Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klubowicze 54... |
witam ja i moi znajomi jestesmy czestymi klientami Klubu 54....co mozecie powiedziec na temat tego klubu? bo mi osobiscie bardzo sie podoba...ten lokal ma specyficzny klimat...mozna pograc w bilard na pozadnych stolach.....jedynie obsluga pozostawia sobie wiele do zyczenia!!!!!!!!! emikarwik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klubowicze 54... |
jak by wszedl do jakiegos urzedu
|
|
tam jest fajnie ja tam nic zlego na ten lokal niepowiem najlepszy klub w lomzy .....................
|
|
co masz koleszko na mysli??Ze tak drentwo jest?rozwin swoja wypowiedz! emikarwik
|
|
co do tego ze klub jest najlepszym klubem w Łomży to oczywiste!!!!! reszta lokali gdzie znajduje sie bilard nawet niech nie nazywaja sie klubami bilardowymi tylko Klubami z Bilardem bo to roznica !!! Tj.Pub 9,Centrum Bilardowe--jakie centrum ludzie jak tam same dzieci chodza :) emikarwik
|
|
kiedyś często tam chodziliśmy, zawsze przeszkadzały nam tam kłęby dymu, więc teraz (żona w ciąży) nie chodzimy, ale może wkrótce ;) obsługa jest sympatyczna tylko trzeba, zresztą jak do każdego, być miłym ;)
|
|
Pub 9 same dzieci? :O Chyba nie o tym samym miejscu myślimy... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Centrum Bilardowe--jakie centrum ludzie jak tam same dzieci chodza :)
|
|
a ja mimo ze zdecydowanie dawno nie byłem w PUBIE 9 ale nastepnym razem napewno o wiele chetniej pojde tam niz do 54... to jest klub?? załosna sprawa haha gdzie tam jest klub ?? jesli klubem mozna nazwac cos gdzie 16letnie dzieciaki graja na maszynach albo licealna młodziez grajaca w karty to faktycznie klub...ze pozal sie Panie... obsługa fakt...dziewczyny zza baru przede wszystkim spojrzenie na dzien dobry typu "CZEGO?!".haha ja podziekuje za taki klub... a w bilarda faktycznie stoły bardzo dobre jedne z lepszych jesli nie najlepsze w miescie... w skrocie na partyjke w kulki w dzien całkiem miło ale na weekendowy wypad do klubu to za nic sie to nie nadaje:)pozdrawiam "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Parę lat temu, kiedy powstał ten klub 54, to można było wybrać się z paczką, ale teraz brzydzą mnie te porwane, powykręcane kanapy, na których trzeba uważać, żeby sobie guzów nie narobić....no ale to skóra i nieważne w jakim są stanie. Powoli robi się to speluna, a nie klub. Pozostaje tylko opcja - bilard.
|
|
saneone...chodzilo mi o centrum bilardowe a nie o Pub 9! Pub 9 na szczescie z nowym wlascicielem duzo sie poprawil i naprawde jest przyzwoicie teraz! emikarwik
|
|
czlowieku a gdzie ty widziales tam 16to letnie dzieci grajace w maszyny czy w karty.......!!!akurat co do tego nie mozna miec zadnych zastrzezen!Moze ty masz 17lat i nie chcieli cie wpuscic to juz inna sprawa!fakt barmanki sie popsoly nie ma co i nawet jesli podejdziesz do baru z usmiechem na twarzy to licz sie z tym ze zanim jedna z 2ga wogole podniesie dupsko z krzeselka to juz cud.......ja rozumiem ze mozna miec zly dzien ale zeby co dwa dni tak bylo.....praca jak kazda a nawet bardziej wymagajaca jesli nie czojesz tego co robisz to rzuc to! Pozdro dla wszystkich barmanek lubiacych swoja robote emikarwik
|
|
Viollin---troche za ostro pojechales po temacie......kanapy moze i juz zuzyte ale zeby zaraz speluna-to lekka przesada!!!Ty chyba nigdy nie byles w spelunie albo bywasz zbyt czesto o gubisz orietacje hehe. A jesli rozbiles sobie kiedy kolwiej glowe przez kanapy to dlaczego nie zlozyles zazalenia o odszkodowanie....... ;) ludzie,ludzie to tak jak z Yam Cafe gadacie a i tak tam chodzicie!! emikarwik
|
|
Nie to, żebym kogoś bronił, ale w Polsce chyba nie ma zakazu przebywania osobom niepełnoletnim w "klubach". Jedynie jest zakaz sprzedaży im alkoholu. To czy owe małoletnie osoby powinny przebywać w klubie to raczej kwestia wychowania, kultury, polityki "klubu" i moralności. Mylę się ?
|
|
z tego co sie orietuje to nawet osoby do lat 18tu nie maja tam wejscia juz nie mowiac o alkoholu czy innych sprawach. "urzad skarbowy"----masz racje :) emikarwik
|
|
ja wiem co widziały moje oczy i nie naleze do zwolennikow klubow jakiego kolwiek typu gdzie mozna spotkac osoby ktore na upartego mogłyby byc moim dzieckiem... emikarwik czytajac Twoja wypowiedz w kierunku Viollin to odnosze wrazenie ze Twoje pochwały w kierunku 54 płyna raczej z tego ze to Ty nie byłes/as nigdy w klubie z prawdziwego zdarzenia... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
"bywam niegrzeczny"---hehh zabawny jestes naprawde :) Mam porownanie co do klubow nie tylko Łomżyńskich bywało sie tu i tam wiec nie tylko moim zdaniem ale tez ludzi z wiekszych miast Klub ten jest naprawde na wysokim poziomie....... emikarwik
|
|
a mi sie podoba specyficzny klimat i miła atmosfera a 9 tez ok no jedynie obsługa w 54 do zmiany
|
|
tak klub naprawde spoko kulturka,fajna muza,jest jak pogadac i jest z kim pograc........a co do obslugi jak juz wspominalem i moj przedmowca...kiedys byla lepsza.milsza i czlowiek nie musial dlugo prosic i czekac.......wszysto z łaska-pozal sie Boze emikarwik
|
|
Heh śmiać mi się chce co tu nie którzy wypisują.W 54 bywałem grając w pokerka i czasami na piwko.Mając ponad 18 lat kilkanaście razy byłem sprawdzany czy mam lata choć (mam nadzieje ) wyglądam na pełnoletniego.Barmanki jak to barmanki czasami rzucały głupim tekstem ,ale chyba dlatego ,że chłopaki ze wsi zajechały :P Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń lecz fakt faktem ,że tam zawsze lepiej się czułem niż w yamie.Właściciel spoko ,ludzie spoko więc ja nie wiem po co te wszystkie wrzuty.Czytając nie które posty mam wrażenie ,że wypowiadają się osoby, które tam wogóle nie bywały. Pozdrawiam. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Bywam Niegrzeczny nie pisz bzdur na temat małolatów w 54. Chyba nikt kto tam chodzi nie uwierzy w te brednie. Można się tam przyczepić do wielu rzeczy ale nie do tego, że wpuszczają tam dzieci. emikarwik, masz jakies profity w 54 że tak im słodzisz? ;o))
|
|
Emikarwik tu i tam tzn gdzie bo chyba nie tam gdzie ja hahahah... Kurcze widziałem kolejne nawiazanie go yamy a to tak jakby porownywac pub pod papugami do baru pod grusza. juz takiej speluny jak yam sie zrobił to porazka totalna pamietam jak to wygladało mniej wiecej 8-10 lat temu no i brak porownania...no ale coz moze warto zauwazyc tez to ze klub tworza nie tylko własciciele i dj-e ale tez ludzie ktorzy tam sie bawia... a pod wzgledem ludzi to 54 takie kluby jak yam, czy rampa bije na głowe... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
"bywam niegrzeczny" czlowieku skad ty dojezdzasz ;0 Na bank jestes z jakiejs wiochy zabitej dechami i bywales tylko w remizie...bo widze ze zero masz pojecia.......Dam Ci rade poprostu nie chodz do Klubu 54 bo psujesz klimat i obnizasz poziom kultury jaki tam panuje....Zrob taki dobry gest w kierunku ludzi ktorzy szanuja ten klub i wlascicieli za to ze mieli lux pomysl z tym lokalem!!! emikarwik
|
|
P.S "Wafel" Jakie profity czlowieku poprostu niektorzy wypowiadaja sie tak jak by nawet kolo ruchomych drzwi tam nigdy nie stali.....wogole bez pojecia......jak sie lubi jakis lokal to trzeba wyjasnic niektorym pacanom co i jak! emikarwik
|
|
re.: Bywam Niegrzeczny "a ja mimo ze zdecydowanie dawno nie byłem w PUBIE 9 ale nastepnym razem napewno o wiele chetniej pojde tam niz do 54... to jest klub??" kolejny wazeliniarz CLUBU 9, to już jest nie do zniesienia, to jest wręcz niesmaczne, "juz takiej speluny jak yam sie zrobił to porazka totalna pamietam jak to wygladało mniej wiecej 8-10 lat temu no i brak porownania" chyba nie byłeś w yamie 10 lat temu, właśnie wtedy to był odpowiednik Pod Gruszą, Koni. Co by nie pisać na temat yamy to niestety ale jest jedyny lokal w Łomży w którym zachodzą jakieś zmiany i to jest główna przyczyna tych nieprzychylnych opinii o tym lokalu. Jeżeli są zmiany to najwyraźniej lokal przynosi zyski, jeśli są zyski to jest powodzenie a tego niestety ale większość nie może przetrawić To jest taka łomżyńska mentalność, Pomału widzę, że zaczyna tego doświadczać 54, mają powodzenie, mają dużo klientów, to zaczyna się tzw destrukcja medialna. Komu na tym zależy???
|
|
zeby nie bylo, Pub 9 nie ma z tym nic wspolnego, nie mam tez pojecia kto pisze ze u nas w lokalu jest ok(bo to ze jest to inna kwestia), ja na temat 54 wypowiedzialem sie juz kiedys i byly to same pozytywne slowa, opinii o nim nadal nie zmienilem i nie zmienie..........
|
|
i skoro napisalas kolejny wazeliniarz 9-ki to co w tej sytuacji powiesz o sobie? to jest nie do zniesienia, wrecz niesmaczne..........hehe dobre
|
|
ja jakos od 10 lat chodze do jamy i 54 i nigdy mi nic zlego sie tam nie przytrafilo oczywiscie jak to w lokalu jednemu alkohol sluzy drugiemu nie. Co roku widac jak sie zmieniaja konsumenci tych lokali wiadomo czas leci jedni sie starzeja inni dorastaja i moze tym co sie juz zestarzeli (25-30latkowie) 19-20-latkowie wydaja sie dziecmi. Druga sprawa ze duzo jest teraz klientow z poza Łomzy ktorzy czasami szumia ale to sa marginalne incydenty. jak narazie to nie ma lepszych lokali w Łomzy od tych dwoch miejsc nawet przereklamowana amnezja nie pasuje do tych dwoch lokali wystarczy isc i zobaczyc po frekwencji. A do swoich rowiesnikow 30 latkow jak wam nie odpowiada zabawa w towarzystwie 19-20 latkow to jeszcze mozecie isc do klubu seniora;)
|
|
do Bywam NIEDORZECZNY na niegrzecznego to trzeba sobie zasłużyć!!! przepraszam wszystkich ale muszę zacytować tego niedoroba: "a pod wzgledem ludzi to 54 takie kluby jak yam, czy rampa bije na głowe..." ja jestem stałą bywalczynią 54 i yamy i z moich obserwacji wynika, że często są to ci sami ludzie. Osobiście często w czwartki, piątki i soboty z 54 ze znajomymi przenosimy się do yamy, albo się nie przenosimy, albo idziemy od razu do yamy i zawsze spotykamy i tu i tu masę wspólnych znajomych. To, że do Łomży zaczyna coraz więcej zjeżdżać ludzi z poza miasta to zarówno w yamie jaki w 54 da się zauważyć. Dla mnie ten folklor nie przeszkadza a wręcz przeciwnie to bardzo dobrze, że w 54 obok tzw stałego wystroju wnętrz czyli osób które można spotkać tam codziennie jest napływ świeżej krwi.
|
|
Nina26 nie wiesz komu na tym zalezy? Pekajacej ze zlosci konkurencji;)
|
|
To nie z 9-tki, właściciel 9-ki jak ma zamiar się reklamować to robi to sam i bezpośrednio a nie poniża sie do napuszczania bandy znajomych żeby pisali bzdury na forum. Zreszta podobno zrobił tam kawał dobrej roboty, i wyprowadził ten lokal do poziomu.... kiedyś to sprawdzę. Bywam niegrzeczny - ty się zdecyduj, najpierw piszesz, że w 54 są dzieci, a później że cyt. "pod wzgledem ludzi to 54 takie kluby jak yam, czy rampa bije na głowe..." Zdecydowany to Ty raczej nie jesteś ;o) emikarwik - bez obrazy, tak sie tylko pytam, bo z reguły takie wątki zakładają ludzie żeby jechać po kimś a nie chwalić
|
|
tylko wykresl ze swojej listy Dziewiątkę bo zaczyna sie to robic smieszne
|
|
to bylo do Janusza...
|
|
do Wafel- nie nie gniewam sie dalem ten post dlatego ze ostatnio tak dyskutowalismy o klubach lomzynskich i chcielismy miec obiektywne spojrzenie innych ludzi....nam osobiscie jak wspomnialem bardzo podoba sie ten lokal....i nie jedziemy po tych lokalach chyba ze w ktoryms zostaniemy zle potraktowani to wtedy nie omieszkam napisac o tym co nas lub mnie zniesmaczylo...po to piszemy na forum zeby podzielic sie z innymi swoimi odczuciami.Mysle ze tzw. jechanie komu kolwiek jest nie kulturalne....poprostu!mozna to napisac w sposob normalny,grzeczny nie uzywajac brzydkich slow. pozdro dla Wafla i Figlarki ;)) emikarwik
|
|
no wlasnie figlarka - po co od razu uzywac obrazliwych slow?? i mnie i kilka osob ubawily slowa tego kolesia, ale nikt mu nie wrzucal inwektyw. Uwazasz ze Twoja wypowiedz jest madrzejsza, bardziej lotna jak wrzucisz mu kilka epitetow?? (to a propos "niedoroba"). ** juz myslalem ze ten watek to wyjatek ;o)) 26 wpisow i nikt sie nie wyzywal, a jednak nie dalo sie....i to dziewczyna
|
|
wafel-baby teraz to gorsze od chlopow.......a zawziete to heh nie ma co liczyc na kulturalna debate.......zycie! emikarwik
|
|
hahahahha nie no wy jestescie niemozliwi...to Wy pekacie ze złosci a nie konkurencja z tego co widze hahahaha.ciekawe dlaczego... moze dlatego ze skoro jestescie fanami tak mało wymagajacych miejsc moze jestescie tak samo mało wymagajacy wobec siebie a wasze ambicje koncza sie mniej wiecej w czasach poczatku lat 90?? ktos tam pisał o braku mojego zdecydowania... wiec...to nie brak zdecydowania tylko nawet 18-19 letni madry człowiek moze byc osoba ciekawsza do poznania i rozmowy niz 30 letni kretyn:) co do pubu9 to tak ciagle nie zmieniam zdania ze zdecydowanie chetniej pojde tam niz do 54 czy yam caffe... a czemu?? BO TAM JEST NAPRAWDE KULTURALNIE. przynajmniej ja tak uwazam. nigdy nie poczułem sie tam w jakis dziwny sopsob a obsługa w porownaniu do 54 rewelacyjna i mysle ze temu nie zaprzeczy nikt.po za tym kolejnym plusem jest HOTSPOT ale pewnie czesc fanow i fanek lokali ktorych tak wybitnie nie uwazam za kulturalne nie wie co to jest:) no coz... zaznacze jeszcze ze tak jak wy macie swoje zdanie o 54 i mam je gdzies tak samo zauwazcie ze rowniez mam mozliwosc tego zeby miec własne a czy wam sie ono podoba czy nie to juz nie moj problem.komu sie nie podoba to czytac nie musi prawda?? "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Pierdoła:)))) z tego bywającego niegrzeczny.
|
|
'bywam niegrzeczny" Co do Pub 9 to racja klub odzyl i nie ma sie do czego przyczepic! Ale z tego co widze to naprawde czlowieku masz malo lat bo ciezko ci pojac wiele spraw i widze ze z tolerancja tez u ciebie cieniutko.....po twoich wypowiedziach i stylu w jakim piszesz uwazam ze strasznie przeceniasz swoja dojrzalosc-chyba uwazasz sie za wybitnie madrego-najmadrzejszego!!!grunt to skromnosc!!:) Dla mnie to mozesz chodzic gdzie Ci sie tylko chce i podoba....widocznie Klub 54 nie jest klubem dla ciebie bo nie dorosles jeszcze zeby tam chodzic,wnioskuje ze jestes nastoletnim chlopakiem jeszcze!No coz taki wiek buntowniczy.....ale nie martw sie moze ci przejdzie!1!! tak naprawde reszta klubow z bilardem jakie powstaly po otwarciu Klubu 54 sa tylko kopia tego klubu......WIEC O CZYM MY TU MOWIMY KOCHANI GDYBY NIE 54 TO BYSCIE NIE WIDZIELI STOL DO BILARDA WYGLADA-to sie tyczy do "bywam niegrzeczny"!THE END emikarwik
|
|
emikarwik- co Ty wogóle piszesz? Reszta klubów jakie powstały po otwarciu 54 to są tylko jego kopie? Piepszysz bzdety, bo po pierwsze,to zanim powstało 54, to już kiedyś kiedyś, w miejscu obecnego centrum, też był lokal innego właściciela i też się nazywał centrum. Już nie pamiętam dokładnie, ale to było przed albo po Baltonie-kupa czasu temu i wydaje mi się, że było pierwsze od 54, także stoły bilardowe już widzieliśmy dawno temu i nie zawdzięczamy tego właścicielom 54. Po 2- to w Łomży jest moda na bilarda, bo to fajna gra i dlatego w każdym nowym lokalu,no może nie w każdym, stoi jakiś stół do bilarda, bo na nim się zarabia a i ludzie lubią grać- proste! Jak jesteś taki kreatywny, to wymyśl coś nowego i wtedy mów że kopiują Twój pomysł, bo Centrum było pierwsze od 54. Zaznaczam odrazu, że nie mam nic do 54.
|
|
Bylo wiecej klubow bilardowych, byl Wotanex czy jak to sie tam pisalo bo juz nie pamietam, Jadkowa, Centrum, Bianco, Miras i w niektorych byly stoly o ktorych niektorzy moga sobie pomarzyc :) W Bilard gralo sie tez u Janka..........
|
|
Heh Kola ładnie to ująłeś :P Bywam niegrzeczny patrze ,że wiele wymagasz od klubów.Fajnie ,że masz swoje zdanie ,ale nie musisz negować cudzego.Skoro tak tryskasz mądrością to wyjaw nam jak powinien wyglądać klub twoich marzeń.Marnie prowokujesz chłopcze ,ale no niestety tu jest forum i można pisać co się chce. Odnośnie yamy , byłem dzisiaj z rana i musze powiedzieć ,że klimat ranny jest o niebo lepszy niż klimat wieczorny :P (ale mi się fajnie napisało). http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
"WIEC O CZYM MY TU MOWIMY KOCHANI GDYBY NIE 54 TO BYSCIE NIE WIDZIELI STOL DO BILARDA WYGLADA" nic nie mam do 54, bo kiedyś lubiłem tam chodzić, ale bez przesady haha na bilarda się łaziło do Janka (ten klimat hehe) albo na Jadkową jak jeszcze nikt nie wiedział, że 54 powstanie ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Także emikarwik sam widzisz, Łomża i jej mieszkańcy znają bilard już od bardzo dawna i same stoły bilardowe też już daaaawno temu widzieli. Piszesz w swoich postach, jaki to Ty jesteś dojżały i dorosły a niepamiętasz pierwszych klubów bilardowych w Łomży, choć było ich bardzo dużo, mniejszych większych, ale było, a 54 jest po prostu ich lepszą KOPIĄ, jak już używasz tego sformułowania. Taka prawda.
|
|
Bywam niegrzeczny, twoje oczy naprawde nie wiele widzialy, albo widza co chca. HotSpot w 54 byl zanim jeszcze nowy wlasciciel przejal 9-tke, to tak na marginesie. (o ile nie jeszcze wczesniej) ;o)) Wiec juz moze sie nie wysilaj, bo piszasz o jednym lokalu tak jakbys naprawde nawet nie stal w okolicach jego drzwi (cyt z emikarwika), chociaz tam juz bys lapal zasieg jakbys mial na czym ;o))) O tych stolach to troche przesadzasz emikarwik, a niby sami wlasciciele to gdzie sie uczyli grac w kulki? Wlasnie u Janka, u Jakaca... Ale fakt faktem ze od kiedy padly ostatnie lokale gdzie mozna bylo isc pograc, bylo jakies 15 lat przerwy i nie bylo gdzie grac (no prosze, nie piszcie mi o Jatkowej, zachowajmy jakis umiar w fantazji). Dopiero chlopaki z 54 odwazyli sie zainwestowac w ten sport od nowa. Inni juz tylko ich kopiowali jak zobaczyli ze z tego moze byc kasa. (lacznie z kolorami scian lol ). Ale taki jest swiat, co sie wsciekac. Jedni maja wizje i odwage a inni tylko pieniadze. Tylko ze niektorym sie wydawalo ze wystarczy wstawic stoly i beda robic biznes - jak to wyglada w praktyce widac bylo na przykladzie 9-ki Groszka...i kilku innych miejsc. dobra nudny ten temat sie robi... dajmy juz na luz -emikarwik, ale to i tak jeden z najkulturalniejszych watkow jaki ostatnio czytalem, ... widocznie sam obiekt opinii wzbudza w ludziach umiar i kulture ;o))))
|
|
Moi drodzy mowiac ze reszta klubow powstajacych po otwarciu 54 jest jego kopia nie mialem na mysli ze 54 byl 1szym lokalem gdzie sie gralo w lomzy w "kulki" ! Starsze roczniki pamiataja i bywali w Centrum,Bianko czy u Janka...no i dzieki temu co niektorzy pewnie nauczyli sie dobrze grac.....ale ludzie Jadkowa......!!!Nie no to faktycznie renomowany klub nie ma co heheh. To tak jak by porownywac ktory lokal jest lepszy- Kufelek czy Kormoran :))) Klub z tego co widzialem,slyszalem i ogladalem jest jedynym klubem gdzie odbywaja sie turnieje,zawody rangi krajowej itd....gdzie graja zawodnicy w roznych stron polski nie tylko z Łomży czy bliskich okolic.Kiedys bylem na paru turniejech czy na Mistrzostwach Łomży i jest to organizowane na wysokim poziomie......a gdzie wczesnej odbywaly sie tak powazne imprezy w lokalach z bilardem!?Ja bynaj mniej nie pamietam i nie slyszalem.....chyba ze o czyms nie wiem albo dzialo sie "nie za moich czasow'' to oki :) Tak ze w gruncie rzeczy mowiac o tych stolach itd.mailem na mysli Prawdziwy Klub ze Zdarzenia gdzie nie tylko przyjdziesz machnac piwko i na pol trzezwym pobawic sie w bilard ale tak ze zobaczyc jak robia to zawodowi gracze w kulturalnej atmoswerze prawdziwych zawodow. emikarwik
|
|
hmmm no widze ze po czesci znajduje zrozumienie w tym ze 54 to NIE jest klub marzen a jesli jest to dla bardzo mało wymagajacych osob. jak miałby wygladac klub z moich marzen?? wizualnie mogłby byc jak yam moze odrobinke lepiej powykanczany ale objetosciowo w sam raz do tego obsługa jak z amnesii albo pub 9 stoły jak z 54. jesli chodzi o klimaty łomżynskie. aha słasnie skoro klub jest tak mocno fajnie kulturalny to proponuje urzadzic wystawe fotografii grafiki malarstwa koncert nieznanego zespołu wieczor z poezja spiewana czytana czy cokolwiek...wtedy moze naprawde ludzie nie tylko kulturalni ale i ukulturalnieni zaczna odwiedzac chetniej 54. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
hehe no ładnie. Bez komentarza. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
|
i kółko różańcowe ;o)))) też się powstrzymam >lol<
|
|
Jeszcze brakuje w 54 tylko wieczorow literackich,albo teatrzyku lalek i bedzie lokal na poziomie :)))Bywam Niegrzeczny -idz sie ogarnij,albo sie pochlastaj biletem kolejowym,to moze po kuracji ci rozumu przybedzie!
|
|
ale fazaaaaaaaa hahahahah......tak zrobmy w 54 jeszcze spotkania malych melomanow i spotkania mocherowych beretow gdzie glownym beretem bedzie Uwaga!! "bywam niegrzeczny"!!!!!!!!!!!! Co tu sie dzieje.........czad ;) 'terrorysta" pochlastac sie biletem kolejowym to za malo :) predzej legitymacja szkolna....jesli chodzi o niego ;0 ''Bywam niegrzeczny" tobie to by sie najbardziej spodobalo w Sali Alabastrowej albo lepiej u Marczyka......cisza spokoj,kultura tylko troche zimno ale co sie dziwic....:)))) emikarwik
|
|
emikarwik a alabastrowa sala to nie u marczyka jest?? widze zdarza pisac Ci sie tez o innych rzeczach o ktorych nie masz pojecia nie tylko o klubowiczach i kulturze. haha własnie czytajac waszy wypowiedzi mozna zobaczyc jaki poziom kultury reprezentujecie hehe.no nic widac lata swoje macie kawał swiata zwiedziliscie( okreg jeziorko kisielnica konarzyce miastkowo) i wiecie co jest cool:) haha. brak na was słow... hahahahah. po za tym widac jak mocno obcujecie z kultura hehe no i wasza wielka tolerancyjnosc... hahahaha. to powiedzcie mi kulturalni ludzie na czyjej byliscie ostatnio wystawie na jakim spektaklu w teatrze na jakim koncercie... zaloze sie ze na jakims w szkole heheheeh DNO. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
aha dzisiaj niedziela uprasujcie ortaliony heheheeheh "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Mówiłem że to PIERDOŁA:))))) jego nick powinien brzmieć: bywam niedorozwinięty;)))
|
|
"kola'-dobre musze przyznac. "bywam niegrzeczny"-wiem co mowie wymieniajac Sale alabastrowa i Marczyka wiem ze to jedno i to samo tylko ja mowilem o 2 oddzielnych pomieszczeniach inteligencie szpagatowy! udajesz takiego glupio-madrego ze az przykro sluchac naprawde.....zenada! Ludzie z tych okolic Łomży co wymieniles napewno sa madrzejsi od ciebie..... Zacznij chodzic na spotkania do psychiatry albo odstaw te tabletki co bierzesz bo widocznie nie pomagaja...............Dzis niedziela nie zapomnij zalozyc leginsow :)))))) emikarwik
|
|
emikarwik no to sie sprzedałes... a kto Ci czyta kolego szanowny ze słuchac Ci przykro??ogarnij sie:) "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Jaki typ.Piszesz o tolerancji i po chwili wjeżdzasz coś o naszym poziomie kultury.Pouczasz innych ,z kopyta wpychając swoje zdanie.Z tolerancją i kulturą masz tyle wspólnego co kot napłakał. Słaby z ciebie prowokator ,ale jeśli się myle to naprawde musisz się rozglądać za dobrym psychiatrą. Pozdrawiam. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
"bywam niegrzeczny"---myslalem ze tacy ludzie jak ty nie istnieja widocznie pomylilem sie hehe........mysle ze lekarz to juz tu nic nie pomoze! piszesz ze ty masz takie a nie inny wymagania co do lokalu,bapisales jak widzisz lokal swoich marzen...........wiec skoro jestes taki kozak,wszech wiedzacy,z tego co wynika z twoich wypowiedzi to twoim zdaniem znasz sie na lokalach,prowadzeniu ich itd.to poprostu otworz w Łomży Klub twoich marzen i zobaczymy jak dlugo bedzie on prosperowal,jacy ludzie beda tam przytchodzic i jaki poziom kultury bedzie tam panowal......bo jak taki jaki ty masz wysoki to max miesiac i bedziesz musial zamknac. emikarwik
|
|
hmmm no widze ze sie nie dogadamy zupełnie dres przesłonił wam juz umysły... no ale coz z jednym sie zgodze... niewielu jest takich jak ja- z własnym zdaniem własnymi pomyslami. zdecydowanie wiecej jest takich wazelin jak Wy:) na tym zakoncze te dyskusje z powodu braku jej konstruktywnosci. a wam proponuje otworzyc szerzej oczy i rozejrzec sie do okoła bo hmmm naprawde ceizko mi uwierzyc w wasz brak jakiegokolwiek poczucia estetyki itp itd. no i zycze wiekszej jasnosci umysłu pozdrawiam:) "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Bywam Niegrzeczny-dla pedalow wstep wzbroniony
|
|
Hahahaha no nie moge :P Święta już daleko za nami ,a koleś z choinki się zerwał :P Narcyz :P :D Ze swoimi poglądami Ha. Jasio śmietanka?Prowokacja jak ta lala.Szczerze bardzo w to wierze bo jeśli nie to mamy chorego człowieka na forum.Specjalista potrzebny. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Prowokator, dajcie już na luz. Ludzie nie mogą tak mysleć bo neurony by tego nie wytrzymały.... "Kto staje się idiotą, zrzuca z siebie ciężar myślenia"
