czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Adam Pierończyk -koncert jazzowy

Prawdopodobnie 1 marca ma być koncert jazzowy (jak w tytule).Fajnie tylko poszedłem kupic bilet a tu 40 zł !!!!!!!!!!!!
Chyba Regionalony Ośrodek Kultury troszke przesadza.
Nie tak dawno był świetny koncert Roberta Majewskiego w MDK-DŚT (ta sama klasa koncertu) i bilety były po 20 zł.
Poza tym na RAZ DWA TRZY bilety były po 35zł i grali znacznie dłużej.
Apel do Dyrektora Regionalnego Ośrodka Kultury - Panie!!! stuknij się...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Adam Pierończyk -koncert jazzowy

Acha!
Jeszcze dodam że koncert odbywać się będzie w restauracji Retro. Ludzie!!!! Tyle się mówi że nie ma pieniędzy na kulturę że nie ma pieniędzy na organizowanie różnych koncertów. Po cholere robić to w restauracji kiedy Ośrodek Kultury ma swoją własną salę nawet dwie i świetnie by na tej sali wypadł taki zespół a co najważniejsze bilety byłyby tańsze a co za tym idzie więcej osób poszłoby na taki koncercik np Ja!!!
A tak nie pójdę bo mi za drogo!!!!
Kurde kto tam jest Dyrektorem? Czy to tak trudno zrozumieć przeciez to proste jak budowa cepa!!!!!

Daleko nam jeszcze do XXI wieku!

ktos mysli o biznesie a nie o kulturze-dlatego bilety sa drogie
aaaaaaaa moze kultura(muzyka) jest tylko przeznaczona dla "bogatych"Lomzyniakow?

ja nawet za darmo nie chciałbym tego słuchać

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Autor: łewap (---.lom.vectranet.pl)

A tak nie pójdę bo mi za drogo!!!!

Tak - w Warszawie pewnie taniej. A na serio - 40 PLN za taki koncert to niewiele.

Daleko nam jeszcze do XXI wieku!

Ano daleko, P. łewap, skoro tak trudno przychodzi zrozumieć, że i muzyk musi z czegoś żyć, a dyrektorowi ROK zależy, by jak najmniej dołożyć do tego interesu.

Autor: szaszu (---.w92-128.abo.wanadoo.fr)

aaaaaaaa moze kultura(muzyka) jest tylko przeznaczona dla "bogatych"Lomzyniakow?

Bogatych łomżyniaków kultura interesuje tak, jak mnie disco polo. Przykładów nie będę podawać - osoby zorientowane wiedzą doskonale o kim mowa.

Autor: papkarol (---.lomza.mm.pl)

ja nawet za darmo nie chciałbym tego słuchać

Tak, ściągnięcie z sieci pirackich MP3 Dody czy innego "twórcy" wystarczy...

Łewap coś mi się wydaje, że nawet gdyby bilety na Pierończyka kosztowały 20 zl, to narzekałbyś, że jest za drogo i powinny kosztować 10 zł. Taki z Ciebie fan jazzu, że widzisz wszędzie problemy- a to cena nie ta, sala też nieodpowiednia. A może wogole bilety powinny być "za darmoche"- tylko, że to też nie jest gwarantem, ze na koncercie się ktos pojawi- takie sytuacje już Łomża przerabiała.

dream on

ja tam nie znam ale WARTO SIE UKULTURALNIAC POZNAWAC NOWE COS...wiec pojde chyba ze to w srodku tygodnia jak czesław spiewa...

"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

to idz na BOJS bilety tylko po 20zl :):):):):):)

Czesław Śpiewa w poniedziałek - 9 II.
Pierończyk w niedzielę - 1 III.

niedziela duzo duzo lepiej:) dzieki za info:)

"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

nie znam adama pieronczyka, co on spiewa?

Popatrz, posluchaj:
www.myspace.com/adampieronczyk

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org