Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak to zrobic? |
Sciągnełem gre z rapishare i była ona podzielona na 4 czesci. Jak teraz to zainstalowac ? wszystko do jednego foldera wkleic czy jak?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak to zrobic? |
rozpakowac czesc pierwsza,
|
|
no i co później???
|
|
cześć II wywalić heheh ( Musisz znaleśc istalkę ) i chyba wsio :)
|
|
zaznacz wszytskie 4 czesci kliknij wypakuj tutaj jeśli to spakowane jest :P tak myśle bo tak robie jak sciagam filmy a z grami nie mam do czynienia :)
|
|
Ale czy wszystkie czesci wypakowac do jednego foldera??
|
|
no chyba tak , te pliki muszą być razem
|
|
ropakuj 1 czesc a reszta tez sie rozpakuje Ewelina
|
|
Rece opadają. Skoro dzisiaj nie potrafią ludzie wypakować czegoś, to co by zrobili 10 lat temu. Pamiętam czasy gdy trzeba było wpisywać wiersze poleceń w dosie żeby rozpakowac lub spakować gre w programie arj.
|
|
wystarcz ze klikniesz prawym przyciskiem myszy na 1 rar i wybierzesz opcje wypakuj do , np. bedziesz mial wypakuj do(nazwa pliku) wtedy automatycznie stworzy ci sie folder z rozpakowanymi wszystkimi rarami czyli rzecz biorac bedzie tam gotowa instalka, prosciej juz sie chyba nie dalo wytlumaczyc
|
|
wiec z tego co zrozumiałem wystarczy wypakowac 1 czesc a reszta sama sie wypakuje?
|
|
tak dokladnie
|
|
Dobra wielcy informatycy pomózcie Tak jak kolega wyżej napisał wypakowałem wszystko ale w tym co wypakowałem jest jeszcze z 20 spakowany folderów każdy tak samo sie nazywa i kazdy ma taka sama wielkosc. jak wypakuje którus z nich jest tam tylko obraz płyty który ma 1kb co dalej?????? jejejejeje:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |