Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eksperyment |
Bakoma jest najlepszą firmą na rynku produkującą jogurty. Jej produkty są smaczne zdrowe itp. Nie to co ten chłam Danona robiony z odpadków i mleka z fioletówych krów. To była ewidentna reklama jestem ciekaw czy ktoś na nią zareaguje:) Może wreszcie uda sie wykryć administratora. "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane "
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eksperyment |
...już 2 godziny i nic... hehe ;-) Pozdro!
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane :) hehe tylko to napisane żeby wiedzieć ze czuwa Admin :) ..::&MiKi&::..
|
|
reklama.onet.pl/bannery/onetpromocja/sky/wiem2004_160x600_41_dwa1a.gif
|
|
hehe i nic
|
|
Admin? Tutaj? hehe Widzieliście tych Panów, którzy obsługują 4lomza? :) Nie wyglądają na adminów :)
|
|
Prawie 10 godzin i nic...
|
|
oni wywalają jak coś w tytule jest nei tak jak byś napisał, że np. "kupujcie bakomę" w tytule czy cośpodobneg oto wtedy
|
|
BUMBOKS SPRÓBUJEMY :)
|
|
Jest admin tylko jak napiszesz w tytule reklame to skasują juz próbowałem i po 2 min. skasowali :( ..::&MiKi&::..
|
|
nooo.. widzita a reszta ich nie obchodzi e cielaki..;)
|
|
"Posty, których JEDYNYM celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane " A ten ma jeszcze drugi cel: sprawdzenie admina. Czyli się nie kwalifikuje :)
|
|
Behehe, zdaliście międzyforumowy test na IQ ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |