-oczywiste ze u dentysty juz ten zabieg...efekt od razu widac...i kossztuej w granicach 40 zł. Czał Czał:)
|
|
Czal:) dzieki temu co mam w buzi- moge kosztowac- drogie zabiegi kulinarne
|
|
szaszu = pojeb
|
|
freya bo nie kazde zeby da się wybielić ,jak masz juz takie kosci to i wizyta u dentysty wiele nie pomoze :) jakupie blanx szaszu=pojeb(ana) zgadzam się :D
|
|
Jedna z najlepszych past to Diamond Pearl cos takiego i do tego listki wybielajace. po 2 tygodniach masz efekt niesamowity
|
|
Po paście Denivit też chyba efekty po 2 tygpdniach
|
|
pasta email diamant (czerwona) polecana przez aktorów 15234
|
|
do maniaxxx tak sie sklada ze byla dzisiaj wizyta u dentsty i ona drogo kosztowala - duzo pieniedzy -pewnie twoje pobory albo i wiecej dlatego mowilam o cenie przestan rozumowac wszystko w twoj "maniaxxx-sowaty"sposob miwie ci- dbaj o zeby!!!!!!!!!!!! jak ich nie bedziesz mial(a) to zrozumiesz dlaczego wypowiedzialam sie na temat kulinarny!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |