Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kodak Express, przy ul.Dmowskiego - pełen profesjonalizm |
Nie mogę się powstrzymać, by nie polecić fotografa, u którego dziś robiłam zdjęcia (do dyplomu). Jestem pewna, że każdy z Was przeżywa mały stres związany z pozowaniem, co doskonale później widać na zdjęciu. Ja miałam ten problem przy dwóch próbach, w tym jedna w dobrze ocenianym studio, ale czułam się tam jak intruz, przywitana przez fotografa na zasadzie "czego tu? " Postanowiłam pójść do studio, z którego już kiedyś korzystałam, a mianowicie Kodak Express przy ul. Dmowskiego. Przesympatyczny pan, bez poganiania i niepotrzebnych uwag zrobił mi kilka zdjęć, dodając, że jeśli będę niezadowolona, to pstryknie jeszcze kilka. Zdjęcia były gotowe za godzinę, za wszystko zapłaciłam właściwie symboliczną kwotę. Gorąco polecam to studio.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kodak Express, przy ul.Dmowskiego - pełen profesjonalizm |
Piekna sprawa i co po to zakladalas konto na tym forum (pierwszy wpis) zeby pochwalic sie tym ze zrobilas sobie zdjecia do dyplomu. To zrob krok dalej i pokaz te zdjecia jak na nich wyszlas, jak juz robisz reklame to pokaz wynik pracy tego fotografa :)
|
|
nie polecam fotografa przy ratuszu.niby zakład taki dobry ale obsuga beznadziejna.tez fotograf w okularach stary to mi mało karku nie skręcił jak ustawiał glowe do fotografi hehe nie polecam;d bu ra ctwo;d ...
|
|
jarek zawsze profesjonalnie podchodzi do klientow-polecam
|
|
Wszechwiedzący, właśnie tego fotografa miałam na myśli :)
|
|
DxxxD właśnie po to założyłam konto. Zdjęć nie będę pokazywać, bo w moim poście chodziło mi głównie o atmosferę i profesjonalizm w tym studio. Efekt końcowy jest mniej ważny (ale tez bardzo dobry).
|
|
ja też jestem bardzo zadowolony z tamtego zakładu i mogę smialo polecic Łomża leży na Mazowszu !
|
|
wszechwiedzacy ja tam mnie mam zastrzeżeń,zawsze tam robiłem i będę robić :)
|
|
Dobrze że założyłaś ten temat-bo ja nie długo też mam zamiar zrobić sobie zdjęcie do dyplomu :) - będę wiedziała gdzie pójść jakby co
|
|
to dobrze że podzieliłaś się swoją wiedzą Pasti-ja na pewno skorzystam:-))
|
|
Wszechwiedzacy - wyraziłeś opinię o tym fotografie bardzo trafną, też miałam takie doświadczenie, podzielam twoją opinię. Zrobiłam niedawno zdjecia do dyplomu na osiedlu w zakładzie Fuji (nie wiem jaka ulica) obsługa fantastyczna i efekty znakomite. Są bardzo wyrozumiali i można "pogrymasić". Bardzo ich polecam
|
|
najlepsze zdjecia robi pan w foto bajka czy jakos tak przy ulicy bernatowicza. a czarno biale są piękne poprostu :D
|
|
W 100% zgadzam sie z autorka tematu, poniewaz tez zawsze korzystam z uslug Kodak Express Dmowskiego i szczerze polecam!
|
|
jesli czarno białe tez polecam Bajke na Bernatowicza
|
|
to przy ratuszy czy na Dmowskiego?
|
|
j.w. czyli według opinii większości na Dmowskiego bardzo pozytywnie, przy Ratuszu średnio przyjemnie. Ale muszę powiedzieć, że zdjęcia ślubne w Gapsie są świetne i na szczęście nie robi ich niemiły pan w okularach.
|
|
Jak juz , to Foto Gabs.:))))) Pan na ul. Dmowskiego jest super - Mistrzostwo Świata, ja tylko się zastanawiam skąd czerpie cierpliwość i życzliwość . Pomijam techniczne zagadnienia(bardzo dobry, moze najlepszy, ma olbrzymią wiedzę) ale te ciepło i życzliwość bardzo ujmują. A chcę Wam dodać , ze własnie, to ten pan udowodnił szwindel magistratowi z działką pod Lidl Brawo p. Jarosławie Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
rewolwer... o co chodzi z tym lidlem?
|
|
zapomnialem dodac, ze tez robilem sobie zdjecia do dokumentow na dmowskiego. przyznaje, ze jest tam bardzo mila obsluga. i kazdy kto byl...ten wie, ze fachowa
|
|
nie polecam jednak studia w galerii stokrotka, z łaska zrobią ci 2 fotki i to pracownice które bladego pojęcia nie maja o robieniu zdjęć żal aż ściska.
|
|
juzo nie placz bo bedziesz paskudny zdjecia nie sa najwazniejsze w zyciu
|
|
a najlepszy jest mój fotograf ;p
|
|
ja lubie pozeczki zamrozone- albo stokrotki w sniegu--- to artystyczny album zdjec' "nie zapomnij mnie"
|
|
Dokładnie tak jak w temacie pełen profesjonalizm, najlepszy i chyba najcierpliwszy fotograf pod słońcem:)
|
|
marzenie; wykwintnos'c', wyrafinowanie, spostrzegawczosc, urok,owocowy smak, slonecznos'c', delikatnosc,szacunek,namietnos'c', kolory pasji, wrazliwosc, wyrozumialosc,nieprzyzwoity realizm, natura pozadania, nie-dotykalnosc, chwila, zmyslowosc, dotyk, uwielbiany profesjonalny odcien wrazliwego momentu kruchej chwili----album artysty- fotografa czcigodnego samca i niewinnego, ujmujacego dziedzica.
|
|
oj, chyba znowu CD sluchamam, to -przejdzie lubie jablka zakazane i nigdy ich nie zrywam, wiec bardzo lubie profesjonalizm fotografa artystycznego w polskim wyjatkowym wydaniu
|
|
szaszu - ty jestes, za przeproszeniem, j...nięty. Zlituj się i się nie udzielaj. break trough with łomża
|
|
Zgadzam się w Kodak Express zdjęcia są robione śliczne w bardzo przyjazanej atmosferze, ten Pan co robi naprawdę ma cierpliwość, ale i poczucie humoru, nie to co w Gapsie - tam obsługa jest... :-/ Pasti masz rację, zdjęcia ślubne z Gapsa są prześliczne :-) A co do galerii Stokrotka, no tam to już nie polecam!!
|
|
tak miec'ka - a co chcialabys? na swietego nigdy, za malo masz rozumu i pewnie ze wsi pochodzisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |