Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
modelki |
dzieje się w Łomży: http://prostozlomzy.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=979&catid=24&Itemid=147
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: modelki |
Jakis frajer chce se dupeczki poogladac bo pewnie nie ma swojej :) co to za agencja modelek ktora daje tylko email jako kontakt. To samo jak z tymi ogloszeniami o prace o ktorych juz bylo na forum. Znajac nasz Lomzynskie modelki to napewno kilka da sie na to naciagnac.
|
|
"nienaganna sylwetka, doswiadczenie nie jest wymagane, minimalny zakres pozowania glamour, topless, nagosc zakryta. " jaka profesjonalna agencja poszukuje modelek bez doświadczenia ? hehhe i jeszcze dodatkowo zdjecia topless, minimalny zakres pozowania hahah dobre. Żal poprostu.
|
|
hmmm niezłe jaja hehehe moze i ja dam takie jakies dziwne ogłoszenie bo mi przydałaby sie naprawde modelka do zdjec...ale czysto amatorskich ... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
W domu na tapczanie chce chyba te zdjecia trzepać- kaleczniak. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
a niech 'se' cyka- jak artysta to artysta
|
|
rewolwer za zdjecie uwazasz kawałek papieru wiec Twoja opinia wcale mnie nie interesuje:) "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Bywam Niegrzeczny- Ty to sie znaaaasz, ale na swoich zachciankach.....
|
|
szaszu a to zle?? "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
dbaj o siebie bo nikt o ciebie nia zadba tak jak ty
|
|
Poszukuję desperata, który skradnie mi wybrany samochód. Doświadczenie niewymagane, mile widziana nienaganna sylwetka. Szaszu, stworzenie miłe, mieszaj w tym kotle, jednak z większą werwą, na tytuł skandalistki trzeba zapracować. Mimo to pamiętaj- królowa jest tylko jedna. Ewentualnie popracuj nad królem.
|
|
co ty ja? nigdy! cos' masz z glowa nie tak myslisz ze ja mieszkam w lomzy i na dyskoteki chodze? frajer moge ci pomachac re,ka i powiedziec' trzymaj sie draniu
|
|
poszukuje gołych bab z nienaganna sylwetka, które zamknę w piwnicy, doświadczenie nie jest wymagane
|
|
cyt. "rewolwer za zdjecie uwazasz kawałek papieru wiec Twoja opinia wcale mnie nie interesuje:)" stary, sikam na twoją opinie, chcesz na tym form zaistnieć, to istniej:)))) to jest zajebiste forum:)))))))))) moze zostaniesz królem :)))) Będę pisał co mi sie chce nie zwracając uwagi na takie byty jak :bywam niegrzeczny. Zaręczam cię, ze w mojej obecności byłbyś potulny jak ministrant :)))) Strzałka napinaczu Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
To na pewno jakaś ściema .... już raz się nabrałam :)
|
|
Działanie jest proste. Wyślesz cwaniaczkom fotki, albo sami Ci zrobią. Zażadają od tego kasy obiecując niesamowitą karierę. Umieszczą na jakimś serwerze i tyle. Do tego często się zdarza, że okleją twoją - najczęściej lekko rozebraną sylwetką jakieś długopisy, popielniczki i inne badziewia, sprzedając to w żenująco niskim nakładzie dla spoconych łysych grubasów albo dla jarmarcznej strzelnicy. Zarobią na każdej z was jakieś pieniądze, nic nie oferując w zamian. Ostrzegam przed takimi naciągaczami !!! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
to tacy ktorzy zamiast mozgu maja napinacza, czy tak? ja nie lubie zdjec berk
|
|
zmeczenie powoduje ze rozum to ZUPA- a modelki to krolewska inwestycja porcji "mhmmm"
|
|
hmmm no coz nawiazujac do wypowiedzi peter. moje zdjecia nie sa rozbierane nie obiecuje kariery robie to co lubie modelka to nie tylko 90/60/90 18 lat chetna i gotowa "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
|
11111111111111111111
|
|
|
Dokładnie, onlyfans powoli staje się popularny w Polsce. Ładna dziewczyna bez problemu wyciągnie 100tyś/miesiąc jeżeli wie gdzie się promować, jak nie wie to może zlecić to agencji onlyfans.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |