sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obciążenie.

Witam.Jak w temacie mam pytanie gdzie można kupić w miare tanio obciążenie na sztangę. Oprócz Miliszkiewicza i na Bernatowicza bo tam jest po 6 i 7zł.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obciążenie.

Na Allegro pewnie by taniej było

ta, a dolicz koszty transportu.
mozesz popatrzec obciazenie na podlasiu i ew. jak masz czym to odebrac osobiscie ;p

no i oprucz allegro hehehe czekam na odp.

Lub też w Kramiku w dziale sportowym :)

Oprócz allegro oprócz Bernatowicza oprócz Miliszkiewicza to może wcale nie kupuj.
Na allegro nie opłaca się kupić to fakt ze względu na koszta transportu,no chyba,że znajdziesz taką aukcje gdzie transport jest za free w co wątpię.
Moim zdaniem Miliszkiewicz to najlepsze rozwiązanie,albo znaleźć kogoś kto likwiduje swoją domową siłkę,możesz też się pokręcić i coś zajmuać :D

Nie ma nic za darmo

Cierpliwie przeglądaj ogłoszenia i szukaj. Tak samo z allegro, poszukaj na warmińsko-mazurskie.wiem,że ok 3 miesiące temu znalazłem tam firmę ,która dowoziła obciążenie za darmo(mieli po ok 4,50-5 zł za kg).

PS: Mam na sprzedaż dwa hantle po 3kg :D

kolego a ile Ci tego obciazenia potrzeba?

no tak z 20kg na otwor 30mm.

ja mam w piwnicy obciążenie w sumie 90kg, 2x20kg 2x15kg 10kg i 2x5kg (otwór 30mm) i gryf prosty 15kg 185cm (chyba) jak coś to mogę sprzedać całość tak po 4,5zł za kg z dostawą :)

20kg i kombinujesz? ile zaoszczedzisz 5-10zl?

Możliwe,że też będę miał na sprzedaż dużo obciążenia. Odezwij się na e-maila mojego.

koszt wysylki z allegro zestawu gryfów i obciązenia ow adze 160 kg wynosi 85 zl a zestaw 750 to daje jakies 4.70 za kg wiec niewiem czy sie nei oplaca zebym mial kwit sam bym wzial :]

nikt nie chce 90kg obciążenia i sztangi? w cenie 4,5zł za kg

oddam za 500zł sztange, obciazenie, laweczke stojak od sztange :)

jaka lawka ile obicazenia i jaka wytrzymalosc jak sam robiles ot nawet nie odpisuj

Nie robiłem tego sam :P, ławka masywna z regulacja wysokości podparcia, 90kg, 2x20kg 2x15kg 10kg i 2x5kg (otwór 30mm) gryf 185cm prosty, zdjęcia mogę wysłać na pocztę, sprzedaje tylko całość 600zł

Nadal aktualne :)

najtaniej to sam se zrob :D wiadro plastikowe wylewasz beton tylko w srodek wkladasz jakas rurke :D i masz obciazniki tanie solidne :D

y

Mam na sprzedaż taką oto ławeczkę:

http://i46.tinypic.com/29pelag.jpg

http://i49.tinypic.com/zo7t05.jpg

Cena 130zł

kontakt e-mail

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org