Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fotki z lat 90. |
Witam!! Mam wielką prośbę! Czy posiada może ktoś fotki z lat 90. terenu gdzie teraz znajduje się skatepark i ogólnie terenu między ulicami Ks. Janusz i Ks. Anny. Potrzebuje ich do swojej pracy mgr. Bardzo dziękuje za pomoc :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fotki z lat 90. |
Fotki?! Pyniu...tam kiedyś pola były i nic więcej. Nie trzeba zdjęć, wystarczy wyobraźnia...latem zboża, snopki po żniwach, zimą śnieg, zające i kuropatwy...itd, itd. Ewentualnie mieszkańców Szosy Zambrowskiej popytaj, np. tych co pozostałości sadów jeszcze się ostały w rejonie Ks. Anny, Pana K. koło starego młyna i sąsiadów. Pozdrawiam.
|
|
Sorry, nie wczytałem się w Twoje pytanie. Chodzi ci o lata 90-te, a więc już osiedla istniały.
|
|
raczej chodziło mi o to co wcześniej się działo w miejscu gdzie był skate park przy sp 9 i w miejscu gdzie wybudowali niedawno nowe bloki tzn przy Ks. Janusz 19, 21, 23. :)
|
|
bloki ks janusz 19,21,23 maja ok 22 lata wczesniej , chodzi ci raczej o 11,13,15 19a 21a 23a tam byly dwa boiska od nogi a tam gdize skate park kolejne dwa i kawal pola zaczynali tam ocos wczesniej budowac ale sie rozmyslili i zakopali fundamenty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |