Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gomorra |
Czy ktoś orientuje się czy będzie to w ogóle wyświetlane w kochanej Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gomorra |
http://peb.pl/dramat-obyczajowe/402277-rapidshare-nl-gomorra-2008-dvdrip-3.html
|
|
nie - potem bedzie epidemia
|
|
nie wiem jaki jest film ale ksiazke polecam kozacka
|
|
praca, praca- a nie filmy wam w glowie o 5 w domu i do kuchni albo przed laptopem
|
|
ty suczy lbie szaszowaty bys lepiej zamknalpiiiiizdzioche bo juz mnie zaczynasz irytowac tym swoim pieeeerdoleniem w kazdym temacie !!!!
|
|
kobieta za kółkiem o wiele szybciej będzie jak sobie sięgniesz po film do neta :) A film zapowiada się fajny :) Ja ciągnę i nie czekam na te nasz kino bo się nie doczekam
|
|
Biernaczeto, jestem pod urokiem wielkiego ekranu i tego skupienia mas podczas seansu ;) Wersję ściągniętą mam już od dawna gdzieś w pierdołach szufladkowych, ale Gomorra to zbyt ciekawe dzieło na komputery ;)
|
|
Czytając komentarze oglądających wychodzi na to,że film jest przeciętny,ale obejrzę i się przekonam.
|
|
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=34138&sekcja=mmedia&mpozycja=2&pokaz=tak Będzie dobry :)
|
|
ogólnie film jest świetny!! daje do myślenia i po wyjściu z kina byłam trochę przygnębiona (koniec Was zaskoczy). Ale polecam gorąco!!!
|
|
szaszu wyczowam zapach spalenizny i nutke zazdrosci w Towich wypowiedziach...Kobieta za kółkiem nazywac gomorre dziełem troche przesada...dobry podobno ale jaki ciekawy film na zasadzie dokumentu widziałas ostatnio w łomżynskim kinie? mysle ze to starczy za prawdopodobna odpowiedz... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Bywam Niegrzeczny - a co mam w dupe cie pocalowac?
|
|
FIN ty juz swego fiutka nie widzisz! wiec ci sie marzy! nie masz tyle pieniedzy by kupic ten film w kasecie DVD to zamilcz, staruchu!
|
|
szaszu moja dupe mozesz poogladac na KASECIE dvd... nie całuj mnie w nia bo tak sie przestraszy twojej zakazanej geby ze zamknie sie w sobie i kopa nie bedzie leciała z poł roku... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
do bywam niegrzeczny-i znudzony zyciem ja z toba nie pilam bys mi szaszu mowil, i do ciebie nie mowilam- kto cie prosi o zdanie! wolnosci mu sie zachciewa a w kupiskach mieszka a traktor w garazu zamkneles'? juz po robocie? zupe zjadles? to teraz powinienes sie umyc.....
|
|
dzieci Neo, zbaczacie z tematu i jak zwykle, obrzucacie się błotem... przykre...
|
|
to niech nie pyskuje
|
|
szaszu buhahahahhahahah morda... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
twoja morda? w ktorym filmie? GOMORRA?
|
|
. . . .Ja pierdziele,stara baba a głupia. . . .
|
|
hah ahaha hahah hahaa hhaah :D :) :) "dawajta" jeszcze sie pośmieję buhahaha :D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
.....stara baba a głupia...a głupia........a silna.... :D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |