Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OPALANIE-metoda natryskowa |
Mam pytanie, czy w Łomży jest już tzw. "opalanie natryskowe" za pomocą rozpylacza nakładanego na ciało substancję brązujące??? Nie chce mi się chodzić na solarium a słyszałam już o takiej metodzie w większych miastach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OPALANIE-metoda natryskowa |
bez komentarza
|
|
jest chyba na krótkiej , było ogłoszenie o gabinecie na 4 łomża jakies tydzien temu
|
|
ewako21 nie polecam opalania tą metodą
|
|
slyszałam że jest gdzieś napewno i fajne to jest po co sie smażyc na solarze a 2 tyg się trzyma na wesele czy studniówke super ;)
|
|
tylko potem sie z ciebie ludzie smieja, ze wygladasz jak ufo
|
|
Czemu jak ufo...?
|
|
na 100% jest w gabinecie kosmetycznym przy Polowej 15 za składnicą harcerską. jak ufo? raczej jak niedomyta... bo to schodzi plamami
|
|
weee zryty jestes nie znasz sie i gadasz to dobra metoda
|
|
Nie polecam tej metody. Zobacz jak wygląda taka opalenizna: http://www.pudelek.pl/artykul/14827/pelen_rozkwit_moich_mozliwosci_szacuje_na_rok_2013/
|
|
hahah dobre ale chyba sprobuje o jakies 12 tonow jasniejszy kolor:D
|
|
taki efekt napewno nie wyjdzie http://www.pudelek.pl/artykul/14827/pelen_rozkwit_moich_mozliwosci_szacuje_na_rok_2013/ ta laska wogóle to jakiś świt wiadomo co ona ze sobą zrobila
|
|
opalanie....hmmm zapalcznikczeprzytrzymac nad szklem i czekac az poleci dymek i wszystko w temacie !!
|
|
KUP SPREJ CZERWONY I PSIUKAJ NA MORDKE, TO SAMO CO TE TWOJE BRUDNE OPALANIE NATRYSKOWE FIONIX NA STUDNIOWKE CZY WESELE MUSISZ KLASC NA GĘBE SZTUCZNE SLONCE? A CO BEZ TEGO BYS SIE NIEPOJAWILA NA WESELU BO BY ZOBACZYLI JAKA TY BRZYDKA BEZ TEGO?
|
|
ta metoda jest dobra ale nie u nas w polsce bo nieumieją sie tym posługiwac trzeba umiec to natryskiwac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |