wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kodak Express, przy ul.Dmowskiego - pełen profesjonalizm

Nie mogę się powstrzymać, by nie polecić fotografa, u którego dziś robiłam zdjęcia (do dyplomu).
Jestem pewna, że każdy z Was przeżywa mały stres związany z pozowaniem, co doskonale później widać na zdjęciu.
Ja miałam ten problem przy dwóch próbach, w tym jedna w dobrze ocenianym studio, ale czułam się tam jak intruz, przywitana przez fotografa na zasadzie "czego tu? "

Postanowiłam pójść do studio, z którego już kiedyś korzystałam, a mianowicie Kodak Express przy ul. Dmowskiego.
Przesympatyczny pan, bez poganiania i niepotrzebnych uwag zrobił mi kilka zdjęć, dodając, że jeśli będę niezadowolona, to pstryknie jeszcze kilka.

Zdjęcia były gotowe za godzinę, za wszystko zapłaciłam właściwie symboliczną kwotę.

Gorąco polecam to studio.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kodak Express, przy ul.Dmowskiego - pełen profesjonalizm

Piekna sprawa i co po to zakladalas konto na tym forum (pierwszy wpis) zeby pochwalic sie tym ze zrobilas sobie zdjecia do dyplomu. To zrob krok dalej i pokaz te zdjecia jak na nich wyszlas, jak juz robisz reklame to pokaz wynik pracy tego fotografa :)

nie polecam fotografa przy ratuszu.niby zakład taki dobry ale obsuga beznadziejna.tez fotograf w okularach stary to mi mało karku nie skręcił jak ustawiał glowe do fotografi hehe nie polecam;d bu ra ctwo;d

...

jarek zawsze profesjonalnie podchodzi do klientow-polecam

Wszechwiedzący, właśnie tego fotografa miałam na myśli :)

DxxxD właśnie po to założyłam konto.

Zdjęć nie będę pokazywać, bo w moim poście chodziło mi głównie o atmosferę i profesjonalizm w tym studio. Efekt końcowy jest mniej ważny (ale tez bardzo dobry).

ja też jestem bardzo zadowolony z tamtego zakładu i mogę smialo polecic

Łomża leży na Mazowszu !

wszechwiedzacy ja tam mnie mam zastrzeżeń,zawsze tam robiłem i będę robić :)

Dobrze że założyłaś ten temat-bo ja nie długo też mam zamiar zrobić sobie zdjęcie do dyplomu :) - będę wiedziała gdzie pójść jakby co

to dobrze że podzieliłaś się swoją wiedzą Pasti-ja na pewno skorzystam:-))

Wszechwiedzacy - wyraziłeś opinię o tym fotografie bardzo trafną, też miałam takie doświadczenie, podzielam twoją opinię.

Zrobiłam niedawno zdjecia do dyplomu na osiedlu w zakładzie Fuji (nie wiem jaka ulica) obsługa fantastyczna i efekty znakomite. Są bardzo wyrozumiali i można "pogrymasić". Bardzo ich polecam

najlepsze zdjecia robi pan w foto bajka czy jakos tak przy ulicy bernatowicza. a czarno biale są piękne poprostu :D

W 100% zgadzam sie z autorka tematu, poniewaz tez zawsze korzystam z uslug Kodak Express Dmowskiego i szczerze polecam!

jesli czarno białe tez polecam Bajke na Bernatowicza

to przy ratuszy czy na Dmowskiego?

j.w. czyli według opinii większości na Dmowskiego bardzo pozytywnie, przy Ratuszu średnio przyjemnie.

Ale muszę powiedzieć, że zdjęcia ślubne w Gapsie są świetne i na szczęście nie robi ich niemiły pan w okularach.

Jak juz , to Foto Gabs.:)))))
Pan na ul. Dmowskiego jest super - Mistrzostwo Świata, ja tylko się zastanawiam skąd czerpie cierpliwość i życzliwość .
Pomijam techniczne zagadnienia(bardzo dobry, moze najlepszy, ma olbrzymią wiedzę) ale te ciepło i życzliwość bardzo ujmują.
A chcę Wam dodać , ze własnie, to ten pan udowodnił szwindel magistratowi z działką pod Lidl
Brawo p. Jarosławie

Uwaga!!! nabity :)))))

rewolwer... o co chodzi z tym lidlem?

zapomnialem dodac, ze tez robilem sobie zdjecia do dokumentow na dmowskiego. przyznaje, ze jest tam bardzo mila obsluga. i kazdy kto byl...ten wie, ze fachowa

nie polecam jednak studia w galerii stokrotka, z łaska zrobią ci 2 fotki i to pracownice które bladego pojęcia nie maja o robieniu zdjęć żal aż ściska.

juzo nie placz bo bedziesz paskudny
zdjecia nie sa najwazniejsze w zyciu

a najlepszy jest mój fotograf ;p

ja lubie pozeczki zamrozone- albo stokrotki w sniegu--- to artystyczny album zdjec' "nie zapomnij mnie"

Dokładnie tak jak w temacie pełen profesjonalizm, najlepszy i chyba najcierpliwszy fotograf pod słońcem:)

marzenie; wykwintnos'c', wyrafinowanie, spostrzegawczosc, urok,owocowy smak, slonecznos'c', delikatnosc,szacunek,namietnos'c', kolory pasji, wrazliwosc, wyrozumialosc,nieprzyzwoity realizm, natura pozadania, nie-dotykalnosc, chwila, zmyslowosc, dotyk, uwielbiany profesjonalny odcien wrazliwego momentu kruchej chwili----album artysty- fotografa czcigodnego samca i niewinnego, ujmujacego dziedzica.

oj, chyba znowu CD sluchamam, to -przejdzie
lubie jablka zakazane i nigdy ich nie zrywam, wiec bardzo lubie profesjonalizm fotografa artystycznego w polskim wyjatkowym wydaniu

szaszu - ty jestes, za przeproszeniem, j...nięty. Zlituj się i się nie udzielaj.

break trough with łomża

Zgadzam się w Kodak Express zdjęcia są robione śliczne w bardzo przyjazanej atmosferze, ten Pan co robi naprawdę ma cierpliwość, ale i poczucie humoru, nie to co w Gapsie - tam obsługa jest... :-/ Pasti masz rację, zdjęcia ślubne z Gapsa są prześliczne :-) A co do galerii Stokrotka, no tam to już nie polecam!!

tak miec'ka - a co chcialabys?
na swietego nigdy, za malo masz rozumu
i pewnie ze wsi pochodzisz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org