Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hera & My ?? |
hmmm tak sie zastaniawiam czy walo u nas w miesice Heroine??? kiedys cos mi sie obilo o uszy ze to zekomo ten i tamten razem z nim ale zebym byl 100% pewny czy to prawda to chyba nie zdazylo mi sie... no a teraz sie przyznawajcie kto wali po kablach :) pozdroofki :) ................aaaj :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hera & My ?? |
Ten temat pisałeś chyba po kilku "kreskach" ;-))) Pozdrawiam
|
|
huehehehhe nie nie po :kreskach: po kompociku :) mamusia nawarzyla ze sliwkow i jabkoow :) wali po baniaku niemilosiernie :) pozdro :) ................aaaj :)
|
|
chyba ty sama produkujesz !!
|
|
co nie sama prodokuje ! ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
ptysiu,bałwanie!....hehe ...phObia to "on",a nie "ona" ;-)
|
|
A co tyz policji jesteś??? albo masz poważnie sryto psyche pucując sie o takie rzeczy a i jest jedna opcja:przypuszczam ze szukasz kogoś kto ci zaciśnie pasek na wicie.Nic niewiem,nic niesłyszałem,nic niewidziałem. ŁKS Łomża. "...głupotę wyszydzić by twórca jej tesz widział że mądrość ludzki ma limitowany przydział..."
|
|
pffff revolta.... po twwojej rozkimnce widze ze sie filmow naogladales i bijesz tu jakas kryminalna rozkmina ktora brzmi w twoich ustach ciut niewyraznie...?? bleech... slabo montujesz po pierwsze a po drogie wy milicyjne dzieci juz tak macie! i jak ci sie temat nie podoba to sie nie wypowiadaj... pozdrawiam cieplutko zjedz se na kolacje stechle udko. bijaaaaaać ................aaaj :)
|
|
Prawda w oczy kole,tak tylko moge powiedzieć.Zaliczasz mnie pod regółkę "milicyjnych dzieci", niestety jest to nieprawdą .Sam-a pewnie masz rodowód milicyjny rodowód wskazuje na to twoja dociekliwość cutujętak siezastaniawiam czy walo u nas w miesice Heroine???".Niewiem co kierowało tobo w momencie zakładania tego tematu(mogę sie tylko domyślać). "...głupotę wyszydzić by twórca jej tesz widział że mądrość ludzki ma limitowany przydział..."
|
|
walo
|
|
revolta powiem ci jedno usadziles sie i straszliwie marudzisz wiesz co mna kierowalo?? odpowiedz jest banalnie proste lecz dla ciebie moze bardzo skomplikowana i widze ze bez pomocy nie doszedl bys nigdy do tego. a kierowala mna zwykla cikawosc. czyz to nie proste?? a twoje wywody sa strasznie przykre. kleisz tu jakeigos wielce madrego a prawda lezy po srodku. i raczej to ty bijesz w strone narkomanika tak strasznie cie boli ten temat ze sie straszliwie podniecasz i wypytujesz kto z policji a kto nie. takze kolego nie pruj sie tak bo nic madrego nie piszesza jedynie sie czepiasz i szukasz dziury w calym. pozdrawiam (_!_) ................aaaj :)
|
|
i na to konto zapale sobie bucha!!! !!!!!!weeed!!!!!! bijaaaaać ................aaaj :)
|
|
No to ty też lubię spływ kajakiem.Nara "...głupotę wyszydzić by twórca jej tesz widział że mądrość ludzki ma limitowany przydział..."
|
|
aaaaaaaaaj Phobia:) wali sie herke tu i tamuj :) Alem zwazony konkretnie ide w kime aaaaj bjiaaaaaaaaaać:) Furiouz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |