poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
naprawa mechanizmów okiennych

czy ktoś z Was miał problem z mechanizmem otwierania okna tego uchylnego? jeśli tak dajcie namiary kto to naprawia, ja mam okna zakupione w terrazycie kilka lat temu teraz okno nie domyka sie sa szczeliny i otwrcie na "odchył" powoduje wypadanie okna, prosze o pomocne odpowiedzi.
dzieki:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: naprawa mechanizmów okiennych

Terrazytu już dawno nie ma więc musisz kupić nowe w Domelu? jest chyba taki temat dużo tam wpisów :-))

na spokojnej jest firma z oknami i oni znaja dobrze okna z terrazytów.znajdziesz ich zaraz od strony w.polskiego.A propos DOMELA---radze omijac z daleka mam ich okna w calym domu i przez to mam same problemy.zaluje ze je kupiłem.pozdrawiam...

spokoloko@

dzieki za info , moze mi cos pomogą, nie bardzo mi sie chce kupowac nowe okna co 5 lat

ja czasami co 3 lata, ale jak sie dobrze otwierja te okna to je zostaw, jeszcze moze pociagna

moj maz ci moze naprawic za oplata jesli to jest w łomży

ewina zadzwon do meza agyness- masz numer 707070707, tylko go pilnuj bo czasami oczami strzela w lewo i w prawo jakby swojego szczescia szukal
ale z niego bardzo dobry specjalista, wyspecjalizowany w swojej dziedzinie, chyba jakies kursy bral,- w latach 80 tych ludzie mysleli tylko o doksztalcaniu sie, i jemu sie udalo!

szaszu, musze yo napisać, Twoje komentarze są denne

ewina- a ja myslamam ze ty- o patalanie mowisz? moje komentarze denne?
realistyczne , jak okna niedobre to zimno w domu- dziewczyno!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org