Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie wrażenia? |
Jakie wrażenia,opinie bądź też uwagi na temat otwartej dziś Galerii? Moim zdaniem świetnie!Jest to świetne ,,centrum handlowe'' ,że tak powiem w naszej Łomży.Jestem zachwycony. Pomysłowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie wrażenia? |
ja jeszcze się nie wybrałem bo jak zwykle odstraszył mnie brak miejsc parkingowych ;) poczekam aż sytuacja się uspokoi hehe ;)
|
|
tlumy ludzi jakby sie cos stalo...rozdawali bulki?
|
|
Dobromil a kupiłes coś, czy tak jak zawsze snujesz się i przyklejasz do witryn?:)))
|
|
widze z okna że jest masakra.w środku aż czarno ;P
|
|
ludzi oczywiście od cholery, jak to w dzień otwarcia, dobrze że wkońcu mamy u siebie empik
|
|
W końcu TMK będzie można kupić :)
|
|
TMK zawsze można było kupić. Widocznie słabo szukałes :)
|
|
wie ktoś do ktorej dzisiaj otwarte?
|
|
dziś darmozjady i ciekawascy. Trzeba poczekać aż się coś uspokoi :P ...
|
|
fcp można było przez neta zamawiać, a tak normalnie w sklepie to chyba nie było w Łomży.
|
|
mała strasznie ta galeria... Empik też bardzo mały i oferta raczej podstawowa - jak większy kiosk... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
A mnie rozczarował sklep CCC, rozumiem, ze gdzieś się trzeba pozbyć starego towaru. Ale tam nie ma dosłownie nic z nowej kolekcji - wszystko jest z ostatnich dwoch lat. Lubię te sklepy więc wiem mniej więcej co kiedy było. Byłam kilka dni temu w innym mieście w ich sklepie i spodobały mi się kozaczki. Po przemyśleniach stwierdziłam - ok - kupię w Łomży. Acha - akurat. U nas nie ma dosłownie NIC z kolekcji zimowej :-) Cóż - w przyszłym tyg. Wawa.
|
|
a powiedz mi kto ściąga teraz towar z kolekcji zimowej?sklepy robią wyprzedaże żeby opchnąć zimowy towar a nie żeby sciagać nowe kozaczki, kurtki, rękawiczki bo wiadomo że nic z tego nie sprzeda.chyba że zrobią przerzut z innego sklepu gdzie jest dużo towaru zimowego.
|
|
a ja mieszkam obok i dopiero dzis dowiedzialam sie ze otwarcie bylo :D
|
|
a jakie sklepy tam sa????obecnie z racji studiow nie przebywam w lomzy ale chetnie dowiedzialabym sie co tam nowego nadzialali:)
|
|
jest 19 sklepow.nie sposob wszystkich wymienic m.in. empik,5-10-15,cross,big star,oxide,ccc,green point,the trend house i troche innych ;P żeby przejść całą galerię trzeba 5 godzin ;P taki mały joke ;)
|
|
Gromosław ja się zajmowałem i zajmuję rozprowadzaniem TMK wystarczy że do mnie napiszesz i zawsze się znajdzie
|
|
Mogli się szarpnąć na jeszcze jedną kondygnację :/ Ciekawe czy jutro też będą takie tłumy, bo bym poszedł na spokojnie pooglądał co tam jest, bo nie chciało mi się dzisiaj przepychać między statystami :| ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
nie dostałby pozwolenia na 2 kondygnacyjny budynek
|
|
Donald nie pruj sie tam/Hu cie obchodzi co kupiłem. Zazdrościsz bo sam poszedłeś bo myślałeś ,że może bułke dostaniesz chodziłeś za ochroniarzami i proponowałeś sex za hajs. Nie pokazuj sie tam nawet bo lipy tylko najebiesz.Wioche tylko robisz.. TEPIĆ KURESTWO NA FORUM Pomysłowo.
|
|
Empik - pozytywne zaskoczenie, myślałem że będzie mniejszy niż w innych miastach, ale okazuje się że jest podobnych rozmiarów, chociaż trochę mało na półkach. Prawdopodobnie z czasem się zapełnią. Ogólnie dzisiaj ludzie raczej przyszli/przyjechali zobaczyć jak to wygląda, co jest ciekawego oraz na promocje. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Ciekawe jakie manko będzie po takich tłumach i czemu polakom się wszystko przydaje :)
|
|
Nowa galeria hehe Ekstra trochę miasta we wsi.
|
|
Dobromil prawda boli co? hehehehe nie pluj się tak wieśniaku...
|
|
wies napewno sie zleci
|
|
łomza to wiocha !!! ;]
|