poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie naprawic tuner sat????

jak w temacie. może ktoś zna firmę która szybko naprawia bez zbędnego oczekiwania

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie naprawic tuner sat????

Na Pl. Neipdległości tam taki młody grubszy chłopak siedzi, moim rodzicom zrobił

A opłaca Ci się go wogóle naprawiać?nie wiem jaki tuner masz i jaką telewizję odbierasz,ale ja zrobiłam tak:mam Polsat Cyfrowy i wypowiedziałam umowę i nawiazałam drugą.Nie wiem czy teraz jest,ale wcześniej była promocja-trzy miesiące za darmo.Czas wypowiedzenia tez trzy miesiące,więc wyszło na jedno i mam nowy tuner.Naprawa kosztowałaby mnie 200 zł.a tak zapłacilam cos koło 50 zl.

wszystko ok ale ja odbieram tylko astre 1. nie chce polsatu ani innych takich bo potrzebne mi sa tylko niemieckie kanaly

a co w nim nie tak? może wystarczy wgrać ponownie soft?

Jak ci chodzi o tuner analogowy to się odezwij a 100% sprawny oddam ci darmo gg 4015378.

czy nie lepiej kupic nowy? po co pieniadze wydawac?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org