poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo dla tej Pani

od razu mowie ze nie jestem zwiazany w jakikolwiek sposb z Pania Bogumiłą Olbryś nie wiem nawet jak ona wyglada ale naleza jej sie wielkie brawa bo to dzieki niej w lomzy bedziemy moze tankowali po normalnych cenach zapamietam sobie dobrze Panią i napewno nie zapomne przy najblizszych wyborach takich ludzi nam trzeba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo dla tej Pani

Najpierw niech wybudują bo od samego gadania nic się jeszcze nie zrobiło. I jak już to nie po normalnych cenach tylko po kosztach, przynajmniej jak to było przedstawione w artykule, a to nie są normalne ceny tylko w regułach rynkowych zaniżone. Ale jestem za...

jest juz temat o paliwach wiec po co nowy ?????

Temat: -------------> "Ceny paliw w Łomży"

Po to żebyś mógł tu zajrzeć i walnąć sobie posta...

NO właśnie...rzuca się "przedwyborczą kiełbasą" ...i reakcja jest ;)
Niech Pani Olbryś najpierw sprawdzi temat... zanim zacznie deklarować takie "obietnice".... Hasła rzuca "chwytliwe" i zapewniające miejsce w radzie na kolejną kadencję...a potem znowu po x-latach o stacjach będzie opowiadać... Tak jak teraz...teorie o JEDYNNYM PROBLEMIE STOJĄCYM NA DRODZE DO STWORZENIA TANIEGO ELDORADO PALIWOWEGO - braku możliwości zfinansowania... ;) ...a moze powinna się dorzucić ze swojej diety...? kto jest za? ;)

Tak-też myślę,że zaczyna się kampania!

Myślę, że próżny temat, a za paliwo płacimy i tak swoje (idiotyczne pytanie ktoś mnie pyta ile moje auto pali ja odpowiadam ile mu wleję) "i gdzie tu jest sens, czy jest osoba która to sprostuje, chyba że kolejny argument na podwyżkę paliwa".

Jeszcze jedna wielka bzdura i głupota, ciekawe kto to wymyślił i w jakim celu? Przecież do 1 kwietnia jeszcze daleko.

No tak ;) Wybory się zbliżają ;) Uwierzę jak zobaczę ;) A nie sądzę by udało się ją wybudować do najbliższych wyborów ;) Trochę za późno się obudzili...

Po kosztach nie można , jak się doliczy amortyzację i inwestycję to cena wyjdzie droższa niż na każdej innej stacji.Poza tym samorząd nie jest watowcem a za paliwa są waty i akcyzy to jakim cudem by prowadzili tą działalnosć, ( ajent)?? stosowanie cen dumpingowych? Po co to klepać pierdoły jak się nie wie .

Tak! Brawo! Pomnik od razu jej postawmy! Najlepiej w parku miejskim ZAMIAST Jakuba Wagi! Tania kiełbasa wyborcza!!!!

heh chciałbym to zobaczyć...a co na to konkurencja ?:)
przecież w Łomzy jedna banda

Tak niech włożą kasę i wybudują a konkurencja przejmie za grosze i ich pochwali.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org