poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie bezrobocie?! Jaki kryzys?!

Nawiązując do tematu o bezrobociu zadaje te dwa pytania. Patrząc po ogłoszeniach nawet na 4lomza jest sporo ofert pracy, a jak nie chca cie przyjac załóż swój biznes. Mój pomysł dla was. Masz własny samochód ? Dogadaj sie z barami gastronomicznymi w łomży typu kebaby pizzerie itp. i dowoź do nich jedzenie. Umów sie ze za dojazd bedziesz brał od klientów w łomży np 5 zł dla nich to tez interes bo taksówkarze biora po 10 zł. Zarejestruj działalnośc i tyle, masz pieniadze. Jest jeszcze wiele takich pomysłów. A jęsli chodzi o kryys to moim zdaniem dopada on tylko wielkie przedsiebiorstwa których włomży nie ma ewentualnie browar ale go to nigdy nie dopadnie piwko lubi kazdy:)

jejejejeje:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie bezrobocie?! Jaki kryzys?!

mam juz dosyc waszej pracy

szaszu ty nie monika przypadkiem

jejejejeje:)

kryzys to u nas był na początku lat 90
teraz to jest pikuś

Gówno prawda panie Tomek. Kryzys zaczął się - a żyję juz ponad pó wieku i wiem, co mówię - w końcu lat dziewięćdziesiątych. Wcześniej to był pikuś. To teraz jest jeden wielki szajs.

wielki szajs!!!!!!!!-dobrze gadasz zamaracha od gacha

szaszu ile nawdyhales sie haszu?

jedyny prawdziwy jasio :}

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org