Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KAWIARNIA !!!!!!!!!!!! |
KAWIARNIA !!!!!!!!!! z prawdziwego zdarzenia w Łomży Co myślicie ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KAWIARNIA !!!!!!!!!!!! |
Przemo , nareszcie jakis mily czlowiek - dzieki bo tyh tamtych to tylko batem, ty jeden .......
|
|
od dawna czekam na coś takiego.
|
|
wreszcie jeden co potrafi rozmawiac z kobietami i im nic innego nie sugeruje, Przemoooo nie wiem -jak ci dziekowac, z ciebie to porzadny czlowiek
|
|
No maja przywracac rynek do zycia, nie?;)) Tyle ze dobra kawa tez kosztuje- beda chetni?
|
|
w kulturalnym towarzystwie, -bardzo lubie napic sie kawy bo przeciez 'nie kawa' jest najwazniejsza , ale z kim ja, sie pije dobra kawa pobudza do zycia smakoszy kawy, czy to miejsce jest wazne?
|
|
już dawno o tym pisałam, ale wtedy ktoś napisał, że przecież można napic się w domu, albo na stacji... tragedia... ja na pewno bym chodziła do takiej kawiarni, jest jeden warunek, kawa! nie byle jaka z tanich składników, tylko porządna pachnąca mocha :)
|
|
lubje kawusie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja też lubię kawę i herbatkę o smaku cytrynowym ____________ w życiu są lepsze i gorsze dni :)
|
|
jasiu aa lubisz jak ktos ci sra w usta ??:!!! :O
|
|
hehehe
|
|
co za czuby .... ja myślę że by się przydała u nas taka kawiarenka bo w tej Łomży nic nie ma ktoś ze znajomych przyjedzie to nawet niema gdzie iść co pokazać itp...
|
|
Lomzynska sielanka odwieczna i nieprzemijajaca wytrwa ......aby wytrwala .......bo ta kawa ma za-malo cukru
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |