Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miss ekonomika |
cytuje fragment artykułu z 4lomza : Wstęp wolny dla ludzi z kulturą. Jeśli nie jestem niezbyt kulturalny, to ile kosztuje wejściówka ? O tym już Nasz dzielny reporter nie informuje. ----------------------------------------------------- Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!! -----------------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miss ekonomika |
mistrzu, reporter właściwie napisał, na wyborach miss powinne znajdowac sie osoby z kultura, zeby nie bylo zadnych problemow ;]
|
|
Jeśli jestes "niezbyt kulturalny" to wogule tam nie przychodzi i tyle bo wioche tylko zrobisz
|
|
"miss ekonomika"......smiechu warte.....i po co te wybory!?Chyba tylko po to zeby te uczestniczki podniosly swoja wartosc w oczach nauczycieli,kolezanek i kolegow ze szkoly......totalny bezsens czy to im pomoze w nauce,pozniejszej pracy,zmieni ich zycie na lepsze!!Nie sadze!!\Dla mnie jest to tylko i wylacznie obajawa proznosci i lansowania tych dziewczyn....osobiscie nawet jak by przy wejsciu na ta impreze rozdawali szampana to i tak nie ma po co isc!! emikarwik
|
|
emikarwik masz racje... żeby chociaz one były warte tego całego zamieszania... w tym roku to już w ogóle...bez komentarza
|
|
najważniejsze wydarzenie kulturalne w tym miesiącu :)
|
|
emikarwik tu chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę :)
|
|
***** emi czy jak Ci tam, niechcesz to nie idź nikt Cię nie zmusza, a tak nawiasem mówiąć, w tym roku panie na miss nie zachwycają góra 2 są dobre, a reszta... Sami zobaczycie ;p
|
|
proste biernaczeto na racje to jest tylko dobra zabawa przemo
|
|
Zróbcie Na naszej klasie głosowanie. Napewno każda Uczestniczka ma konto i zdjecie przy lustrze usmiechając sie robiąc mine srającego kota.
|
|
Kandydatki na miss nie są zachwycające bo nie było glosowania jak co rok tylko komisja wybrała swoje koleżanki albo panny które dobrze pucowały. ..nic nie może przecież wiecznie trwać..
|
|
Kultura przejawiła by się w tym, że autor artykułu nie informował by o tym, iż jest wstęp dla osób kulturalnych, bo jest to oczywiste. To tak jak byś zapraszał kogoś na weselę z zastrzeżeniem, że ma się przyzwoicie zachowywać. - chamstwo
|
|
Jeśli są to nieoficjalne wybory Łomży, to powinny być wieczorem i w warunkach XXI wieku. Panny wyjdą na scene, w tym 2 dobre, a młodzież usiądzie i cieszo się, że nie ma lekcji. Czasami jeszcze pare osób z drzewnej przyjdzie, więc to są wybory ekonomika, a nie jak auor stwierdził, że nieoficjalne wybory Łomży. urzad skarbowy potwierdzam ----------------------------------------------------- Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!! -----------------------------------------------------
|
|
Jest wiele bardzo ladnych dziewczyn w lomzy i nawet o 100 razy ladniejszych jak te panny z ekonoma i wcale sie nie afiszuja z tym dziewczyny gdzie wasza skromnosc??!Dobra zabawa mowisz heh dobra zabawa to by byla jak by odbyl sie w tej szkole wieczor kabaretowy to rozumiem .....predzej "dobra popijawa" to tak! Ktos napisal ze jest to najwazniejsze wydazenie kulturalne lomzy o jej zeby tak bylo to impreza odbywala sie np w Urzedzie Miasta albo w Domu Lalki i Aktora gdzie jest duza sala-ladna-scena i warunki do tego zeby bylo tam ekskluzywnie a nie na szkolnej sali gimnastycznej.....to jest poprosyu brak zajecia i wywalanie kasy w bloto z nudow-ludzie zrobcie lepiej cos porzytecznego dla miasta i ludzi np jakas akcje na rzecz biednych dziec :) emikarwik
|
|
Czy wejście będzie możliwe przez całe wybory czy tylko w okolicach godz. 11.00 (chodzi o osoby spoza szkoły).
|
|
@ emikarwik: dobra zabawa nie dla wszytskich jest równoznaczna z "dobrą popijawą". Powiedz mi któe z tych dziewczyn "afiszuje" sie dlatego, że mogą zostać MISS? Dobry przykład, dwie ostatnie MISS - jakoś ja w szkole nie dostrzegłem, aby którakolwiek z tych dziewczyn wywyższała się dlatego, że została MISS. Wg. mnie to co mówisz nie ma nawet konkretnego wytłumaczenia. Wybory są zalicznane do Dni Kultury Uczniowskiej w Ekonomiku, nie dziw się więc, że jest to na sali gimnastycznej. Pozatym jest to tradycja szkolna a po ilości osób widać, że osoby z innych szkoł z chęcią przychodzą, nie widzę w tym żadnego problemu ani żadnych uwag. Co do kultury osób przychodzących... ja też mógłbym pójść do innej szkoły i poodwalać szopke, ale wtedy cierpi na tym renoma szkoły,a nie Ty...
|
|
Ale trzeba przyznać ze Miss wybrana w tym roku w ogóle nie powinna nią zostać... Były ładniejsze uczestniczki od niej. A zwyciężczyni.... no komment
|
|
hahahaha z tych fot - załamka dobrze, że nie myśli o zawodostwie ----------------------------------------------------- Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!! -----------------------------------------------------
|
|
Ludzie to ma być tylko zabawa,a Wy przeżywacie jak mrówki w ciąży ;) Czy to ważne która jest ładniejsza?Przecież każdy z nas ma inny gust :) Poza tym przy takich wyborach nie oceniana jest sama uroda,ale też prezentacja,sposób chodzenia,ubiór itp a przede wszystkim chodzi o to,żeby się dobrze bawić :) Wrzućcie trochę na luz...
|
|
dokładnie : MasaViV chociaż jedna mądra xD przeżywacie jakby to Miss świata a tam to dopiero wybierają okrutnie Ale trzeba przyznać ze Miss wybrana w tym roku w ogóle nie powinna nią zostać... Były ładniejsze uczestniczki od niej. A zwyciężczyni.... no komment co ty nie powiesz pfff Osobiście kibicowałam kandydatce nr 1 ale szanuje wybór Jury jakie pucowanie prawie wszystkie to 1 klasistki a chłopcy nie z ekonoma więc nie po znajomości żall mi was i tych co komentowali ciągle "a ta to za niska ta za gruba..." sami spójrzcie w lustro to jest zabawa coroczny konkurs Ekonomika pozatym są eliminacje więc skoro przeszły to mają coś w sobie
|
|
dodam jeszcze ze co roku wam coś nie pasuje <zawsze komuś nie koniecznie wam> rok temu się nie podobało dziś słyszałam o tegorocznej miss gdy wchodziła " ta okropnaa..." weźcie się zastanówcie 2 lata tez sie nie podobało bo każdy by chciał zeby koleżanka wygrała tak jak dziś dookoła 8 wygra ...później WCIĘCie i gwizdy na Arlettę <MISS> pfff zal was
|
|
Takie młode a już zmasakrowane ;=) dobra zabawa xDD
|
|
Nie podoba się komuś to niech nie przychadzi Ha macie problem straszny nikt wam nie karze....
|
|
czyli ta impreza nie zasługuje na wpis jako post na 4lomza . . . czekam na opis miss PG1, które będą wybierane na wiosne hehe, to samo, na sali gimnastycznej ----------------------------------------------------- Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!! -----------------------------------------------------
|
|
Dajcie spokój co oni wymyślają. Myślałem ,że miss się zostaje za urode i za jakąś piękność... a tutaj nie wiem za co.. Pomysłowo.
|
|
Dajcie sobie spokoj. Taka sama zabawa jak kazda inna. Bedzie troche smiechu a moze i lez. Troche wspomnien i tyle. Nie ma sie co unosic. Przypomne ze dzis zmarla taka wlasnie miss z Ameryki Poludniowej. Wczesniej aby ja ratowac amputowano jej obie dlonie i obie stopy. I tyle jest wlasnie warte zycie. Nalezy sie smiac i cieszyc tym co sie ma a nie szukac dziury w calym, poki mozna.
|
|
|
Ta miss totalnie bez rewelki... nie jest brzydka, ale więcej niż przeciętna też nie... Łebki w gajerach, którzy za nimi stoją - kartoflane twarze hehe Za to artykuł trzyma poziom :D "- Tylko dwie są atrakcyjne, a reszta to albo mara, albo paszczak – skomentował jeden. " buahahaha no śmieszne, ale po co to przytaczać? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne ten fragment był zabójczy. Ukaz prubuje na Nas zarobić. ----------------------------------------------------- Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!! -----------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |