czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
AUTO-BAJER W ŁOMŻY CO MYŚLICIE ?

Witam, nie dawno pisalem o sklepie z czesciami ale mysle ze naprwade jest duzo takich sklepow a takiego z bajerami nie ma.
Mieszkam na slasku i tu takie sklepy prosperuja bardzo dobrze.
Pisze bo wlasnie planuje w łomży otworzyć.
Także co myslicie o takim sklepie asortyment to cos takiego:
www.c-t-s.pl
ma szanse ? ja mysle ze tak ale chetnie poslucham waszych opini
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: AUTO-BAJER W ŁOMŻY CO MYŚLICIE ?

taaaa, przyjadą wszyscy okoliczni tuningowcy, branie będzie jak cholera, radzę zaopatrzyć się w duże ilości diód, neonów czy jak to tam nazywają, chromu oczywiście, spinerów, pokrowców, ale nie takich zwykłych, tylko ze smokami, brewki, bad looki i inne ...

w sumie taki imponujący zestaw da z jakieś 20-30KM więcej i milion punktów lansu

;-)

Wydaje mi sie ze nastawiasz sie na dotacje z PUP-u i bardzo dobrze. Tylko ze na takie pierdoly to w Lomzy zbytu nie bedzie. Juz kiedys istnial taki sklep na Placu Niepodleglosci ale dosc szybko sie zawinol.

sobek szczerze ? Nie ma szans, może jakbyś sprzedawał części i bajery dałbyś rade utrzymać interes, ale na samych bajerach mie utrzymasz się.

-----------------------------------------------------
Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!!

nie wypali na 100%,w lomzy rzadko cos wypala.moja rada z doswiadczenia....

do dziela nie sluchaj tych pierdul

dobra reklama i do dzieła dorzuć jakieś promocyjne ceny lakierów samochodowych mieszalniki lakierów radia głośniki itp radia CB anteny zatrudnisz dobrych lakierników i elektryków samochodowych i masz szanse być silna konkurencja na rynku

sobek888 podbij na @ mam kilka pomysłów które powinieneś rozpatrzyć a na pewno coś pomogą

własnie kolego nie słuchaj ludzi którzy nie maja zielonego pojecia o tym co masz zamiar zrobic:) jezeli masz dobr miejsce i odpowiednio sie zareklamujesz to ten sklep bedzie suuuuper presperował!! tak wiec ja twoim miejscu bym sie nawet nie zastanawial nad jego otwarciem! powodzenia napewno do niego zajze jak juz bedzie:)

witam, widze ze zdania sa podzielone ale tak czytam te forum to az mi sie smiach chce jak narzekac na empik itp hehe chyba za duzo na filmy patrzycie byscie chcieli niewiadmo co jakby lomza byla jakims las vegas .
ok wracajac do tematu to ja mysle ze jakby kazdy tak myslal to nikt by nic nie mial.
ludzie ktorzy krytykuja sa jak moja babcia hehe ona zawsze mowi dbrze jest jak jest i co wszyscy maja pracowac za grosze na tych co odwaza sie cos otworzyc ?
jak sie nie prubuje to sie nie ma same sie nie zrobi nic a wkoncu przyjdzie ktos kto bedzie mial duzo kasy i sobie otworzy co bedzie chcial jak lomza sie rozwinie.
dlatego szukam tam szansy bo jak narazie jest bardzo do tylu np za woj slaskim gdzie teraz mieszkam .
nie ma takiej konkurencji i ludzie sa strasznie podtani na nowosci co widze np przy odziezy .
prawda jest taka ze jak nie ma sie duzo osob na utrzymaniu to kazdy sklep zagwarantuje ci wiekszy zysk niz praca u prywaciarza ktory nic nie wie czesto wogole sie nie zna nic nie robi i trzepie kase najwieksza.
takze kto nie prubuje ten nie ma do odwarznych swiat nalezy hehe lepiej sprobowac niz potem sobie zarzucac ze sie tego nie zrobilo .
jak jeszcze macie jakeis trefne informacje z checia przeczytam
pzdrawiam

jezeli na ślasku jest tak dobrze czemu tam nie otworzysz jak tam taka mała konkurencja chyba wieksze szanse niz w Łomży...tak mi sie wydaje ze sam chyba nie wiesz co bys chciał jak jestes taki tego pewnie to otwieraj i nie szukaj co ci inni powiedza...moja opina to nie ma to szans ale probuj i napisz jak ci idzie :)

na slasku jest 1000x wieksza konkurencja jak juz :) pzdr

a otwieraj zawsze ktos tam wpadnie teraz samochodow jak psow

moze macie jeszcze jakies mysli niewiem czego brakuje co jest drogie slabo dostepne albo poprostu ceny sa kosmiczne

niunia=> co ty mozesz wiedziec? zauważyłem ze jesteś aktywna na każdym forum... jestes jakaś wszechstronnie uzdolniona czy jak??! udzilaj sie na tematy gdzie masz jakieś pojęcie...np kosmetyczk w łomzy haha
a ty kolego tak jak wczesnie pisalem nie ogladaj sie na innych tylko smiało do przodu!!! powodzienia! pozdrawiam

Proszę Cię nie zakładaj tego sklepu .Już dość wiejskiego tuningu na ulicach Łomży.

TUNINGI NIE SĄ WIEJSKIE , TO WASZE SAMOCHODY SĄ ZBYT WIEJSKIE NA TUNINGI I WYCHODZI POTEM Z TEGO BYLE TURBODUPA

biznesmen0000 :zadziwie cie moge cos wiedziec w tym temacie bo poniekad jestem z nim zwiazana wiec nie wyskakuj mi tu jak nie masz o tym pojecia i nie udzialam sie na kazdym forum chyba słabo widzisz,sam sie udzielaj moze na temat solarium ...

hehe nom tez tak patrze ze wszyzstko wiesz. wszystko krytykujesz az mnie to bawi czujesz sie jakas miastowa ? swiatowiec? hehe chyba jestes zakorzeniona mocno na wsi i wpatrzona w amerykanskie seriale :)
hehe ja mysle o dosyc powazniejszych rzeczach chociaz tez bez przesady rzeczy dostepne dla wszystkich bez skomplikowanego montazu .
co cieszy oko kazdego kto lubi samochody tak jak ja ;p pzdr

podobne sklepy były w Sokołowie, Bielsku i Siedlcach niestety żadnego już nie ma na rynku, czas pseudo tuningu już chyba przeminoł

dokładnie, wpakujesz kasy i d o w i d z e n i a

Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!!

jesli to ma byc sklep z pseudo tuningiem to nie startuj a jezeli beda tam ciekawe zeczy to wal smialo a ci co sie tak najwiecej udzielajo ze im ze wszystkim zle w Łomży to droga wolna nikt was tu nie trzyma Polska jest duza. Sobek888 zycze powodzenia

sobek888 jak widac to chyba ty swiatowiec bo tak ten slask wspominasz siedz tam i nie wracaj...co przeszkadza ci ze ktos wypowiada swoje zdanie to po cholere zakładasz kolejny temat bo moze tylko chcesz wprowadzic niepotrzebana dyskusje bo jak widziałam to ty szukasz pracy w dziale ogłoszenia wiec zastanow sie a nie oceniasz ludzi jak ich nie znasz...sam nie wiesz czego chcesz chłopaku!!

P.S ja wypowiedziałam sie na twoj temat ktory załozyłes a nie na inni natomiast ty wykraczasz daleko poza nim...szowinisto

Zacytuje:

"...prawda jest taka ze jak nie ma sie duzo osob na utrzymaniu to kazdy sklep zagwarantuje ci wiekszy zysk niz praca u prywaciarza ktory nic nie wie czesto wogole sie nie zna nic nie robi i trzepie kase najwieksza..."

Piszesz o prywaciarzach a sam to kim będziesz... i takie samo zdanie będą mieli o Tobie inni ;)

Reszta bez komentarza

Myślę że taki sklep jednak miał by wzięcie i dodatkowo tak jak ktoś już zauważył zatrudniasz jakiegoś fachure od elektryki i interes się kręci
dorzuć jeszcze opcje szycia pokrowców na miare.

A Niunia to nie przypadkiem dziecko włąściciela nieudolnej potencjalnej konkuręcji z al legionów gdzie ceny są z kosmosu ?? hahah Pozdrawiam
(baby do garów dżołk)

Denver nie trafiłes :) przykro mi..i zainwestuj w słownik

hmmma tak w ogole to po co komu to potrzebne?? chce dobre audio to kupuje dobre audio chce fajna furke to kupuje fajna furke i co ma w niej byc to juz jest,....

"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Jak byś nie wiedział to dobre audio się kupuje... ale montaż jest ważniejszy od sprzętu bo w dobrze wytłumionych drzwiach głośniki za 100 zagrają lepiej niż te za 400 w niewytłumionych...

Bajery do furki są po to, żeby indwidualilsta czuł się zaspokojony ;) i po to, żeby wyróżniać się z tłumu tysięcy pozornie takich samych aut... grunt to robić to ze smakiem i z umiarem.

No cóż w Łomży z tego co pamiętam sklep o podobnym profilu próbował już zaistnieć, lecz widać coś nie wypaliło, ale gdyby było komu i gdzie zająć się montażem takich przygwizdów to sporo młodzieży by się nad tym zastanowiło. Odwiedzających sklep byłoby z pewnością znacznie więcej, ale jakiś handelek dodatkowo na Allegro, trzeba to wszystko zgrać a na pewno się utrzymasz. Życzę sukcesów. Pozdrawiam.

lomza - to auto- bajer dniem i naca,
gdzie jest zysk takiego biznesu?

Zależy od podejscia,wszystko można rozkręcić.Pozdr.

o to chodzi

Otworz taki sklep + sprowadzaj JDM-owe czesci mechaniczne i optyczne do japoncow w "normalnej" cenie to bedzie cos :D

A ja mam dla Ciebie nieruchomośc w Kupiskach Starych przy trasie na Ostrołękę obok churtowni z napojami :))
Można tam zrobić i sklep i warsztat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org