Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obniżki cen ubrań |
gdzie mozna kupic fajne markowe ciuszki po obnizkach???????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obniżki cen ubrań |
polecam hale targowoł
|
|
mam na pogonke prawie nowe galoty malo smigane jak reflektujesz to ci spuszcze sporo xD a jak nie to posmigaj po ciucholandach
|
|
w łomzy nigdzie heheh
|
|
Polecam Białystok- tylko i wyłącznie- galerie: Alfa i Biała. Chociaż tam wyprzedaże powoli się już kończą. Pozdrawiam!!
|
|
czekam na dalsze propozycje :) Białystok dobra sprawa ale na to trzeba wiecej czasu z powodu dojazdu... ale moze... :)
|
|
wiem, ze jest niezla promocja w reporterze, nawet 70 % Ja niestety nic dla siebie nie znalazlem, ale ty moze cos wyszukasz
|
|
Gdzie jest ten reporter?N al.Legionów nad kantorem? Przy 4Plus? Mileś jakie tam spodziany masz???? Pomysłowo.
|
|
w vertusie w starej galerii jest -50%.. i są tam naprawde niezłe ciuchy Po pierwsze wydeptuj własną ścieżke. Idź swoją drogą zamiast naśladować reszte.
|
|
W reporterze żadko bywam , raz na kilka miesięcy ale co zajde to nic tam ciekawego nie ma a cena za te ciuchy to śmiech , sprawdzcie oferte reportera na allegro tam to mają wybór, w ogóle w łomży lipa z ciuchami, teraz jedynie ta nowa galeria w stokrotce troche , i ponoć w vertusie promocja jak łomżynianka87 napisała. Osobiście kupuję ciuchy na necie, buty , t-shirty i bluzy , większy wybór i taniej szczególnie buty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |