poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak to zrobic?

Sciągnełem gre z rapishare i była ona podzielona na 4 czesci. Jak teraz to zainstalowac ? wszystko do jednego foldera wkleic czy jak?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak to zrobic?

rozpakowac czesc pierwsza,

no i co później???

cześć II wywalić heheh ( Musisz znaleśc istalkę ) i chyba wsio :)

zaznacz wszytskie 4 czesci kliknij wypakuj tutaj jeśli to spakowane jest :P tak myśle bo tak robie jak sciagam filmy a z grami nie mam do czynienia :)

Ale czy wszystkie czesci wypakowac do jednego foldera??

no chyba tak , te pliki muszą być razem

ropakuj 1 czesc a reszta tez sie rozpakuje

Ewelina

Rece opadają. Skoro dzisiaj nie potrafią ludzie wypakować czegoś, to co by zrobili 10 lat temu. Pamiętam czasy gdy trzeba było wpisywać wiersze poleceń w dosie żeby rozpakowac lub spakować gre w programie arj.

wystarcz ze klikniesz prawym przyciskiem myszy na 1 rar i wybierzesz opcje wypakuj do , np. bedziesz mial wypakuj do(nazwa pliku) wtedy automatycznie stworzy ci sie folder z rozpakowanymi wszystkimi rarami czyli rzecz biorac bedzie tam gotowa instalka, prosciej juz sie chyba nie dalo wytlumaczyc

wiec z tego co zrozumiałem wystarczy wypakowac 1 czesc a reszta sama sie wypakuje?

tak dokladnie

Dobra wielcy informatycy pomózcie
Tak jak kolega wyżej napisał wypakowałem wszystko ale w tym co wypakowałem jest jeszcze z 20 spakowany folderów każdy tak samo sie nazywa i kazdy ma taka sama wielkosc. jak wypakuje którus z nich jest tam tylko obraz płyty który ma 1kb
co dalej??????

jejejejeje:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org