|
|
Wydaje mi sie ze jesli ktos zalozyl temat to po to aby wypowiadac sie na temat klubu 54, a nie obrzucac sie blotem. Osobiscie gram troche w kulki bo to lubie. Klub 54 to najfajniejszy klub tego typu w Łomży, co do tego nie ma watpliwosci. Tylko te oplakane barmanki, tylko sie stroja, a co do obslugi baru to chyba sie pomylily. Mam wrazenie jakby byly tam za kare, a ta bardziej puszysta zachowuje sie jakby okres jej sie spoznial z miesiaca na miesiac. Nie wiem ile czasu tam pracuje ale to sie nie zmienia. pozdro dla wszystkich co graja w bilardi pija piwko :P PS mogliby jakis turniej zorganizowac
|
|
Byłem w tygodniu.Szkoda ,że tak szybko zamykają.Ciężko w tej Łomży znaleźć coś otwartego po 24. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
bo po 24 lokale swieca pustkami, nie zarabiaja a ludziom zaplacic trzeba :/
|
|
Ja to rozumiem. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Szukałem twojej 9 ,ale za cholere nie mogłem trafić.Pani ze statoilu też mi za bardzo nie pomogła.Następnym razem wybiore się troche wcześniej. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Blok stojacy szczytem do Kauflanda, swieci sie szyld wiec wiekszych problemow nie powiniennes miec :)
|
|
Wogole to jacy klubowicze? To ze ktos popyla tam kilka razy w tygodniu pograc se w kulki to sie juz uwaza za czlonka klubu 54. Dla obslugi (dosc marnej i aroganckiej) taki ktos jest nastepnym frajerem ktory zostawi w kasie troche szmalu
|
|
to wlasnie zle podejscie........my np. nie praktykujemy czegos takiego, nie ma lepszych i gorszych, wszyscy sa tacy sami, ba nawet swoi czasem wyrazniej dostaja do zrozumienia ze cos jest nie tak............
|
|
Ja tam nie popylam kilka razy w tygodniu by pograć w kulki.Bywam raz na jakiś czas ,czy to zagrać w pokera ,czy jakieś piwo wypić i w spokoju porozmawiać.Nie uważam się za "członka" (interpretacja słowa może być różna) ,a że pare groszy się zostawi to chwała właścicielowi za stworzenie lokalu w którym można pograć czy wypić piwko ze znajomymi.Obsługa mnie nie interesuje bo w końcu każdy ma swój dzień (dobry czy tam zły).Trzeba podchodzić na luzie ,a nie całe życie się wkurwiać za to ,że barmanka się Tobie nie uśmiechnęła.Ja tam nie przepadam jak ktoś mi za przeproszeniem w dupe na chama wchodzi. Pozdrawiam. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
kto lubi to niech chodzi do 54 kto nie to Nie nikogo przeciez nie bedziemy namawiac,heeh. A co do obslugi tzm.barmanek......hmmmm...to ciezka sprawa jest! Wiadomo ze kazdy ma dobre i zle dni,czy tam okres gdzie istnieje ryzyko ze moze ci sie oberwac za darmo jak podejdziesz do baru wszystko da sie zrozumiec jestesmy tylko ludzmi.Ale moim zdaniem to barmanki maja przyciagac swoja uroda i mila obsluga klientow czy to sa faceci czy kobiety bez roznicy klient to klient dlatego oprocz wygladu powinna byc jakas kultura obslugi z czym jest cieniutko w 54,a w parze powinno isc jakies doswiadczenie.No ale cudow nie wymagajmy.Wystarczylo by gdyby byla mila,fajna,kulturalna obsluga narazie jak zauwazylam czasem im sie zdarza byc nilym dla klienta szkoda ze zadko!Ale apropos ta "puszysta" dziewczyna z za baru jest sympatyczniejsza jak juz mial bym wybierac przez kogo chce byc obsluzony :) emikarwik
|
|
Witam, Ten wątek dał nam dużo do myślenia, ponieważ od powstania klubu nigdy nie mieliśmy tak wielu sygnałów na złą obsługę. Mówię tu zarówno o tym wątku jak i o sygnałach, które docierały do nas osobiście. Dlatego też postanowiliśmy rozstać się z dotychczasową obsługą i zatrudniliśmy dwie nowe osoby. Postaramy się szybko wdrożyć ich do pracy w naszym klubie, jednak za ewentualne niedociągnięcia z góry przepraszamy. Przez jakiś czas stali klienci pewnie będą musieli mówić jakie piwo im podać lub jakiego drinka ;o) Ale jesteśmy przekonani, że nowe osoby szybko nabiorą wprawy i nie bedziecie już mieli powodów do narzekania na poziom obsługi w Klubie 54 pozdrawiamy Klub 54
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |